rezidentiat cardiologie
- sony
- newbie

rezidentiat cardiologie
Stie cineva ce stagii face un rezident pe cardio? multzam (daca se ppoate si in ordinea lor,, si cate luni tine fiecare)
si bogatzii "plange"?
- Vic
- junior

- Neo
- Nervos (C)
Ecocardiografie, angiografie si cateterism asa putin? Ouffffff!!!!!!
Stii cumva si cum faci sa devii cardiolog interventionist? Adeca ala cu cateterul, substanta de contrast, balonasul (fara comentarii) si stentul...in general, asta...
Acum pe bune...?
Eu is student anul III. Dar am ganduri mari
Stii cumva si cum faci sa devii cardiolog interventionist? Adeca ala cu cateterul, substanta de contrast, balonasul (fara comentarii) si stentul...in general, asta...
Acum pe bune...?
Eu is student anul III. Dar am ganduri mari
Thou art eternal darkness
Thou art eternal heresy
Thou art day and night
Thou art the flame inside
I'll make my misery thy saturnine
Thou art eternal heresy
Thou art day and night
Thou art the flame inside
I'll make my misery thy saturnine
- simbad
- senior

Stai linistit, ca nici alea nu o sa le faci cum trebuie. Cel putin angiografia si cateterismul nu te gandi ca o sa pui tu mana. O sa fii si tu bagator de seama pe-acolo, ca sa poti "citi" cat de cat o angiografie. Asta in cazul fericit in care te vei duce pe-acolo, pentru ca e mult mai rentabil sa ramaii pe sectia ta de baza, unde consulti pacienti,...
Daca ai spate poti sa devii interventionist, daca nu nu.
Ar mai fi o posibilitate: aceea de a fi al naibii de norocos. Dar in acest caz, e mai recomandat sa joci la 6/49.
Daca ai spate poti sa devii interventionist, daca nu nu.
Ar mai fi o posibilitate: aceea de a fi al naibii de norocos. Dar in acest caz, e mai recomandat sa joci la 6/49.
Hipocrisy is the greatest luxury!
- mirela
- senior

- mirela
- senior

Multumesc frumos, Vic.
Ma alatur si eu lui zoso si va intreb de clinicile mama. In primul rand, este musai sa faci acolo specialitatea? Te poti muta cu acte, sau te poti intelege cu spitalul mama sa te duci la altul?
Si apoi, ce faci in spitalul mama? Doar cardio - 2 ani, nu? Daca spitalul mama nu are cardiologie interventionala, pentru stagiile respective te duci in spitalele care au, sau cum se procedeaza?
Eu am prins Bucuresti, dar nu printre primele locuri si as dori sa aflu ce ma sfatuiti sa fac. Unde se face carte, de unde te poti transfera?
Optiunile sunt:
1. CENTRUL CLINIC DE URGENTE DE BOLI CARDIO-VASC. AL ARMATEI CLINICA CARDIOLOGIE - 3 locuri
2. INSTITUTUL DE BOLI CARDIO-VASCULARE "PROF.DR.C.C.ILIESCU" CLINICA CARDIOLOGIE - 4 locuri
3. SPITAL CLINIC COLENTINA CLINICA MEDICALA-"N.GH.LUPU"-CL.CARDIOLOGIE - 1 loc
4. SPITALUL CLINIC DE URGENTA "SF. PANTELIMON" CLINICA CARDIOLOGIE - 1 loc
5. SPITALUL CLINIC COLTEA CLINICA CARDIOLOGIE - 1 loc
6. SPITALUL CLINIC DE URGENTA "PROF.DR.D.BAGDASAR" CLINICA CARDIOLOGIE - 3 locuri
7. SPITALUL CLINIC DE URGENTA "SF.IOAN" CLINICA CARDIOLOGIE - 2 locuri
8. SPITALUL CLINIC DE URGENTA BUCURESTI CLINICA CARDIOLOGIE - 2 locuri
9. SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA "ELIAS" CLINICA CARDIOLOGIE -1 loc
10. SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA BUCURESTI CLINICA CARDIOLOGIE - PROF.DR.M.CINTEZA - 4 locuri
Ma alatur si eu lui zoso si va intreb de clinicile mama. In primul rand, este musai sa faci acolo specialitatea? Te poti muta cu acte, sau te poti intelege cu spitalul mama sa te duci la altul?
Si apoi, ce faci in spitalul mama? Doar cardio - 2 ani, nu? Daca spitalul mama nu are cardiologie interventionala, pentru stagiile respective te duci in spitalele care au, sau cum se procedeaza?
Eu am prins Bucuresti, dar nu printre primele locuri si as dori sa aflu ce ma sfatuiti sa fac. Unde se face carte, de unde te poti transfera?
Optiunile sunt:
1. CENTRUL CLINIC DE URGENTE DE BOLI CARDIO-VASC. AL ARMATEI CLINICA CARDIOLOGIE - 3 locuri
2. INSTITUTUL DE BOLI CARDIO-VASCULARE "PROF.DR.C.C.ILIESCU" CLINICA CARDIOLOGIE - 4 locuri
3. SPITAL CLINIC COLENTINA CLINICA MEDICALA-"N.GH.LUPU"-CL.CARDIOLOGIE - 1 loc
4. SPITALUL CLINIC DE URGENTA "SF. PANTELIMON" CLINICA CARDIOLOGIE - 1 loc
5. SPITALUL CLINIC COLTEA CLINICA CARDIOLOGIE - 1 loc
6. SPITALUL CLINIC DE URGENTA "PROF.DR.D.BAGDASAR" CLINICA CARDIOLOGIE - 3 locuri
7. SPITALUL CLINIC DE URGENTA "SF.IOAN" CLINICA CARDIOLOGIE - 2 locuri
8. SPITALUL CLINIC DE URGENTA BUCURESTI CLINICA CARDIOLOGIE - 2 locuri
9. SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA "ELIAS" CLINICA CARDIOLOGIE -1 loc
10. SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA BUCURESTI CLINICA CARDIOLOGIE - PROF.DR.M.CINTEZA - 4 locuri