elen26 wrote:Anca1203 wrote:De ce FMAM si nu MG?
Datorita varstei: 26 de ani.
In aceste conditii, am considerat ca pot deveni o asistenta medicala capabila, pe care medicul sa se poata baza si cu care sa formeze o echipa.
In aceste conditii,Buna!

In aceste conditii, am considerat ca pot deveni o asistenta medicala capabila, pe care medicul sa se poata baza si cu care sa formeze o echipa.
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.
mariangeo1991 wrote:Anca1203 wrote:De ce FMAM si nu MG?
Bucura-te ca nu mai ai inca un oponent la admitere,Anca.
Anca1203 wrote:mariangeo1991 wrote:Anca1203 wrote:De ce FMAM si nu MG?
Bucura-te ca nu mai ai inca un oponent la admitere,Anca.
Ce mi-e unul in plus sau in minus ?
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.
mariangeo1991 wrote:Pai conteaza! Daca am discuta despre altceva in momentul actual si ai reciti ultima ta fraza,ti-ai da seama cat de mult conteaza.
elen26 wrote:In aceste conditii, am considerat ca pot deveni o asistenta medicala capabila, pe care medicul sa se poata baza si cu care sa formeze o echipa.
Im wrote:elen26 wrote:In aceste conditii, am considerat ca pot deveni o asistenta medicala capabila, pe care medicul sa se poata baza si cu care sa formeze o echipa.
Cam multa fanfaronada.
Nimanui nu-i pasa de motivatiile tale, si trage lozinci de parca nu ai avea acea vârsta.
Anca1203 wrote:Im wrote:elen26 wrote:In aceste conditii, am considerat ca pot deveni o asistenta medicala capabila, pe care medicul sa se poata baza si cu care sa formeze o echipa.
Cam multa fanfaronada.
Nimanui nu-i pasa de motivatiile tale, si trage lozinci de parca nu ai avea acea vârsta.
Meh.. banuiesc ca daca esti capabil si ambitios te poti realiza in orice oras mare cu UMF.
Im wrote:elen26 wrote:In aceste conditii, am considerat ca pot deveni o asistenta medicala capabila, pe care medicul sa se poata baza si cu care sa formeze o echipa.
Cam multa fanfaronada.
elen26 wrote:Im wrote:elen26 wrote:In aceste conditii, am considerat ca pot deveni o asistenta medicala capabila, pe care medicul sa se poata baza si cu care sa formeze o echipa.
Cam multa fanfaronada.
Nimanui nu-i pasa de motivatiile tale, si trage lozinci de parca nu ai avea acea vârsta.Ar trebui sa pastrezi comentariile pentru eul tau, deoarece nu te-am invitat eu sa raspunzi.
elen26 wrote:Im wrote:elen26 wrote:In aceste conditii, am considerat ca pot deveni o asistenta medicala capabila, pe care medicul sa se poata baza si cu care sa formeze o echipa.
Cam multa fanfaronada.
Nimanui nu-i pasa de motivatiile tale, si trage lozinci de parca nu ai avea acea vârsta.Ar trebui sa pastrezi comentariile pentru eul tau, deoarece nu te-am invitat eu sa raspunzi.
Im wrote:Cam multa fanfaronada.
elen26 wrote:Im wrote:Cam multa fanfaronada.
Pentru mariangeo 1991: Daca cititi cu atentie postarea de mai sus veti observa ca nu am facut altceva decat sa inchei niste comentarii fara legatura cu subiectul postat.
Daca considerati ca fraza: "Nimanui nu-i pasa de motivatiile tale, si trage lozinci de parca nu ai avea acea vârsta." este adecvata unui medic caruia nu i-a cerut nimeni parerea cu postul meu, atunci nu mai comentez.
Im wrote:Elen, tu, mare iubitoare de cooperare între medic si asistenta, sa ma respingi pe mine ? Nu te-a învatat nimeni locul asistentei pe sectie ?Nu-i nimic, o sa-l înveti curând si o sa ai timp sa-l tot repeti.
![]()
Macar arati bine, sau esti grasa cu copii acasa ?
elen26 wrote:Im wrote:Elen, tu, mare iubitoare de cooperare între medic si asistenta, sa ma respingi pe mine ? Nu te-a învatat nimeni locul asistentei pe sectie ?Nu-i nimic, o sa-l înveti curând si o sa ai timp sa-l tot repeti.
![]()
Macar arati bine, sau esti grasa cu copii acasa ?
Intr-adevar, greseala e din partea mea ca am deschis acest topic in care se pare ca primeaza doar misto-ul ieftin.
elen26 wrote:Pot alege intre FMAM si scoala postliceala sanitara de stat sau privata , la care am vrut sa ma inscriu anul trecut si atunci cand am intrebat despre orar, doamnele secretare mi-au raspuns, citez: ''Cand poti, ca merge sa mai si lipsesti". Eu nu vreau sa pierd 3 ani pentru a avea o hartie parafata in urma careia sa pot vatama legal oamenii si nici sa fiu numita (pe drept pentru unele/unii) ASISTOANTA.Tocmai de aceea doresc UMF-ul Bucuresti unde, cred eu, ca exigenta este mai mare si standardele mai inalte. Astept pareri de la voi
elen26 wrote:Buna!Ma numesc Elena si imi doresc ca anul acesta sa ma inscriu la FMAM deoarece consider e absolut necesar ca asistentul medical al zilelor noastre sa absolve studii superioare.
Ii rog pe cei care frecventeaza deja cursurile FMAM sau care au absolvit aceasta facultate sa posteze pentru a oferi mai multe informatii.Va multumesc!
kooksee wrote:Esti baiat?
denyel0123 wrote:DAca ai intrebari,nelamuriri adreseaza-mi-le !sunt student acolo in 1 an:D
elen26 wrote:denyel0123 wrote:DAca ai intrebari,nelamuriri adreseaza-mi-le !sunt student acolo in 1 an:D
Multumesc mult, dar nu cred ca ma mai intereseaza!
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests