ADMITERE 2012
- Chingachgook
- addicted
Re: ADMITERE 2012
Cati 17 ani ai?
Atestatul ala e o cretinatate si nu ar trebui sa pierdeti nici 5 minute cu el. Mai bine mai invatati un desen la biologie in timpul ala.
Atestatul ala e o cretinatate si nu ar trebui sa pierdeti nici 5 minute cu el. Mai bine mai invatati un desen la biologie in timpul ala.
Last edited by Chingachgook on Fri Mar 02, 2012 12:07 am, edited 1 time in total.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- senior
Cand mi-a venit randul eu am dat si l-am luat, la cat de trivial este nu cred ca merita sa polemizam daca trebuie dat sau nu.
- Alinoaie
- newbie
kooksee wrote:Cati 17 ani ai?
Exact din acelasi motiv nu vreau sa il dau nici eu...il consider o pierdere de timp, in timpul ala vorba ta mai inveti un desen. Termin mate-info fara atestat si ce daca, toti cu mate-info sunt informaticieni? Din moment ce nu ma ajuta la absolut nimic nici personal nici profesional si este un ***** pe care nu prea il mai ia nimeni in considerare de se sa arunc timul pe geam, timp care deja ma sperie si am senzatia ca-mi fuge pe sub picioare?
Adevarul, domnule, este o vaca, si cum refuza sa le mai dea lapte acestor oameni, ei vor incepe sa mulga taurul.
-
- newbie
Alexandra1827 wrote:Se aude ceva de data examenului sau de cea a simularii? Am citit ca cei de la Cluj au examenul pe 18 iulie si as vrea sa stiu daca Bucurestiul e in aceeasi zi.
Buna! Din ce stiu eu pana in momentul de fata la Cluj se da dupa cum ai zis pe 18 dar la Targu Mures este afisata data de 25, iar dupa cum spun cei de la Mures toate centrele mari vor da pe 25 ( am sunat si am intrebat la secretariat ) urmand ca cei de la Cluj sa anunte schimbarea pe site. Mie mi se pare absurda faza cu schimbatul datei dar no.... asa spun ei!
-
- junior
Auzisem ca atestatul echivaleaza unele examene la info sau ceva de genu..Deci nu e adevarat dupa cate spuneti.Iar Cambridge-ul ajuta cu ceva in timpul facult ?
- Festina
- elder
Chris.05 wrote:Auzisem ca atestatul echivaleaza unele examene la info sau ceva de genu..Deci nu e adevarat dupa cate spuneti.Iar Cambridge-ul ajuta cu ceva in timpul facult ?
Nu te-ajuta cu nimic. Asa auzisem si eu ca daca am atestat scap de info... pe dracu... harneli de liceu...
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.
PS: Alergic la cadre didactice din UMF !
- Alinoaie
- newbie
Chestia care te scapa este ECDL-ul care nu are treaba cu liceul si te scapa doar de competentele digitale din cadrul bac-ului competente care inseama sa stii sa faci un slide in powerpoint un printscreen un folder nou chestii de genu 

Adevarul, domnule, este o vaca, si cum refuza sa le mai dea lapte acestor oameni, ei vor incepe sa mulga taurul.
-
- junior
Minunat..daca stiam asta mai demult nu am mai incurcam cu 2 atestate..
- Anca1203
- senior
Competentele digitale sunt obligatorii, nu si atestatul.. adevarul e ca pierzi un pic timp cu el dar nu atat de mult incat sa n-ai timp de altceva
,,Oameni sunt putini, restul e populatie".
- Anca1203
- senior
Si legat de data examenului..n-ar fi mai simplu sa sunam la secretariat sa intrebam ? :p
- Anca1203
- senior
Re: Vreau sa intru la medicina!
zana.neagra wrote:Salutare tuturor!!
Sunt noua p aici insa cu o multime de intrebari... Una dintre ele ar fi: cine ma poate ajuta si p mn cu manualele din tematica pt admitere..???? Am vazut p site ca anul trec ar fi fost 3... Nu le gasesc nikaieri, nu stiu de unde le as putea lua... Pt anul acesta nu am gasit nmk afisat...!! Le are cnv de pe aici de vanzare???
Ma dor ochiiiiiiiiiiiiiiiii...
-
- junior
Am tot asteptat gandindu-ma ca vor pune niste informatii pe site..dar vad ca asteptam degeaba..nu stiuc at au de gand sa mai amane, avand in vedere ca celelalte centre au afisat toate informatiile.
- Anca1203
- senior
N-au pus nici tematica, daca era sa asteptam dupa ei ne-am fi apucat de invatat in mai 

-
- junior
Da,asa e..oricum nu cred ca o sa schimbe nimic la tematica
- Anca1203
- senior
Avand in vedere ca n-au schimbat nici cartea de chimie de 5 ani.. cred si eu
-
- junior
Da:))A zis cineva mai sus ca e posibil sa fie examenul pe 25.sper sa aiba dreptate.
- Anca1203
- senior
-
- senior
Cartile cerute in tematica se pot comanda de la librarii online. Cu testele in schimb nu cunosc problema prea bine deoarece eu dau la Cluj.
Din cate am aflat totusi acestea se pot procura de la facultate din Bucuresti, iar daca nu esti din capitala poate te ajuta o cunostinta.
Succes !
Din cate am aflat totusi acestea se pot procura de la facultate din Bucuresti, iar daca nu esti din capitala poate te ajuta o cunostinta.
Succes !
-
- senior
Am trimis e-mail celor de la UMF Cluj, o sa anunt pe forum cand mi se va raspunde si ce mi se va raspunde.
Eu sunt putin trist ca se zvoneste despre schimbarea datii; asa cum este acum examenul va avea loc de ziua mea.
Eu sunt putin trist ca se zvoneste despre schimbarea datii; asa cum este acum examenul va avea loc de ziua mea.
Last edited by Bjorne on Fri Mar 02, 2012 9:30 pm, edited 1 time in total.
-
- junior

-
- senior
Sunt constient ca ar fi fost doar o modificare de moral.
Poate mi-ar fi creeat si niste asteptari false.
Poate mi-ar fi creeat si niste asteptari false.
- Anca1203
- senior
Eh, acuma zile de nastere o sa tot fie. Examenul e mai important, indiferent de data
-
pana la urma nu prea inteleg... pe site-ul umf din cluj scrie ca au examenul pe 18, iar pe cel tg mures pe 25. ar fi prima data dupa multi ani cand marile centre au examenul in zile diferite. nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu...
e cineva care da in constanta? :-s
e cineva care da in constanta? :-s
-
- newbie

-
- newbie
sau o alta intrebare crede-ti ca mai gasesc cartea de bio acum? eu pe cea de pe 2011 am terminat-o de 2 ori sunt disperata oarecum , imi doresc enorm sa intru si m-am pregatit minutios , nopti pierdute , caiete pline de scheme , atlase , probleme de chimie btw... si vreau sa fac si cartea noua de bio sa ma simt sigura pe mine ...
in al 2-lea rand vreau sa va multumesc tuturor de pe forum si de pe acest topic pentru ca ne ajutati moral si cu diverse informatii pentru a deveni si noi viitori boboci ...

in al 2-lea rand vreau sa va multumesc tuturor de pe forum si de pe acest topic pentru ca ne ajutati moral si cu diverse informatii pentru a deveni si noi viitori boboci ...

- Alfa_omega
- senior
zana.neagra wrote:Salutare tuturor!!
Sunt noua p aici insa cu o multime de intrebari... Una dintre ele ar fi: cine ma poate ajuta si p mn cu manualele din tematica pt admitere..???? Am vazut p site ca anul trec ar fi fost 3... Nu le gasesc nikaieri, nu stiu de unde le as putea lua... Pt anul acesta nu am gasit nmk afisat...!! Le are cnv de pe aici de vanzare???
Cel putin manualul de biologie de la Corint ar trebui sa se gaseasca prin librarii...manualele de chimie nu prea se gasesc, insa se pot cumpara de pe site-urile editurilor. Iar culegerile de teste se gasesc doar la facultate(la poarta facultatii sau la editura Carol Davila din curtea facultatii).
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...
- Alfa_omega
- senior
stephanny.m wrote:sau o alta intrebare crede-ti ca mai gasesc cartea de bio acum? eu pe cea de pe 2011 am terminat-o de 2 ori sunt disperata oarecum , imi doresc enorm sa intru si m-am pregatit minutios , nopti pierdute , caiete pline de scheme , atlase , probleme de chimie btw... si vreau sa fac si cartea noua de bio sa ma simt sigura pe mine ...
in al 2-lea rand vreau sa va multumesc tuturor de pe forum si de pe acest topic pentru ca ne ajutati moral si cu diverse informatii pentru a deveni si noi viitori boboci ...![]()
![]()
Ar trebui sa o mai gasesti la poarta facultatii sau la editura facultatii(care e in curte).
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...
- Anca1203
- senior
-
- senior
Anca1203 wrote:Da, cea de bio se schimba anual.
va referiti la cartea de grile de bio nu? cunosc pe cineva care da admitere anul asta si de aceea intreb. Manualul nu s-a schimbat sper...
- Velvet Underground
- senior
Care este tematica pt biologie pt MG in 2012?
Pe site nu e afisat,decat pe 2011.
Banuiesc ca e vesnica biologie de Niculescu si Carmaciu de la Corint, dar ce e scos din ea?
Pe site nu e afisat,decat pe 2011.
Banuiesc ca e vesnica biologie de Niculescu si Carmaciu de la Corint, dar ce e scos din ea?
-
- junior
Pai din moment ce nu s-a afisat tematica, nu se stie ..
- Velvet Underground
- senior
Nu e afisata pe site, la facultate la avizier cred ca e afisata.
Am uitat sa precizez, eu vorbesc de cea de la UMF Bucuresti Carol Davila.
Am uitat sa precizez, eu vorbesc de cea de la UMF Bucuresti Carol Davila.
-
- senior
Buna ziua,
Data admiterii pentru anul in curs a fost stabilit pentru 18 iulie 2012.
Va dorim succes!
Va stam la dispozitie pentru eventuale nelamuriri sau informatii suplimentare.
Rectoratul UMF "Iuliu Hatieganu"
Extras din e-mailul primit recent de la UMF Cluj.
Rezulta ca o sa avem examene in zile diferite. Chiar si asa, daca manualele sunt foarte diferite intre facultati nu cred ca se poate face asa de usor tranzitia de la un examen la altul.
- Anca1203
- senior
Eh, ai nostri Davilieni nu vad sa aiba mail. O sa dau un telefon zilele astea
-
Programa pentru admiterea la medicina generala este publicata la avizierul din curtea facultății (Eroii Sanitari); la biologie și chimie este identica cu cea din 2011, atât tematica, cat și manualele (la fizica nu m-am uitat); cartea de teste de biologie 2012 s-a epuizat ieri, dar va apărea o reeditare pe la mijlocul săptămânii viitoare (durează câteva zile pana când editura va tipări alte exemplare - asta mi-a spus portarul).
-
- newbie

- Alexandra1827
- junior
Eu as vrea sa dau examen si la Cluj, dar stiu ca se mai cere un manual de chimie, de clasa a IX-a, sper sa nu fie o mare diferenta.
-
- junior
da' stiti cumva daca la biologie se mai cer si disfunctiile endocrine?
anul trecut s-au cerut, dar in cartile de grile spunea ca s-a omis respectivul subcapitol.
nu poate sa faca cineva din bucuresti o poza la tematica aia afisata la avizierul facultatii si s-o posteze aici, sa vada toata populatia?
ca ei n-au de gand sa posteze nimic pe site-ul lor, poate numai in ultimul moment.
anul trecut s-au cerut, dar in cartile de grile spunea ca s-a omis respectivul subcapitol.
nu poate sa faca cineva din bucuresti o poza la tematica aia afisata la avizierul facultatii si s-o posteze aici, sa vada toata populatia?
ca ei n-au de gand sa posteze nimic pe site-ul lor, poate numai in ultimul moment.
-
- newbie
Subiectele la biologie si fizica sunt aceleasi ca anul trecut. Nu am facut poza si la subiectele pentru chimie dar daca nu ma insel sunt si ele la fel ca anul trecut.
poza de la avizier: http://imageshack.us/f/3/imag0277ae.jpg/
bafta tuturor.
poza de la avizier: http://imageshack.us/f/3/imag0277ae.jpg/
bafta tuturor.
-
- junior
mersi mult de post
dar ceva de stomatologie se aude?
dar ceva de stomatologie se aude?