REZIDENTIAT 2012
- nicoletaghe
- senior
Re: REZIDENTIAT 2012
La PoliMed Apaca este 35 ron. S-a mutat la Gorjului! Gasiti pe site adresa!
si la sfarsit, mamotaaa....
-
- senior
dintre cei care v-ati inscris la Bucuresti imi puteti spune daca cei de la dsp au un program gen minister de doar 2-3 ore? ms eu tb sa stiu cum pot ajunge in capitala sa nu pierd toata ziua ms frumos 

-
- newbie
pentru cei din craiova: nu mergeti pt certificat medical in 18 si 19 ca e plecata doamna de la psihiatrie. vine in 22
- deena01
- senior
woody wrote:dintre cei care v-ati inscris la Bucuresti imi puteti spune daca cei de la dsp au un program gen minister de doar 2-3 ore? ms eu tb sa stiu cum pot ajunge in capitala sa nu pierd toata ziua ms frumos
La DSP din strada Avrig: Luni-Joi 12-15:30. Vineri nu stiu. Pentru mai multe informatii poti suna.

If you always do what you've always done you'll always get what you always got.
-
- senior
merge repede inscrierea cam 30 minute la o coada cu 30 de persoane , vedeti ca la babes merge f redepe si certificatul medical , sa nu mergeti la cabinetele doris ca s cele mai scumpe iar la spitalele de urgente scumpicele, multam celui care ne a spus de babes super tari oameni, spor la inscriere 

-
- junior
woody wrote:merge repede inscrierea cam 30 minute la o coada cu 30 de persoane , vedeti ca la babes merge f redepe si certificatul medical , sa nu mergeti la cabinetele doris ca s cele mai scumpe iar la spitalele de urgente scumpicele, multam celui care ne a spus de babes super tari oameni, spor la inscriere
si pana la urma se face separat inscrierea pentru locuri si posturi?
multumesc.
-
- newbie
kooksee wrote:ploscnicu wrote: la sfarsit am lasat si o mica atentie (Jacobs) la registratura in semn de multumire.
Bafta si sper sa mearga rapid.
nu va mai dezbarati de astea.
peste 5 ani o sa ti se para normal sa primesti si tu. probabil ca o sa si ceri
Daca citesti mai sus, am precizat ca am dat la final, adica dupa ce am primit certificatele medicale, si nu veniseram pregatiti pentru asta pentru ca nu stiam pe nimeni pe la registratura si nici nu aveam informatiij ca ar putea grabi procesul, a fost o decizie spontana iar cafeaua a fost cumprata de la un magazin din apropierea spitalului. Nu vad ce e asa anormal sa iti arati multumirea fata de cineva, atat timp cat a fost profesionist si nu a pretins nimic, in cazul asta nu e vorba de spaga ci mai degraba de un gest de mltumire. Poate ca esti prea orbit de ce vezi prin spitale si te repezi sa judeci, si e posibil sa fii doar un "lup moralist" care destesta gandul spagii dar care la nevoie il pune in practica sau chiar devine beneficiar.
-
- senior
moksha wrote:woody wrote:merge repede inscrierea cam 30 minute la o coada cu 30 de persoane , vedeti ca la babes merge f redepe si certificatul medical , sa nu mergeti la cabinetele doris ca s cele mai scumpe iar la spitalele de urgente scumpicele, multam celui care ne a spus de babes super tari oameni, spor la inscriere
multumesc.
nu
-
- senior
moksha wrote:woody wrote:merge repede inscrierea cam 30 minute la o coada cu 30 de persoane , vedeti ca la babes merge f redepe si certificatul medical , sa nu mergeti la cabinetele doris ca s cele mai scumpe iar la spitalele de urgente scumpicele, multam celui care ne a spus de babes super tari oameni, spor la inscriere
multumesc.
NU (TOTUL E LA GRAMADA ZICEA CINEVA CA ASA A FOST SI PRIN 2008 DAR NU AM CUM SA STIU EU )

-
- senior
Daca ai promovat concursul,in ziua cand se va face repartitia vei alege ce vrei,post sau loc, in functie de puncatjul obtinut.Asadar.....posturile bune se vor lua la un min de 750 !
-
- junior
Salut. Stie cineva cand se afiseaza lista finala cu candidatii inscrisi?
-
- newbie
apropo de liste , le putem vedea ??? Si cam ce specialitati va-ti ales....ar fi fost bine un sondaj , sa stim fiecare impotriva cui concuram..
)

-
- senior
gea wrote:Salut. Stie cineva cand se afiseaza lista finala cu candidatii inscrisi?
scrie in metodologie ca la 2 zile dupa ce se termina inscrierea. Deci probabil pe miercuri.
-
- junior
Multumesc pentru raspuns.
-
- junior
48 de locuri in plus la concursul de rezidentiat din noiembrie
http://www.paginamedicala.ro/stiri-medi ... rie_17871/
-
- junior
luhian1 wrote:48 de locuri in plus la concursul de rezidentiat din noiembrie
Pfffff.....si, da probabil ca se vor afisa dupa ce se termina inscrierile......
-
- newbie
http://grilerezidentiat.ro/?page_id=2541 . pentru cine vrea o statistica. Este un poll. Ar fi bine sa il completeze cat mai multi ca sa fie relevant. Spor si succes la invatat.
-
- junior
Umbla vorba in sat ca posturile bune din Bucuresti sunt aranjate, adica exista zvonuri in acest sens....diversi copii de doctori etc, care ar face rost de grile inaintea celorlalti
Voi ce parere aveti? Ati auzit ceva asemanator?
Chiar nu se poate face nimic pentru a se preveni aceste intentii marsave
de fraudare a examenului de rezidentiat?
Voi stati acasa cuminti si invatati in timp ce altii poate isi cumpara grilele?!

Chiar nu se poate face nimic pentru a se preveni aceste intentii marsave

Voi stati acasa cuminti si invatati in timp ce altii poate isi cumpara grilele?!
- obstetrix
- elite
Evident k NU ai ce sa faci, nu ai nik concret, acuzi aiurea si ne zici noua pa imed; iti ramane sa inveti, sa visezi cartea aia d ECN si sa fii sigur k dk faci 950 da puncte, cu ce ai in cap, nu te ia nimeni!
Sau poti sa te dai cu kuru d'asfalt sau sa te pishi contra vantului. Efect zero.
Sau poti sa te dai cu kuru d'asfalt sau sa te pishi contra vantului. Efect zero.
trident wrote:pamintu nu se invarte in jurul meu, dar lumea lui obstetrix da
obstetrix wrote:shit happens
-
- junior
cazuri de-astea cu matraseli si invarteli au fost si vor mai tot fi. pentru ca asa e la noi. si nu cred ca e vorba doar de copii de medici. cu banutzul se poate face orice in ziua de azi. dar daca nu ai probe nu prea poti sa acuzi pe nimeni. si chestiile astea nu prea se pot dovedi, din pacate.
oricum, mi se pare destul de dificila faza sa afle grilele (sau sunt eu prea obosita acum sa-mi dau seama cum fac sa le afle). totusi nu cred ca le vor stii pe toate. acum asta e, inghitim si mergem mai departe. am vazut si eu persoane mai linistite asa care ar da de banuit prin anumite replici si atitudine (si culmea, nu sunt copii de doctori). dar nu am dovezi asa ca prefer sa nu acuz. nu auzit de aranjamente strict in ceea ce priveste posturile doar un aranjament la modul general sa-i mai creasca punctaju (circula si pe la noi zvonurile astea)... conteaza si asta pana la urma, orice punct in plus e bun, cu atat mai mult cu cat le iei fara sa inveti, insa, cum zice si obstetrix, noi nu putem decat sa invatam pentru ca altceva, fara dovezi, nu avem ce sa facem!
oricum, mi se pare destul de dificila faza sa afle grilele (sau sunt eu prea obosita acum sa-mi dau seama cum fac sa le afle). totusi nu cred ca le vor stii pe toate. acum asta e, inghitim si mergem mai departe. am vazut si eu persoane mai linistite asa care ar da de banuit prin anumite replici si atitudine (si culmea, nu sunt copii de doctori). dar nu am dovezi asa ca prefer sa nu acuz. nu auzit de aranjamente strict in ceea ce priveste posturile doar un aranjament la modul general sa-i mai creasca punctaju (circula si pe la noi zvonurile astea)... conteaza si asta pana la urma, orice punct in plus e bun, cu atat mai mult cu cat le iei fara sa inveti, insa, cum zice si obstetrix, noi nu putem decat sa invatam pentru ca altceva, fara dovezi, nu avem ce sa facem!
-
- elder
salmonela wrote:Umbla vorba in sat ca posturile bune din Bucuresti sunt aranjate, adica exista zvonuri in acest sens....diversi copii de doctori etc, care ar face rost de grile inaintea celorlalti![]()
Chiar nu se poate face nimic pentru a se preveni aceste intentii marsavede fraudare a examenului de rezidentiat?
zvonuri apar in fiecare an si vor aparea si de acum incolo. isi da un stresat cu parerea, se plimba vorba de colo colo, se mai infloreste putin si apar asemenea ineptii pe imed.
s-or mai intampla diverse, dar garantat cine invata in concordanta cu pretentiile pe care le are nu va scapa locul/postul dorit.
succesuri multe va doresc!
-
- senior
Nu va mai agitati grilele, nu au cum sa le afle dinainte. Cat despre posturi degeaba is pregatite pentru fiul/fiica doctorului peste, daca tu ai punctaj mai mare iei postul si gata. (asta pentru ca am inteles ca posturile sunt la comun cu locurile). Anul trecut cand am dat eu, la un post pe o specialitate bine cotata, intr-un judet din nordul tarii au concurat 2 candidati. Amandoi erau deja medici rezidenti, unul dintre ei chiar pe specialitatea pe care era scos postul. Unul a luat peste 700 pct unul sub 700 dar dupa examen primul s-a retras si a ramas postul la cel cu punctajul mai mic. Culmea s-a retras cel care concura pentru post la el in oras, pe specialitatea in care el era deja rezident de 2-3 ani (deci dupa rezi omul avea loc de munca la el acasa). Acuma sa nu imi spuna nimeni ca tanarul s-a retras de buna voie si nesilit de nimeni) s-a teezit dimineata si a zis "renunt la post". Ori acum ca locurile si posturile sunt la comun nu se mai poate practica nici asta.
Ideea este ca daca invatati si luati punctaj nimeni nu va poate lua locul sau postul. Si grilele nu le afla nimeni.
Ideea este ca daca invatati si luati punctaj nimeni nu va poate lua locul sau postul. Si grilele nu le afla nimeni.
-
- senior
stie careva daca s-au afisat ceva liste cu candidati? spor la invatat daca mai puteti

-
- senior
woody wrote:stie careva daca s-au afisat ceva liste cu candidati? spor la invatat daca mai puteti![]()
pe 30 oct maxim cica...
-
- newbie
-
Multumim pentru link! Deci 1102 candidati la medicina in plus fata de numarul de locuri...1,25 candidati/loc. Asta e pe Bucuresti???Sau pe tara?
Ma intrebam, dat fiind timpul scurt ramas pana la rezi, daca are cineva o foaie de raspunsuri cu bulinute pentru a exersa efectiv contracronometru "imbulinatul?"
Multam inca o data in avans pentru generozitate!
Ma intrebam, dat fiind timpul scurt ramas pana la rezi, daca are cineva o foaie de raspunsuri cu bulinute pentru a exersa efectiv contracronometru "imbulinatul?"
Multam inca o data in avans pentru generozitate!
- obstetrix
- elite
Cica 40 minute ia cu aprox. imbulinatul; eu m-am incadrat bine la examen, avand in vedere k am fost si la simulare.; anul asta v-au cam sarit.
-
40 min suna f bine!! Despre ce simulare e vorba??
Nu ai cumva pe acasa si acea foaie...?
Nu ai cumva pe acasa si acea foaie...?
- obstetrix
- elite
Simulare pt. Rezi 2011 din octombrie 2011; la noi s-a organizat; grila a ramas la sala la scanat, nu o am.
-
- junior
mie anul trecut mi-a luat cam o ora jumate sa fac bulinutele alea
chiar nu are nimeni subiectele de la simulare?
chiar nu are nimeni subiectele de la simulare?
-
Salut! Am nevoie de un sfat, mai ales de cei care au dat deja rezi.
M-am hotarat tarziu sa dau examenul, m-am apucat de invatat pe la sf lui septembrie.
Vad ca toata lumea se streseaza cu grilele. Toata lumea intreaba de grile, toata lumea face grile.
Intrebarea mea e : credeti ca ajuta mult rezolvarea de grile?
Fiind in criza de timp, ma gandeam ca mai bine folosesc timpul pt a invata.
Am facut cateva pe rezitests, dar mi se pare mai mult ca pierd timpul.
Cat despre cartea din Buc, nici nu o am, doar primele capitole care circulau pe net. Acum zic ca sunt slabe sansele sa se dea grile din ea, nu credeti?
Multzam!
M-am hotarat tarziu sa dau examenul, m-am apucat de invatat pe la sf lui septembrie.
Vad ca toata lumea se streseaza cu grilele. Toata lumea intreaba de grile, toata lumea face grile.
Intrebarea mea e : credeti ca ajuta mult rezolvarea de grile?
Fiind in criza de timp, ma gandeam ca mai bine folosesc timpul pt a invata.
Am facut cateva pe rezitests, dar mi se pare mai mult ca pierd timpul.
Cat despre cartea din Buc, nici nu o am, doar primele capitole care circulau pe net. Acum zic ca sunt slabe sansele sa se dea grile din ea, nu credeti?
Multzam!
- obstetrix
- elite
Important e sa stii materia, sa poti jongla cu ele. Grilele sunt facute din tematica, nu invers. Eu din 20 septembrie am invatat pt. rezi, dupa ce am sustinut licenta, dupa aia am mai perdut cateva zile cu aniversarea mea, inca vreo 2 la munte si de atunci incepand serios, izolata si nu intra nimeni la mine nici pe usa, doar cateva apeluri. Invatat intens pana in dimineata exam. Punctaj, aprox.780 cu gineco luata pe Centru Craiova. Pe rezitests din 12000 cate erau atunci, am facut 7500 strict o singura data, adica la o tema faceam grilele ei si nu combinam in prostie mai multe teme, deci nu am facut grilele de mai multe ori; ca rezultat aveam peste 80% bune din ele, automat am stiut k la rezi nu puteam lua sub 700 si nici sa trec peste 800 puncte.
Sper k ajut cu ceva
Sper k ajut cu ceva

-
- senior
nu numarul total de candidati inscrisi conteaza ci cati sunt in centrul in care da fiecare examenul ca nu sunt toti la gramada
-
Multumesc in nume personal pentru descrierea experientelor invatatului pentru rezi, chiar imi sunt personal de ajutor, fie si numai ca incurajare, nu e doar un examen in sine, este si un test al nervilor.
Dar acum sunt toti inscrisi pe toata tara, indiferent de centrul unde se da examenul, locul/postul ti-l alegi unde revine conform punctajului, deci nu ar conta cati sunt inscrisi per centru.Corect?
Dar acum sunt toti inscrisi pe toata tara, indiferent de centrul unde se da examenul, locul/postul ti-l alegi unde revine conform punctajului, deci nu ar conta cati sunt inscrisi per centru.Corect?
-
- senior
luminit wrote:Multumesc in nume personal pentru descrierea experientelor invatatului pentru rezi, chiar imi sunt personal de ajutor, fie si numai ca incurajare, nu e doar un examen in sine, este si un test al nervilor.
eu stiu ca nu sunt toti inscrisi pe toata tara ci doar locurile si posturile dintr-un centru sunt pt toti cei inscrisi in acel centru
-
- senior
woody wrote:luminit wrote:Multumesc in nume personal pentru descrierea experientelor invatatului pentru rezi, chiar imi sunt personal de ajutor, fie si numai ca incurajare, nu e doar un examen in sine, este si un test al nervilor.
eu stiu ca nu sunt toti inscrisi pe toata tara ci doar locurile si posturile dintr-un centru sunt pt toti cei inscrisi in acel centru
exact. iti concurenta ta sunt cei care sunt inscrisi in acelasi centru ca tine. si alegi doar din locurile/posturile din centrul respectiv.
-
- junior
stie cineva cati sunt inscrisi la craiova?
- oneill
- junior
sau mai exact, exista vreo defalcare a acelor cifre din comunicat pe centrele unde se da examen?
-
- newbie
maine o sa aflam nr inscrisi/centru
-
- senior
a vazut careva listele cu inscrisii pe fiecare centru?