Diploma de doctor-medic
- Khaos
- senior

Diploma de doctor-medic
Am fost pt a nu'sh cita oara la recorat "Carul Davila" ca sa imi iau diploma, programa analitica si foaia matricola. Inca nu este gata dar spt viitoare pe miercuri se vor elibera.
M-am saturat de atita timpeneala si neseriozitate.....femeile alea isterica care se inchid in birou, Mariana ca le pazeste usa dar pe dianafara pt ca nu o suporta alea ca vorbeste prea mult, aia care scrie diplomele si le scrie numai cu greseli (aveti grija cei sh, ah si alte diacritice)...nu le mai suport. Pt numele celui care nu raspunde....de ce dureaza atita?
M-am saturat de atita timpeneala si neseriozitate.....femeile alea isterica care se inchid in birou, Mariana ca le pazeste usa dar pe dianafara pt ca nu o suporta alea ca vorbeste prea mult, aia care scrie diplomele si le scrie numai cu greseli (aveti grija cei sh, ah si alte diacritice)...nu le mai suport. Pt numele celui care nu raspunde....de ce dureaza atita?
×›×™ ×”×¢×•×œ× ×”×•× ×¨×§ ×ª×—× ×” של זמן
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
- Madi
- elder

- Khaos
- senior

Azi 30.03.2005 mi-am luat diploma de la Rectorat...nu va pot spune in cita bataie de joc....pt ca am ajuns cu 10 minute inainte de inchiderea programului....mii de rugaminti..fermitate in mentinerea pozitiei cu piciorul in usa...etc.
Cind am ajuns acasa am constatat ca am ridicat un carton galben care nu avea pe el decit numele meu cu citeva semnaturi fara nici o stampila. Miine ma duc din nou.
Cind am ajuns acasa am constatat ca am ridicat un carton galben care nu avea pe el decit numele meu cu citeva semnaturi fara nici o stampila. Miine ma duc din nou.
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
- elfstone
- senior

- alimori
- elite

Deci povestea cu "dupa 20 martie" e o noua buca` de *****. Am vrut sa ma duc, dar programul lor destept facut pt cei care ori nu se duc la spital, ori stau prea mult pe-acolo, nu mi s-a potrivit pana acum.
E vreo probl daca foaia de lichidare e datata septembrie, are stampile de prin octombrie si o depun in aprilie? Intreb pt c-am auzit - prin intermediari - ca cica ar "expira"
E vreo probl daca foaia de lichidare e datata septembrie, are stampile de prin octombrie si o depun in aprilie? Intreb pt c-am auzit - prin intermediari - ca cica ar "expira"
- elfstone
- senior

- Khaos
- senior

Nu am avut nici o problema cu stampilele de pe foaia de liuchidare, unele erau imediat luate dupa licenta.
Pina la urma am mai fost inca o data si am stampilat cartonul si foaia matricola....asa ca acuma...gata...am diploma de licenta.
Stie cineva unde se traduce si legalizeaza mai ieftin, ca sa imi depun dosarul de emigrare?
Pina la urma am mai fost inca o data si am stampilat cartonul si foaia matricola....asa ca acuma...gata...am diploma de licenta.
Stie cineva unde se traduce si legalizeaza mai ieftin, ca sa imi depun dosarul de emigrare?
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
- Khaos
- senior

A mea are 2 stampile, identice: una pusa peste poza mea si una pusa peste una din semnaturi, prima. Pe verso nici o stampila.
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
- Madi
- elder

-
cristo4
- junior

-
mihaiion2
- junior

- Madi
- elder

- Madi
- elder

- alimori
- elite

Joia trecuta (adica acum 8 zile) am fost sa-mi iau diploma+FM. Cand sa-mi pun o stampila la registratura pe FM, vede o tipa ca media unui an era trecuta doar in cifre, nu si in litere cum ar fi trebuit. Imi zice sa ma interesez pe la fac., ca sa n-am probleme mai tarziu.
Si ma duc la UMF, fosta secretara de an imi spune acelasi lucru si imi las foaia veche la decanat, urmand sa-mi scoata alta la imprimanta pe care s-o trimita la rectorat. Am sunat luni la decanat, cum mi s-a zis. Mi s-a raspuns ca n-a venit nimeni la semnat. M-am dus joi la rectorat si mi s-a zis ca n-a ajuns... Ca doar nu trecuse decat o saptamana. La plecare, am sunat la decanat, la aceeasi madam, care mi-a raspuns "da, da stiu, cum? n-a ajuns? pai am trimis-o ieri, trebuie sa apara in fiecare moment". Azi e vineri (ziua 8 ), dimineata am sunat la rectorat si mi s-a zis ca doar nu sta sa caute pt fiecare persoana care suna, c-ar sta tot timpul pe telefon; am lamurit-o ca trebuia sa fi ajuns chiar c-o zi in urma, mi s-a raspuns ca n-a ajuns, sa revin dupa ora 1. La 2.30 eram la recorat; curiera era tot acolo. Nu adusese nimic nici azi, nici ieri, iar miercuri cica nici nu venise. Am depus cererea pt programa analitica (cu tot cu chitanta de 85.000 lei sa manance si gura lor ceva) care tre` semnata....
si care va fi gata la sfarsitul saptamanii viitoare... Ca doar am timp si nervi sa ma fatai la fiecare doua zile pe la rectorat dupa o FM care nu-i nici la ei, nici in alta parte, dupa o programa analitica pt care imi tre` permisiunea lu` Popa.
Madam Liliana zice ca decanatului ii cam place sa ne puna pe drumuri si ca vorbesc aiurea, ca mai si mint atunci cand zic ca trimit...
Am sunat si azi la decanat, dar la ora 3 nu mi-a raspuns nimeni. Liliana imi zice sa sun la ea (asta dupa ce mi-o retezase dimineata)
Ce pot sa le fac? Isi bat joc de mine, iar eu nu pot sa le fac nimic, nimic. Cat mi-e de ciuda! Am terminat de 6 luni juma` mizeria asta de facultate si nu pot sa scap de ea.
Si ma duc la UMF, fosta secretara de an imi spune acelasi lucru si imi las foaia veche la decanat, urmand sa-mi scoata alta la imprimanta pe care s-o trimita la rectorat. Am sunat luni la decanat, cum mi s-a zis. Mi s-a raspuns ca n-a venit nimeni la semnat. M-am dus joi la rectorat si mi s-a zis ca n-a ajuns... Ca doar nu trecuse decat o saptamana. La plecare, am sunat la decanat, la aceeasi madam, care mi-a raspuns "da, da stiu, cum? n-a ajuns? pai am trimis-o ieri, trebuie sa apara in fiecare moment". Azi e vineri (ziua 8 ), dimineata am sunat la rectorat si mi s-a zis ca doar nu sta sa caute pt fiecare persoana care suna, c-ar sta tot timpul pe telefon; am lamurit-o ca trebuia sa fi ajuns chiar c-o zi in urma, mi s-a raspuns ca n-a ajuns, sa revin dupa ora 1. La 2.30 eram la recorat; curiera era tot acolo. Nu adusese nimic nici azi, nici ieri, iar miercuri cica nici nu venise. Am depus cererea pt programa analitica (cu tot cu chitanta de 85.000 lei sa manance si gura lor ceva) care tre` semnata....
Madam Liliana zice ca decanatului ii cam place sa ne puna pe drumuri si ca vorbesc aiurea, ca mai si mint atunci cand zic ca trimit...
Ce pot sa le fac? Isi bat joc de mine, iar eu nu pot sa le fac nimic, nimic. Cat mi-e de ciuda! Am terminat de 6 luni juma` mizeria asta de facultate si nu pot sa scap de ea.
- alcorsimona
- senior

Eu am fost azi la rectorat! Shi pacat pt ca pana atunci fusese o zi frumoasa! am fost initial incantata ca nu era in fata secretariatului coada binecunoscuta, iar inauntru doamna relativ binevoitoare numai ca... nu ma gasea pe lista. Dupa mai multe cautari m-a gasit! imi gresisera numele si in registru si pe diploma! mai amuzant a fost ca imi gresisera numele doar pe o pare a diplomei, partea care ar trebui sa-mi revina!
asa ca am fost rugata sa mai trece pe dupa Paste!
sfatul meu este sa nu asteptati sa aveti nevoie de diploma ca nu se stie ce gasiti la rectorat!
ps Cand am iesit de acolo incepuse sa picure!
asa ca am fost rugata sa mai trece pe dupa Paste!
sfatul meu este sa nu asteptati sa aveti nevoie de diploma ca nu se stie ce gasiti la rectorat!
ps Cand am iesit de acolo incepuse sa picure!
Be careful what you want, it may happen to you!
- alimori
- elite

Ziua a 14a la mine si inca nu s-a terminat.
Ieri, cand m-am dus sa-mi iau iar foaia matricola, am primit una cu mediile altcuiva pe 4 ani
Drept care azi m-am dus sa supraveghez printarea. Si m-am intors cu FM partial semnata; pt a 2a semnatura o sa ma duc personal, nu mai las nici o secretara sa se ocupe.
Ieri, cand m-am dus sa-mi iau iar foaia matricola, am primit una cu mediile altcuiva pe 4 ani