Spitale anul 5

Andreuca
newbie
newbie

Postby Andreuca » Wed Jul 06, 2005 3:30 pm

La Elias am facut eu anul acesta stagiul de endocrine.Cursurile sunt tinute in majoritate de conferentiara Fica.Sunt bine facute,deci se merita sa te duci la ele.La lp depinde cu cine faci.Unii asistenti se ocupa de grupa ,altii.. Examenul a fost oral,s-a dat cu Fica.Nu s-au pus intrebari absurde,notele au fost mari:majoritate 10,restul 9. :D

rolyzoly
senior
senior

Postby rolyzoly » Sun Jul 10, 2005 12:25 am

cum e exam la hemato in coltea? voi cei care ati dat, ati tocit toate cursurile alea? imi aduc aminte oarecum de imuno...iar trebuie sa fim papagali...chiar si in anul 5? of of... pls dati ceva replies ca ma urc pe pereti!

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Sun Jul 10, 2005 10:01 am

Da, trebuie sa inveti bine cursurile. Asta este. Cand am dat eu s-au dat 10 subiecte din care vreo 2 de sinteza (ceva cu niste diagnostice diferentiale, nu mai tin minte). Subiectele nu sunt foarte lungi , dar e un examen la care cam trebuie invatat.
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

rolyzoly
senior
senior

Postby rolyzoly » Mon Jul 11, 2005 7:14 pm

miercuri 13.07 ora 11am e exam de hemato in coltea...pt cei cu restanta, now is your chance! :?

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Jul 23, 2005 3:10 pm

lelia wrote:Poate sa-mi spuna cineva cum e la marire la toxico? :help:
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

D.E.A.
newbie
newbie

Postby D.E.A. » Fri Aug 12, 2005 5:53 pm

Vreau sa merg la marire la hemato(coltea).Din pacate am ramas fara cursuri,iar cartea nu mi se pare cea mai buna alegere.Ma poate ajuta cineva cu niste cursuri de hemato?PLS!!! :cry:
Remember:you live only once,but if you live right once is enough!

rolyzoly
senior
senior

elias

Postby rolyzoly » Mon Aug 15, 2005 10:26 pm

ma puteti ajuta cu cursurile de endocrine de la elias/fica? poate-si face cineva timp sa le scaneze si sa le puna pe net...merci muuuuuuult!

D.E.A.
newbie
newbie

Postby D.E.A. » Fri Aug 19, 2005 12:34 am

:?: Imi poate spune cineva cu certitudine daca ma pot prezenta la mariri in conditiile in care am o restanta?Secretara e in concediu pana la 1 sept, iar eu vreau sa stiu daca mai are sens sa invat si la alceva decat pt restanta. :help:
Remember:you live only once,but if you live right once is enough!

tulip
senior
senior

Postby tulip » Fri Aug 19, 2005 7:10 am

din cate stiu eu, nu poti...
decat cu o aprobare de la decan

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Fri Aug 19, 2005 9:27 am

Si eu stiu ca nu poti. Nici daca ai o absenta ,nu poti sa dai mariri. Mi se pare si normal.
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

damonik
senior
senior

Postby damonik » Fri Aug 19, 2005 1:11 pm

oficial nu poti. neoficial, apuca-te sa inveti :wink: si pt mariri. si fii si tu dragutz cu secretara. ca hatisurile birocratiei in romania sunt tare incurcate.
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!

nyco3000ro
senior
senior

Postby nyco3000ro » Fri Aug 19, 2005 3:28 pm

daca ai o restanta...cu absenta..si per total o sa ai media de bursa..iei bursa sau se considera ca ai restata(chiar daca e absenta) ...?stie cineva ceva de aceasta situatie?cunoasteti cazuri concrete?merci anticipat!
doctor de suflete!:)

maricica
junior
junior

Postby maricica » Fri Aug 19, 2005 3:36 pm

Anul trecut un coleg a avut media de bursa si nu a luat ca a avut restanta.Poate anul asta se schimba.

nyco3000ro
senior
senior

Postby nyco3000ro » Fri Aug 19, 2005 3:52 pm

MARICICA..COLEGUL TAU A AVUT RESTANTA PICATA SAU ABSENTA?
doctor de suflete!:)

rolyzoly
senior
senior

Postby rolyzoly » Fri Aug 19, 2005 3:59 pm

are cineva restanta la nefro in fundeni? :roll:

maricica
junior
junior

Postby maricica » Fri Aug 19, 2005 9:21 pm

Din cate stiu eu picata.

damonik
senior
senior

Postby damonik » Sat Aug 20, 2005 5:56 pm

dac-o rogi pe secretara te trece absent si iei bursa linistit
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!

firstaidkit
senior
senior

Postby firstaidkit » Wed Aug 24, 2005 1:14 pm

bursa...de la ce medie s-o lua anul asta? peste 9.60? :?

rolyzoly
senior
senior

Postby rolyzoly » Fri Aug 26, 2005 1:00 pm

si totusi...nu are nimeni restanta la nefro la fundeni?

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Sep 08, 2005 3:04 am

dr_anna wrote:In curand incepe sesiunea de restante.
Pt cei din anul 5 care nu au aflat inca:
-toxico 14 si 21 septembrie
-reumato Sf Maria 20 septembrie
-nefro Carol Davila 16 septembrie
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

liana_ro2004
senior
senior

Postby liana_ro2004 » Sun Sep 11, 2005 5:01 pm

Initial asa auzisem si eu, ca anul asta s-ar lua bursa de la 9.60.
Numai ca zilele astea am vorbit cu doamna Crina si mi-a zis ca notele sunt mai mici decat anul trecut, cand ultima medie cu care s-a luat bursa a fost 9.36. Bafta pentru toata lumea!

Cristinelu
junior
junior

Postby Cristinelu » Fri Sep 30, 2005 7:35 pm

as vrea sa stiu si eu cum sunt stagiile: NP la Sp9, ped la Gr Alexandrescu,endocrine Elias,uro in Sf Ioan(am citit pe aici k e km nashpa,dar usor ex),nefro Sf Ioan,reumato Cantacuzino,hemato Coltea(am inteles k e ok dc inveti-asa e?),neuro Gh Marinescu...Ms muuuuuuuuult!Oricum ar fi,sper sa nu fie niciunul cum a fost anul trecut resp in filaret-cei mai nashpa oameni!

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Tue Oct 04, 2005 3:01 pm

pediatria in fundeni, reumato sf. maria? ma intereseaza stagiu, mai putzin exam

neuro in colentina e chiar asha varza?
climb into the sky
never wonder why

andrada
junior
junior

Postby andrada » Tue Oct 04, 2005 4:17 pm

dumbego wrote:pediatria in fundeni... ma intereseaza stagiu, mai putzin exam
pediatria in fundeni e OK...depinde de ce asistent ai daca te referi la prezenta din tp stagiului...unii pun absente altii nu
neuro in colentina e chiar asha varza?
nu inteleg la ce te referi cand spui ca e varza?!cursurile?stagiul?
well...anyway...nevermind...

dustweaver
elite
elite

Postby dustweaver » Tue Oct 04, 2005 5:12 pm

dumbego wrote: reumato sf. maria? ma intereseaza stagiu, mai putzin exam

Reumato Sf. Maria a ramas cel mai fain stagiu din toata facultatea si nu doar pt mine... Asistentii sunt ok si chiar se ocupa de studenti, toata povestea e destul de bine organizata, cursuri bune (unele, e drept, cam stufoase :)). Pe scurt, e foarte greu sa nu ramai cu nimic din stagiul asta :D
Examenul e OK (tre sa stii si niste doze, pe-acolo :)), note corecte, grile. N-am dat exam practic (acum doi ani).
Bears, beets, Battlestar Galactica.

Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.

Cristinelu
junior
junior

Postby Cristinelu » Wed Oct 05, 2005 6:08 pm

dc stie cineva...cum e pediatria in grigore alexandrescu?..pe noi ne-a cam speriat la curs-ne-a bagat krtea lui pe gat,nu ne-a lasat sa scriem k a zis k el are carte si tb s-o cumparam,apoi ne-a zis k ex oral si k e greu....thx si sper sa ma puteti ajuta...niste cursuri ar fi deasemenea ok...eu oricum m-am gandit sa ma duc cu reportofonu' :)

adi
elder
elder

Postby adi » Wed Oct 05, 2005 6:13 pm

Cristinelu wrote:pe noi ne-a cam speriat la curs-ne-a bagat krtea lui pe gat,nu ne-a lasat sa scriem k a zis k el are carte si tb s-o cumparam,apoi ne-a zis k ex oral si k e greu....thx si sper sa ma puteti ajuta...niste cursuri ar fi deasemenea ok...eu oricum m-am gandit sa ma duc cu reportofonu' :)
sa inteleg ca v-a luat pixurile din maini? cum adica nu v-a lasat sa scrieti?? :) ce santaj josnic chestia cu "ex greu, nu scrieti... dar am o carte"
"Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I just beat people up." Muhammad Ali

Cristinelu
junior
junior

Postby Cristinelu » Wed Oct 05, 2005 6:43 pm

pai,nu ne-a luat pixurile din maini,dar a tipat de vreo 3-4 ori knd a vazut pe cineva k scria...asa k erau unii kre scriau pe sub banca...hai frateee-zici k eram in liceu...si tot tipa k are krte si k sa nu scriem,k e 650000 si k o putem comanda si pe net...asa k dc ma poate ajuta cineva...cursuri,examenu' in sine,absentele(desi noi facem cu o asistenta draguta,cred k mai putem lipsi) :roll:

Cristinelu
junior
junior

Postby Cristinelu » Wed Oct 05, 2005 6:46 pm

mda...si nu stiu de ce ,dar am oricum senzatia k am numai stagii nashpa anu' asta:uro Sf ioan,nefro Sf ioan,hemato coltea,neuro Gh marinescu(de asta n-am citit nimic pe forum),endo elias...makr sa fie ok la ex pt k...NU VREAU RESTANTE

dustweaver
elite
elite

Postby dustweaver » Wed Oct 05, 2005 7:31 pm

neuro Gh Marinescu (9) e (era) OK. Exista condica, mergeam, semnam, de cele mai multe ori si plecam :crazy:, nu ca ar fi fost prea aproape spitalul :D... A fost primul stagiu la care am binevoit sa lipsesc la toate cursurile :oops: si n-a fost vreo problema. Sincer nu stiu daca au existat note mai mici de 9 la final :D.
Bears, beets, Battlestar Galactica.

Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.

Cristinelu
junior
junior

Postby Cristinelu » Thu Nov 03, 2005 8:46 pm

stiti cumva cum se da ex de neuropediatrie la sp9?..si cum e ...pt k pare sa fie lejer.Adik,absente nu se pun la lp,deci poti sa nu te duci si cursurile nu sunt deloc inteligibile...mersi mult hairwink.gif

anomis
newbie
newbie

Postby anomis » Mon Nov 14, 2005 10:43 pm

Examenul de nefro in sf ioan cum este?Adica este mai bine sa-l dai oral sau grila....please..astept detalii!!!!...
hai sa emigram in AMERICA!!!!

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Tue Nov 15, 2005 12:31 am

Am facut nefro cu prof Ciocalteu...experienta oribila!! Grile cel putin ciudate, notele date dupa ureche..adica jumate de serie a luat 5 iar cealalta jumatate a picat...
Doi colegi au dat examen oral si au luat note mari. Asadar feriti-va de faimoasele grile. Cei care au ajuns asta toamna in re-re pot spune mai multe detalii despre cum trebuie abordat profesorul Ciocalteu :evil:
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"

anomis
newbie
newbie

Postby anomis » Tue Nov 15, 2005 1:24 pm

multam ptr detalii..doamne ajuta!!Ce sa zic.... :cry:
hai sa emigram in AMERICA!!!!

maria22
newbie
newbie

reumatologie

Postby maria22 » Tue Nov 15, 2005 3:25 pm

stie cineva ceva despre grilele de reumato CANTACUZINO?si cam in ce fel se desfasoara examenul atat practic cat si scris,detalii ... .Tx.

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Tue Nov 15, 2005 7:47 pm

la reumato in Cantacuzino se face dupa norocul fiecaruia in functie de asistent si de interesul propriu. Ce mai tin eu minte era ca aveam zile si cu 2 cursuri pe zi.
examenul practic se dadea cu alt asistent decat cel cu care ai facut. Am fost 1-2 la pac. Unii asistenti ti-au pus foaia in brate sa te uiti pe ea. Apoi se da examen cu proful, care poate sa te intrebe de pacient sau nu... :? Mai nasol este ca se apuca sa te intrebe diverse de medicina interna fara legatura cu reumato ( am avut o colega pe care a intrebat-o care este clasificarea HTA). Mai se da si cate o RX. In mare e un examen serios dar nici o sperietoare.
La scris grilele au fost din cursuri dar notele cam la nimereala! :x
Be careful what you want, it may happen to you!

rowana
junior
junior

Postby rowana » Sat Nov 19, 2005 6:05 pm

eu am facut pediatrie in Fundeni...pt noi exam de neuropediatrie nu a contat...s-au corectat peste vreo 3 luni .

alina_cookie

pediatrie fundeni

Postby alina_cookie » Tue Nov 22, 2005 2:06 pm

are cineva grile pediatrie fundeni?macar ceva orientativ!multumesc mult

dumbego
senior
senior

Postby dumbego » Mon Dec 05, 2005 4:25 pm

seria 11 care a inceput acum endocrine, unde face? ma intereseaza spital, prof. tx
climb into the sky

never wonder why

chris0500
senior
senior

Postby chris0500 » Tue Dec 06, 2005 8:48 pm

Cristinelu wrote:stiti cumva cum se da ex de neuropediatrie la sp9?..si cum e ...pt k pare sa fie lejer.Adik,absente nu se pun la lp,deci poti sa nu te duci si cursurile nu sunt deloc inteligibile...mersi mult hairwink.gif

examenul de neuroped la sp 9 consta intr-un exam scris, subiecte clasice, 4 subiecte. fiecare subiecte se noteaza cu cate 2 puncte. ar cam trebui invatat pt exam; la noi au fost si picati care au avut apoi probleme la examenul de pediatrie (cred ca stii ca unele spitale de pediatrie tin cont de notele de la neuroped, adik fac media intre cele 2 note). depinde de spitalul in care faci pediatria. si la examen nu a fost super lejer cum zici tu, nu puteai sa misti, asa de rau stateau asistentii cu ochii pe noi.
bafta!

Return to “Anii 4-6”