Postby Doddy » Thu Jul 17, 2014 11:08 pm
1. La farmaco stiu ca a marit la destui copii, umbla zvonul ca nu mareste, dar la mine in serie a marit cu 1 pct, 2 maxim... nu la toata lumea, adica daca te duci lemn acolo nu-ti mareste, dar daca stii iti da. Merita sa dai marire la farmaco fiindca daca faci un efort si o inveti acum (mai ales partea de sem 2), o sa iti fie extrem de usor in anii mari. Deci, de marit sunt sanse sa-ti mareasca (dar cu 1-2 pct, nu cred ca merge de la 5 la 10), folositor iti e... go 4 it!
2. Eu am facut cu dna Costache si pot spune ca e o profesoara foarte dificila. Cu baietii e ok (daca stii vreun coleg care vrea marire, il poti sfatui sa dea), dar cu fetele e pe toane. La noi nu-mi amintesc sa se fi incumetat cineva sa dea marire la ea, dar la ambele examene a fost destul de ciudata (in sensul ca dadea notele cam subiectiv). Eu fiind baiat am scapat ok, insa pe fete le-a cam chinuit si nu le-a dat note foarte ok. Daca e singura materie la care are nevoie sa dea marire, n-are ce sa piarda, insa daca mai sunt si altele, nu are sens sa piarda timpul. SIII, important, merita sa se angajeze la marire daca are cursurile profei complete si scrise cuvant cu cuvant, ca din ele intreaba si unele lucruri sunt altfel decat in cartea catedrei.
Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea