ADMITERE 2012
-
Re: ADMITERE 2012
nimic....a aparu doar culegerea de fizica....vesnica.....
-
- newbie
a aparut si biologia
-
- junior
Biologia este aceeasi?
-
- newbie
nu cred, adica mereu se schimba
-
- junior
A aparut biologia pentru generala sau si cea pentru dentara?
De culegerea pentru chimie se aude ceva?
Si cat costa culegerile anul asta?
De culegerea pentru chimie se aude ceva?
Si cat costa culegerile anul asta?
-
Re: Vreau sa intru la medicina!
Salutare tuturor!!
Sunt noua p aici insa cu o multime de intrebari... Una dintre ele ar fi: cine ma poate ajuta si p mn cu manualele din tematica pt admitere..???? Am vazut p site ca anul trec ar fi fost 3... Nu le gasesc nikaieri, nu stiu de unde le as putea lua... Pt anul acesta nu am gasit nmk afisat...!! Le are cnv de pe aici de vanzare???
Sunt noua p aici insa cu o multime de intrebari... Una dintre ele ar fi: cine ma poate ajuta si p mn cu manualele din tematica pt admitere..???? Am vazut p site ca anul trec ar fi fost 3... Nu le gasesc nikaieri, nu stiu de unde le as putea lua... Pt anul acesta nu am gasit nmk afisat...!! Le are cnv de pe aici de vanzare???
-
- junior
Pentru biologie recomandat este cel rosu de la corint.Iar pentru chimie cls a 11 cel de la crespuscul si a 10a cel de la Art.Poti da comanda de ele pe net.Nu cred ca le vor schimba anul acesta.
- Anto
Cartea de biologie e aceeasi si pt MD si pt MG.
Si au aparut atat cea de chimie cat si cea de bio 2012, costa 51 lei fiecare.
-
- junior
Cartea de bio e aceeasi cu cea din 2011?
-
Anto wrote:Cartea de biologie e aceeasi si pt MD si pt MG.
Buna... Unde se gasesc cartile ? In facultate? Ca in libr si pe net eu una nu le am gasit..

-
- junior
Le gasesti la poarta facultatii.
-
- newbie
cartea de bio e aceeasi ?
pt fmam , a aparut culegerea? sau culegerile ? dau la balneofiziokinetoterapie
Manualul e acelasi ca cel din 2011,nu ?
pt fmam , a aparut culegerea? sau culegerile ? dau la balneofiziokinetoterapie
Manualul e acelasi ca cel din 2011,nu ?
- Anca1203
- senior
Cartea de chimie a cumparat-o cineva ? S-a schimbat?
,,Oameni sunt putini, restul e populatie".
-
- junior
Nu am cumpărat-o eu, dar am înţeles că cea de chimie a rămas la fel. Se schimbă doar culoarea copertei, ca în fiecare an.
Cartea de bio nu este aceeaşi.

Cartea de bio nu este aceeaşi.
-
- senior
andreibratan wrote:salutare! eu acum sunt clasa a 11 si la liceul in care sunt nu se mai fac materiile de admitere la facultate(chimie fizica biologie) am vre-o sansa sa sintu si daca da care si ce ar trebui sa fac
Multumesc!
Depinde de unde vii,cu metroul este ft usor,si poti sa intre fara probleme!
B-dul Eroilor Sanitari 8
Bucuresti
Sector 5
nu il baga pe portar in seama !
- DrG
- junior
Depinde de unde vii,cu metroul este ft usor,si poti sa intre fara probleme!
B-dul Eroilor Sanitari 8
Bucuresti
Sector 5
nu il baga pe portar in seama ![/quote]
Da'te trezesti des vorbind asa fara rost?
B-dul Eroilor Sanitari 8
Bucuresti
Sector 5
nu il baga pe portar in seama ![/quote]
Da'te trezesti des vorbind asa fara rost?

- Anca1203
- senior
-
- junior
Vrem si noi sa stim cum este cartea de bio...Chiar nu ne ajuta nimeni ?
inca o intrebare: in weekend este cineva la facultate de unde pot sa cumpar cartile ? este deschis?
inca o intrebare: in weekend este cineva la facultate de unde pot sa cumpar cartile ? este deschis?
- Anca1203
- senior
Cartea de bio e asemanatoare cu cea din 2009-2010. Are teste pe fiecare capitol, la unele chiar cate doua si 11 teste generale. Si costa 51 de lei.
Se cumpara de la portar, deci presupun ca il gasesti si in weekend.
Se cumpara de la portar, deci presupun ca il gasesti si in weekend.
,,Oameni sunt putini, restul e populatie".
- Alexandra1827
- junior
Se aude ceva de data examenului sau de cea a simularii? Am citit ca cei de la Cluj au examenul pe 18 iulie si as vrea sa stiu daca Bucurestiul e in aceeasi zi. 

- Alinoaie
- newbie
Hey everybody! Sunt a XII-a acum si invat pentru Umf med generala...Am citit rubrica aceasta cap coada si am observat ca puneti accent pe acele "mici detalii" din carti care pica la examene. Problema mea este urmatoarea, eu am crepusculul de a XI-a dar manualul de a X-a nu l-am achizitionat, fac medicatii la chimie cu profa din liceu si dansa nu are nici o treaba cu manualele adica nu le folosesc deloc, invat ce imi preda ea pt admitere. Ar trebui sa imi procur si manualul de a X-a si sa macin manualele separat foicica cu foicica? Ea imi preda calumea si clasele si tot dar ma sperie acele " detalii " despre care tot vorbiti.
Adevarul, domnule, este o vaca, si cum refuza sa le mai dea lapte acestor oameni, ei vor incepe sa mulga taurul.
- Alinoaie
- newbie
Alexandra1827 wrote:Se aude ceva de data examenului sau de cea a simularii? Am citit ca cei de la Cluj au examenul pe 18 iulie si as vrea sa stiu daca Bucurestiul e in aceeasi zi.
Cu asta pot eu sa te ajut, din cate am auzit anul acesta nu vor mai fi toate examenele din tara in aceeasi zi, cele din tara dau examenul pe 18, iar Bucurestiul se aude ca il va da cu cateva zile mai tarziu nu stiu sigur in jur de 20-22
Adevarul, domnule, este o vaca, si cum refuza sa le mai dea lapte acestor oameni, ei vor incepe sa mulga taurul.
-
- junior
Sincer, eu am auzit ca va fi tot pe 18.Si nu cred ca accepta cei de la bucuresti sa le vina toti cei care au picat in centrele celalate ( si nu sunt destul de destepti pt facult lor) sa dea examenul si la ei.Sa speram ca va si asa..ca daca nu..evident va fi concurenta si mai mare.
- Pathy
- newbie
Alinoaie wrote:Hey everybody! Sunt a XII-a acum si invat pentru Umf med generala...Am citit rubrica aceasta cap coada si am observat ca puneti accent pe acele "mici detalii" din carti care pica la examene. Problema mea este urmatoarea, eu am crepusculul de a XI-a dar manualul de a X-a nu l-am achizitionat, fac medicatii la chimie cu profa din liceu si dansa nu are nici o treaba cu manualele adica nu le folosesc deloc, invat ce imi preda ea pt admitere. Ar trebui sa imi procur si manualul de a X-a si sa macin manualele separat foicica cu foicica? Ea imi preda calumea si clasele si tot dar ma sperie acele " detalii " despre care tot vorbiti.
Parerea mea e ca ar trebui totusi sa pui accent pe "micile detalii" (ok, nu chiar toate chestiile aiurea) si mai ales pe problemele din manuale fiindca din cate am inteles de la profesoara mea, s-au dat la admitere multe probleme asemanatoare cu cele din manual. Eu am rezolvat toate exercitiile si am insistat si asupra detaliilor, si as zice ca macar sa citesti manualul.. nu strica.

I am merely competent. But in an age of incompetence, that makes me extraordinary.
- Alinoaie
- newbie
Asa am sa fac. Multumesc pentru promptitudine 

- Alinoaie
- newbie
A! Inca una mica
. Eu nu am de gand sa dau atestatul la informatica, am nevoie de el pe undeva in cadrul facultatii?

-
poti sa nu dai atestatul la info?
-
- senior
Poti da atestatul fara probleme, este o beshina de examen.
De aici iei programul cu care iti poti face site-ul:
http://www.webpage-maker.com/
E intuitiv, adica iti cere pregatire profesionala cat pentru a desena o casuta cu soare in paint.
Singurul lucru ce trebuie sa-l faci e sa intri in codul sursa al fiecarei pagini, dupa ce ai dat save, si sa stergi portiunea care determina aparitia unui banner publicitar.
Pac esti informatician cu documente in regula.
La evaluarea propriu-zisa nu ai de ce sa te sperii, la noi profesoara a stat mai mult pe cafea decat pe examinatul intregii clase... si se presupunea ca suntem clasa de mate-info intensiv la un liceu de elita din tara.
De aici iei programul cu care iti poti face site-ul:
http://www.webpage-maker.com/
E intuitiv, adica iti cere pregatire profesionala cat pentru a desena o casuta cu soare in paint.
Singurul lucru ce trebuie sa-l faci e sa intri in codul sursa al fiecarei pagini, dupa ce ai dat save, si sa stergi portiunea care determina aparitia unui banner publicitar.
Pac esti informatician cu documente in regula.
La evaluarea propriu-zisa nu ai de ce sa te sperii, la noi profesoara a stat mai mult pe cafea decat pe examinatul intregii clase... si se presupunea ca suntem clasa de mate-info intensiv la un liceu de elita din tara.
-
intotdeauna m-am intrebat care e utilitatea atestatului...
- Alinoaie
- newbie
eu am sa dau competentele ca sunt obligatorii etc etc bla bla bla, dar chiar nu vad rostul atestatului si nu imi propuneam sa il dau pentru pur si simplu nu vad unde il voi folosi din moment ce nu am interese/pasiuni de programatoare. Si eu sunt tot la mate-info tot la liceu " de elita ",elita care se exprima de obicei in cat de frumoasa e culoarea pe afara ca altundeva nu vad elita, eram curioasa daca se cere undeva pe la admitere sau in orice caz daca se foloseste undeva sau doar e asa ca sa fie...Si nu e vorba ca mi-e frica de el stiu ca e un rahatel dar e un rahatel in plus peste toate cele multe rahatele si necesita si asta un timp pe care nu am de unde sa il mai scot
-
- senior
Cred ca ai auzit de sintagma: forma fara fond.
Aceasta se aplica si in cazul de fata, ideea de baza era foarte buna, o evaluare la sfarsit de ciclu liceal cu rezultatele careia angajatorul sa isi poata face o idee despre ce i se ofera. Dar deoarece nu avem fond, anume pregatirea necesara indeplinirii cerintelor, ne multumim cu o bascalie de examen in care nici profesorul nu stie ce se intampla si implicit nici angajatorul nu da doi bani pe rezultatele obtinute, rezultate de 10 cu coronita across the board.
Aceasta se aplica si in cazul de fata, ideea de baza era foarte buna, o evaluare la sfarsit de ciclu liceal cu rezultatele careia angajatorul sa isi poata face o idee despre ce i se ofera. Dar deoarece nu avem fond, anume pregatirea necesara indeplinirii cerintelor, ne multumim cu o bascalie de examen in care nici profesorul nu stie ce se intampla si implicit nici angajatorul nu da doi bani pe rezultatele obtinute, rezultate de 10 cu coronita across the board.
- Alinoaie
- newbie
cristina12 wrote:poti sa nu dai atestatul la info?
Da Cristinus atestatul este optional, competentele sunt obligatorii, facand parte din BAC. Atestatul e asa nici nu stiu cum sa-l descriu...profii de obicei il baga pe gat si te obliga sa il dai, dar nu este obligatoriu.
- Alinoaie
- newbie
Eu tot nu sunt lamurita
) Se cere la admitere undeva sau nu? atat vreau sa stiu 

- Festina
- elder
Alinoaie wrote:Eu tot nu sunt lamurita) Se cere la admitere undeva sau nu? atat vreau sa stiu
Atestatul? Nu se cere la admitere!
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.
PS: Alergic la cadre didactice din UMF !
- Alinoaie
- newbie
Multumesc stimabile! Asta doream sa aflu
- Festina
- elder
Alinoaie wrote:Multumesc stimabile! Asta doream sa aflu
Coana Joitico, te-as sfatui sa dai atestatul... La ce naiba te-ai chinuit la real daca nu iei atestatul?
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.
PS: Alergic la cadre didactice din UMF !
- Chingachgook
- addicted
Nu foloseste la nimica
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- mihai_525
- elite
-
- senior
kooksee wrote:Nu foloseste la nimica
Are sens prin faptul ca exista, atata tot. Din punctul meu de vedere acesta e si un motiv destul de bun pentru a sustine examenu.