sunny2012 wrote::arrow: Salut,dupa cum se numeste si topicul,este cineva care lucreaza in aceasta regiune a Frankfurt-uluiLucrez de ceva timp in aceasta zona insa de rezidenti romani nu am auzit. Dca cineva are post prin apropiere si vrea sa lase un mesaj aici, e binevenit. Merci.
geocatalinfx wrote:cam restrans cercul tau de 30 km,dar sa zicem 2 romani in Eschborn,cam 7 km de frankfurt. Altul in Bad Homburg, un asistent medical si inca vreo 8 asistente medicale in Königstein . inca 5 romani in bad orb dar sunt cam 80 km.sunny2012 wrote::arrow: Salut,dupa cum se numeste si topicul,este cineva care lucreaza in aceasta regiune a Frankfurt-uluiLucrez de ceva timp in aceasta zona insa de rezidenti romani nu am auzit. Dca cineva are post prin apropiere si vrea sa lase un mesaj aici, e binevenit. Merci.
sunny2012 wrote:geocatalinfx wrote:cam restrans cercul tau de 30 km,dar sa zicem 2 romani in Eschborn,cam 7 km de frankfurt. Altul in Bad Homburg, un asistent medical si inca vreo 8 asistente medicale in Königstein . inca 5 romani in bad orb dar sunt cam 80 km.sunny2012 wrote::arrow: Salut,dupa cum se numeste si topicul,este cineva care lucreaza in aceasta regiune a Frankfurt-uluiLucrez de ceva timp in aceasta zona insa de rezidenti romani nu am auzit. Dca cineva are post prin apropiere si vrea sa lase un mesaj aici, e binevenit. Merci.
Daca va intalniti sau tineti legatura intre voi da-mi si mie de stire te rog. TRec in fiecare dimineata prin Eschborn in drum spre munca, vin din Schwalbach.
Edmondo24 wrote:Acum suntem 8 romani in Bad Orb!
sunny2012 wrote:Edmondo24, geocatalinfx, daca faceti careva o intrunire,va intalniti intre voi, dati de stire ca prea multi romani nu am intalnit si mi-ar face placere sa stam de vb. Lasati voi un msg cand vreti. Ms.
Edmondo24 wrote:Acum suntem 8 romani in Bad Orb!
gargaritza wrote:Edmondo24 wrote:Acum suntem 8 romani in Bad Orb!
Am trimis o pacienta saptamana trecuta in Bad Orb la una din clinicile de acolo...
gargaritza wrote:Exact acolo...
O pacienta super simpatica, care s-a recuperat excelent...Dgn CIP...Super ghinion dupa o operatie pt un chist ovarian...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests