CUMPAR PLACA VIDEO AGP2X
- geigle
- senior
CUMPAR PLACA VIDEO AGP2X
Cumpar placa video AGP 2X, orice e mai bun decat Vodoo Banshee, am inteles ca cea mai tare pe 2x ar fi Geforce 2MX400, 64 MB.
ACHTUNG !!!
- geigle
- senior
- YY
- senior
Nu stiu sa iti raspund care ar fi cea mai buna palca video AGP 2X. Uite ce am gasit:
http://www.spot.ro/produs.php?idprod=1862&idcat=764
O sa ma mai interesez, poate mai aflu ceva.
http://www.spot.ro/produs.php?idprod=1862&idcat=764
O sa ma mai interesez, poate mai aflu ceva.
- geigle
- senior
- geigle
- senior
Cand am luat placa asta era in 2000, am vandut calc asta -vara la un vecin care tot imi spune daca nu-i gasesc o placa mai buna.. Initial, luasem Riva TNT dar am schimbat-o cu Vodoo, care parea sa mearga mai bine. Nu pot sa pun decat o placa AGP 2X pt ca altceva nu merge, nu se potriveste la sloturi, calc fiind din 2000.
Crezi ca pot sa pun si altceva ? Placa de baza nu am cum s-o schimb pt ca nu cred ca mai gasesc ceva asemanator, are un procesor K6-2 la 500 MHz, ( asta fiind cel mai puternic proc care se poate pune pe placa asta ) si 256 Mb memorie.
Crezi ca pot sa pun si altceva ? Placa de baza nu am cum s-o schimb pt ca nu cred ca mai gasesc ceva asemanator, are un procesor K6-2 la 500 MHz, ( asta fiind cel mai puternic proc care se poate pune pe placa asta ) si 256 Mb memorie.
ACHTUNG !!!
- droopy
- elder
Incearca o TNT2 M64 32MB. Sigur "incape" in slot. Eu asta am pe o placa Epox (k6-2 400MHz, 128MB RAM).
Dar ca idee sa stii ca ar trebui sa-ti mearga si placi mai bune (la mine maxim a fost GeForce4) asa ca nu te limita la optiunea de AGP 2x. Ia de la cineva o placa mai buna si vezi daca merge, o testezi si dupa aia vezi ce sa-ti cumperi.
Dar ca idee sa stii ca ar trebui sa-ti mearga si placi mai bune (la mine maxim a fost GeForce4) asa ca nu te limita la optiunea de AGP 2x. Ia de la cineva o placa mai buna si vezi daca merge, o testezi si dupa aia vezi ce sa-ti cumperi.
RTFM=Read The la naiba Manual
UTFG=Use The la naiba Google
STFW=Search The la naiba Web
RTFA=Read The la naiba Article
- geigle
- senior
- droopy
- elder
Placa video pe care o vei pune va functiona la maximul slotului tau. Daca placa este facuta pt 8x si MB-ul este la 2x va functiona la 2x (dar cu o placa 1x si MB-ul la 2x va functiona la 1x).
In principiu poti folosi si 5700 dar s-ar putea sa ai ceva probleme cu ea. Dupa cum ti-am zis GeForce 4 a functionat perfect la mine si am avut ceva probleme cand am pus un FX5200.
Incearca. Poti sa testezi placa cu un Q3 (foloseste OpenGL si in principiu daca placa merge ok ar trebui sa se mishte si jocul ok). Succes.
In principiu poti folosi si 5700 dar s-ar putea sa ai ceva probleme cu ea. Dupa cum ti-am zis GeForce 4 a functionat perfect la mine si am avut ceva probleme cand am pus un FX5200.

Incearca. Poti sa testezi placa cu un Q3 (foloseste OpenGL si in principiu daca placa merge ok ar trebui sa se mishte si jocul ok). Succes.
RTFM=Read The la naiba Manual
- darkside
- senior
dar atentie mare la voltaje, unele placi de baza mai vechi alimenteaza slotul AGP cu un voltaj mai mare decat cel suportat de placile noi.
Am patit o data sa ard o placa de retea din motivul asta.
Din pacate nu am timp acum sa va spun detaliat despre ce e vorba. Oricum este vorba de specificatiile AGP - respectiv ver. sa 2.0, 2.1 parca (nu mai tin minte).
Am patit o data sa ard o placa de retea din motivul asta.
Din pacate nu am timp acum sa va spun detaliat despre ce e vorba. Oricum este vorba de specificatiile AGP - respectiv ver. sa 2.0, 2.1 parca (nu mai tin minte).
Ultimul care pleaca sa stinga lumina ......
- Spartacus
- newbie
am o riva TNT2 M64 32 MB
Am postat un anunt ca vand o riva TNT2 M64 32 MB
Daca te mai intereseaza da un PM.
Daca te mai intereseaza da un PM.