multam anticipat
mihaela.georgiana wrote:digestiv la cantacuzino?
AlinaMed wrote:stie cineva cum decurge examenul si niste grile de la Colentina? multumesc
ionutz_1185 wrote:AlinaMed wrote:stie cineva cum decurge examenul si niste grile de la Colentina? multumesc
La Prof. Voiosu?
laleaua neagra wrote:ionutz_1185 wrote:AlinaMed wrote:stie cineva cum decurge examenul si niste grile de la Colentina? multumesc
La Prof. Voiosu?
eu n-am facut cu voisu ci cu tanasescu insa cik ar fi cam aceleasi sub la exam,adik partea d gastro d la voiosu si cea de hepato d la tanasescu;cazuri clinice nu f grele dar ciudatele un pik,si cateva grile as zice usurele;se face gauss,cea mai mik nota 7...o fi fost un 6...;multi d 7 si 8..cativa d 9 si putini d 10;nu mai tin minte cazurile clinice dar m-a cam durut capu la exam:D
viomed wrote:a dat cineva exam practic cu dr Rimbas (Colentina)? Cum e?
viomed wrote:Multumesc mult!
Dar dr Dimitriu?
barbiedoll25 wrote:Despre digestivul la Fundeni ce parere aveti?
Eu fac stagiul cu dr. Marinescu si cursul cu prof. Diculescu (ma rog...vin mai multi...dar el e profu'). Cum e examenul practic? La scris exista vreo lista de subiecte? Proful ne-a zis ca or sa fie 10 subiecte scurte si ca ne va da mereu exemple dar de o lista nu ne-a zis nimeni.
De asemenea, daca a mai facut cineva cu dr. Marinescu, impartasiti impresii cu noiMersi
De3a wrote:gastro la elias stie cineva cum e?
Gastro floreasca anyone? practic, grile, stagiu in general?
Buna! ce stiti despre examenul de marire la gastro, la prof Constantinescu, spital Floreasca?
am auzit tot felul de zvonuri, cum ca ar fi ok, cum ca de fapt rareori creste notele. nu gasesc pe nicaieri informatii si chiar am nevoie de ajutor.
va multumesc!Cum e gastro la Floreasca? lp,practic,exam?
aneurisma wrote:salut! stie cineva daca este vreo sansa de marire la mateescu?
VSN wrote:Stie cineva cum este marirea la gastro Elias?Se mareste, nu se mareste?
dr.tm wrote: mareste. mergi cu incredere !
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests