eu nu fumez

mertin wrote:
ah, si...jomil..."e mai simpla ca o carte cu povesti", nu "decat"...
mertin wrote:Cu toate astea voi incerca, din pacate mai am si nota mica la bac pff
mertin wrote:Multumesc mult, DAR .......m-am uitat pe grilele de la nu stiu ce simulare, recenta...situatia nu e roz, am invatat destul de bine din carte, poate 9 din 10, am toate informatiile in capsor, pana pe la pagina 80, cu toate astea, multe din intrebarile de la simulare imi pun probleme, nu ma refer la cele care trec de pagina 80. Prin urmare, trebuie schimbata foaia, din ce alt manual, mai complex, mai stufos as putea invata? Nu e suficient manualul de bio pentru a fixa toate legaturile necesare, mai ales in scurtul timp pe care il am
kooksee....ce e in neregula maestre? observatia mea e corecta, dovedeste daca poti
paulcatalin wrote: la buc niciodata nu au picat dintr-o carte sunt facute in preziua examenului:))
mertin wrote:Reluand, am o alta intrebare petinenta, de ce oare intrebarile de la simulare sunt cu mult mai dificile ca cele din carte care mi se par relativ usurele?
Din cate vad se pune accent pe chichita chichitelor si pe referinte din capitole diferite, adica e destul de greu sa legi chiar TOATE informatiile din carte.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests