Camine Bucuresti
- jj
- junior
Camine Bucuresti
Buna.
Eu sunt din Cluj.
Imi spuneti va rog frumos unde sunt caminele studentesti la Bucuresti? Va rog, daca stiti, sa-mi spuneti adresa exacta.
Ma intereseaza atat caminele UMF, cat si celelalte, cu specificarea, care sunt garsoniere, si care sunt shared.
E urgent.
Mersi mult.
Eu sunt din Cluj.
Imi spuneti va rog frumos unde sunt caminele studentesti la Bucuresti? Va rog, daca stiti, sa-mi spuneti adresa exacta.
Ma intereseaza atat caminele UMF, cat si celelalte, cu specificarea, care sunt garsoniere, si care sunt shared.
E urgent.
Mersi mult.
- Tez
- senior
presupun ca te referi la caminele UMF....P20 si U1-U6 in Regie(iei 601 din centru de la Universitate sau metrou statia" Grozavesti") E si B1 ,B2 in Grozavesti (peste drum de Regie,langa Carrefour "Orhideea").Toate pe Splaiul Independentei, 204 ,daca nu ma insel ,pt Grozavesti,200 si ceva pt celelate... Mai sunt Splai 45 si 47(cred...),peste drum de statia de metrou "Izvor".Majoritatea shared,B1 si 2 garsoniere.
daca nu exista criteriul sa tina de UMF,mai gasesti P1-19 si 21-27 in Regie,A-D in grozavesti,cele din campusul agronomie etc....daca mai vrei detalii,PM
daca nu exista criteriul sa tina de UMF,mai gasesti P1-19 si 21-27 in Regie,A-D in grozavesti,cele din campusul agronomie etc....daca mai vrei detalii,PM
pe crestele muntilor se intrezaresc cararile viselor ce duc spre portile infinitului
- Madi
- elder
-
- elder
-
- elder
-
- elder
- Chingachgook
- addicted
-
- elder
-
Re: Camine Bucuresti
cum pot sa fac rost de camera in vreun camin din regie ,daca sunt la facultate privata ??? 

- Chingachgook
- addicted
moooooooama ce i-as bate pe astia.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Raluuuuu
- junior
so......am si eu o intrebare...am fost adimsa ....anul asta adica..azi dimineata dar pe locurile cu taxa..
si...vroiam sa stiu daca am vreo sansa de camin..ca pe langa taxa...sa mai platesc si o gazda...ar fi chiar multicel...macar asa informativ........................

-
- elder
Asa informativ te duci la serviciul social la rectorat, depui cerere de camin. Sunt destul de putine sanse sa primesti camin in anul 1 daca esti la taxa, deoarece chiar si studentii de ani mai mari la taxa nu reusesc sa primeasca un loc.
Totusi mai ai o alternativa, in cazul in care esti caz social (venitul pe membru de familie este mai mic de salariul minim pe economie) poti intra la cazuri speciale si e posibil sa iti fie acordat camin.
De asemenea regula se aplica si pentru alte cazuri speciale: bolnavi cronici, orfani, etc.
Cel mai bine citesti tu metodologia care este afisata la rectorat, sau daca nu gasesti aceste clauze cu cazuri sociale/medicale soliciti sa vezi metodologia, si sunt obligati sa ti-o dea.
Serviciul social banuiesc ca ai aflat unde este - La rectorat, pe Dionisie Lupu (undeva intre Piata Romana si Universitate, in spate).
Numai bine, mult succes la facultate, si bine ai venit printre noi!
Totusi mai ai o alternativa, in cazul in care esti caz social (venitul pe membru de familie este mai mic de salariul minim pe economie) poti intra la cazuri speciale si e posibil sa iti fie acordat camin.
De asemenea regula se aplica si pentru alte cazuri speciale: bolnavi cronici, orfani, etc.
Cel mai bine citesti tu metodologia care este afisata la rectorat, sau daca nu gasesti aceste clauze cu cazuri sociale/medicale soliciti sa vezi metodologia, si sunt obligati sa ti-o dea.
Serviciul social banuiesc ca ai aflat unde este - La rectorat, pe Dionisie Lupu (undeva intre Piata Romana si Universitate, in spate).
Numai bine, mult succes la facultate, si bine ai venit printre noi!

- Dan
- Master of Disaster
Noutati : viewtopic.php?f=1&t=6974
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum
http://www.imed.ro/forum
- Raluuuuu
- junior
multumesc pentru raspuns...(nu pot sa zic din pacate,....) dar nu fac parte din cazurile sociale, nici orfan asa ca...gazda scrie pe mine...ma gandeam eu ce-i drept..dar oricum..merita copiii aia un loc asa ca..ne vedem in facult mersi mult 

-
- newbie
Enemy pozele atasate de tine mai sunt valabile?adica mai prezinta adevarul din camine?
ca am aflat ca am loc in camin si mi-au zis "tantele" de la UMF ca bobocii primesc doar in P20 sau E si as vrea sa stiu cum sunt conditiile.As fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde.Multumesc.

-
- newbie
hei...cum ai aflat ca ai loc in camin?...s-au afisat deja locurile....sau cum?....
- lazarosa
- senior
pai cred ca ai putea sa suni la rectorat...si daca ii place vocea ta, iti spune unde ai picat.
.
-
- newbie
Pai am sunat la rectorat si i-am zis ce loc am avut si ca nu sunt caz social (daca esti caz sa-i spui..ca trebuie precizat in care criteriu te incadrezi)si mi-a spus ca am loc in camin si am intrebat daca exista vreo sansa sa prind in U si au zis ca nu ca doar in E si P20.Oricum sa te inarmezi cu calm si rabdare ca sunt tafnoase doamnele de acolo. 

-
- newbie
ohhh daaa...ca sunt tafnoase am aflat si eu..pentru ca s-a tipat la mine...
...o sa sun si eu...mersi mult pt informatie....

-
- newbie
si ce ti-au raspuns, ti-au zis unde stai?
- dr.ruxy
- senior
- cristianlica
- senior
vreau si eu sa stiu nr de telefon de la tantiile alea cu caminul...nu de alta da sa stiu dc mai sunt in aceeasi camera sau nu........
Decat mult si fara rost, mai bine putin si prost
- deena01
- senior
021/318.07.18 sau 021/318.07.19 si ceri la Serviciul social. Bafta! 

If you always do what you've always done you'll always get what you always got.
- i_love_chipmunks
- senior
Eu am sunat, timp de o ora ce-i drept si am aflat...am primit in u4,am fost fooooaaarte surprinsa , credeam k primesc in e. Recunosc ca am avut o tentativa de a-mi asigura locul la camin si cand am vazut curtea aia de la serivicul social plina de parinti cu banii falfaind am zis pas....plus k mi s-au cerut 400 de euro !!!!!! pt ce naiba, ca imi meritam locul....si uite ca am primit, ce surpiza placuta pe ziua de azi 

I'm a real bitch sometimes and I have a hard time saying sorry. Should I change myself ?
- cosmina-gabriela
- elder
felicitari
te muti la MG anu asta?
te muti la MG anu asta?
-
- newbie
i_love_chipmunks wrote:Eu am sunat, timp de o ora ce-i drept si am aflat...am primit in u4,am fost fooooaaarte surprinsa , credeam k primesc in e. Recunosc ca am avut o tentativa de a-mi asigura locul la camin si cand am vazut curtea aia de la serivicul social plina de parinti cu banii falfaind am zis pas....plus k mi s-au cerut 400 de euro !!!!!! pt ce naiba, ca imi meritam locul....si uite ca am primit, ce surpiza placuta pe ziua de azi
esti anul I?
-
- newbie
ti-a luat mult sa o convingi pe aia sa iti zica? primul numar nu e bun si la al doilea suna mereu ocupat 

- i_love_chipmunks
- senior
cosmina-gabriela wrote:felicitari
te muti la MG anu asta?
m-am hotarat sa raman la stoma, cu toate k au un mod de organizare de tot ......
I'm a real bitch sometimes and I have a hard time saying sorry. Should I change myself ?
- i_love_chipmunks
- senior
alexandra c wrote:i_love_chipmunks wrote:Eu am sunat, timp de o ora ce-i drept si am aflat...am primit in u4,am fost fooooaaarte surprinsa , credeam k primesc in e. Recunosc ca am avut o tentativa de a-mi asigura locul la camin si cand am vazut curtea aia de la serivicul social plina de parinti cu banii falfaind am zis pas....plus k mi s-au cerut 400 de euro !!!!!! pt ce naiba, ca imi meritam locul....si uite ca am primit, ce surpiza placuta pe ziua de azi
esti anul I?
anul 2..in primul an am primit in A

- i_love_chipmunks
- senior
njoydy wrote:ti-a luat mult sa o convingi pe aia sa iti zica? primul numar nu e bun si la al doilea suna mereu ocupat
Am sunat mult timp, ori suna ocupat la rectorat, ori imi raspundea tipa de la rectorat si imi zicea k este ocupat la serviciul social. Nu au fost isterice tipele, cum am mai auzit. Dar inca nu s-au terminat repartitiile, eu am facut cerere impreuna cu o colega si ea inca nu a primit, cica trebuie sa mai sune vineri.
- cosmina-gabriela
- elder
i_love_chipmunks wrote:cosmina-gabriela wrote:felicitari
te muti la MG anu asta?
m-am hotarat sa raman la stoma, cu toate k au un mod de organizare de tot ......
pb cu organizarea creca apare in tot umefeul
anu 2 e mai greut un pic decat primul ,da te descurci tu

- Red
imi puteti spune, va rog, unde este si cum arata caminul A2? cate locuri sunt in camera, daca exista baie in camera... multumesc
- Chingachgook
- addicted
nu, camera mica si amarata, 2 locatari, baie la capat de culoar
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- deena01
- senior
Caminul A2 este in Belvedere, Complex studentesc al ASE-ului, pe str. Ing. Cristian Pascal, la aproximativ 5 minute de Complexul Regie.
Sunt 3 locuri in camera (poate au schimbat ceva anul asta, desi nu prea cred). Baia e comuna, la capatul coridorului. Camera e cam micuta (totusi mai mare decat in E si P20). Arata relativ bine. Au adus mobila noua anul trecut.
Cel mai mare inconvenient e distanta mare fata de orice mijloc de transport in comun.
Sunt 3 locuri in camera (poate au schimbat ceva anul asta, desi nu prea cred). Baia e comuna, la capatul coridorului. Camera e cam micuta (totusi mai mare decat in E si P20). Arata relativ bine. Au adus mobila noua anul trecut.

Cel mai mare inconvenient e distanta mare fata de orice mijloc de transport in comun.
If you always do what you've always done you'll always get what you always got.