2 ore in fiecare weekend... 150 de mii sedinta..
Edit by Droopy:
Toate mesajele off topic au fost scoase. Viitoare mesaje in acelasi gen vor fi sterse.
dresez caini...
- excristi
- senior
dresez caini...
www.AdmitereMedicina.ro
- Chingachgook
- addicted
ok.
ai licenta de dresor? cu cine ai invatat?
cu ce rase ai mai lucrat pana acum?
referinte?
kooksee
ai licenta de dresor? cu cine ai invatat?
cu ce rase ai mai lucrat pana acum?
referinte?
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Reaktor
- elder
Nici nu mi se pare mult 150 000 pe sedinta. Ai vreo scoala de dresaj sau doar gadili cainele? Eu am un caine (femela) foarte dificila desi f isteata isteata (dog german). Problema e ca e incapatanata si nu face nimic din ce ar trebui. Crezi ca poti sa o stapanesti? Au incercat si alti amici dar fara rezultat. Kooksee ai o imaginatie bogata.
"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
- excristi
- senior
- excristi
- senior
- Chingachgook
- addicted
sa inteleg ca tu consideri o gluma buna daca pui cainele sa latre spre cineva caruia in mod evident ii e frica?
esti normal?
kooksee
esti normal?

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- laurici
- junior
hei,stie careva de unde sa-mi iau si eu un pui de CHOW CHOW grasut,dulce,cu botic in vant,cum zice sor'mea care sa nu-mi ia si camasa de pe mine(cred k daca-i cer lu tata m mult de 250euro pt caine,chiar si de ziua mea,vad eu m multe in fata ochilor).Cea m mare prob a mea e k nu stiu daca o sa am cu cine sa-l dresez c-am auzit k nu-i tocmai usor pt k e orgolios.Eu am deja un ciobanesc german adorabil da asta o sa ramana la curte la br cat eu o sa fiu la facultate asa ca vreau sa-mi implinesc visul si sa-mi iau un chow chow pe care sa-l iau cu mine pana o sa-mi gasesc o colega de apartament(nu stiu cum o sa rezist cu caine in casa,k prin asa ceva n-am m trecut,da vad eu).Deci astept oferte avantajoase!