Multumesc!
trident wrote:adictologia mi se pare de baza pentru ORICE medic si nu trebuie eliminata. sensul evolutiei este asta, fie ca vbim despre medicamente, droguri iligite, droguri de sinteza etc
mi-a placut exprimarea "Si de aceea fac un apel! Nu fiti ursuzi,"
corect.
Vp. wrote:exista vicii fiziologice?
Hedwig wrote:Eu sunt oarecum de acord cu propunerea UMF Craiova. Este suficienta materie cat sa poata face departajarea
Flav wrote:Salut! Reproduc mai jos textul unui mail primit pe grupul anului 6 UMF Cluj-Napoca:
"Buna!
Din pacate trebuie sa va aduc la cunostinta cateva vesti neplacute referitoare la ıntalnirea rectorilor si la ceea ce ne interesa cel mai mult,tematica pentru rezidentiat.
Din cate se pare,la ıntalnirea rectorilor,ce se va desfasura pe 24 Feb la Craiova,vor lua parte vechii rectori(pentru a-si lua la revedere pt ca nu mai au nici o putere decizionala)si doar 3 dintre rectorii nou alesi(UMF Craiova,Cluj,İası).Se pare ca alegerile ınca nu s-au finalizat ın toate centrele.....
Ministrul nu va participa si probabil nici un alt reprezentant al ministerului asa ca nu se va putea lua nici o decizie oficiala privitoare la tematica noastra.Discutii privitoare la acest subiect vor fi cu siguranta dar fara nici un efect imediat,asa cum ne doream.
Ceea ce se poate face ın viitorul apropiat este contactarea domnului doctor Streinu Cercel care este subsecretar de stat si poate forta lucrurile din interior ın directia pe care ne-o dorim.Acest lucru ıl va face domnul rector Rogoveanu dar poate nici ajutorul colegilor nostrii de la Bucuresti nu ar strica.Din cate stiu,nu cred ca ar fi dificultati ın contactarea directa a dr Streinu Cercel,dansul fiind un om deschis si avand o colaborarea buna ın trecut cu studentii(probabil si ın prezent).Ramane de vazut cum se va proceda ın privinta acestei idei si care vor fi rezultatele.
Azi cam astea sunt noutatile,ramane de vazut ce ne va aduce ziua de maine....
Irina Cherciu,
Development Assistant for Europe 2010/2011
International Federation of Medical Students' Assosiations(IFMSA)
Romania Federation of Medical Student's Association(FASMR)"
trident wrote:Flav wrote:Salut! Reproduc mai jos textul unui mail primit pe grupul anului 6 UMF Cluj-Napoca:
"Buna!
Din pacate trebuie sa va aduc la cunostinta cateva vesti neplacute referitoare la ıntalnirea rectorilor si la ceea ce ne interesa cel mai mult,tematica pentru rezidentiat.
Din cate se pare,la ıntalnirea rectorilor,ce se va desfasura pe 24 Feb la Craiova,vor lua parte vechii rectori(pentru a-si lua la revedere pt ca nu mai au nici o putere decizionala)si doar 3 dintre rectorii nou alesi(UMF Craiova,Cluj,İası).Se pare ca alegerile ınca nu s-au finalizat ın toate centrele.....
Ministrul nu va participa si probabil nici un alt reprezentant al ministerului asa ca nu se va putea lua nici o decizie oficiala privitoare la tematica noastra.Discutii privitoare la acest subiect vor fi cu siguranta dar fara nici un efect imediat,asa cum ne doream.
Ceea ce se poate face ın viitorul apropiat este contactarea domnului doctor Streinu Cercel care este subsecretar de stat si poate forta lucrurile din interior ın directia pe care ne-o dorim.Acest lucru ıl va face domnul rector Rogoveanu dar poate nici ajutorul colegilor nostrii de la Bucuresti nu ar strica.Din cate stiu,nu cred ca ar fi dificultati ın contactarea directa a dr Streinu Cercel,dansul fiind un om deschis si avand o colaborarea buna ın trecut cu studentii(probabil si ın prezent).Ramane de vazut cum se va proceda ın privinta acestei idei si care vor fi rezultatele.
Azi cam astea sunt noutatile,ramane de vazut ce ne va aduce ziua de maine....
Irina Cherciu,
Development Assistant for Europe 2010/2011
International Federation of Medical Students' Assosiations(IFMSA)
Romania Federation of Medical Student's Association(FASMR)"
ce semnatura pompoasa si habar nu are sa scrie cu spatiu dupa punct sau inainte de paranteza. ai de capul meu.
daca lasati lucrurile in directia pe care si-o doresc persoane de genul asta..
md_axel wrote:Deci totusi azi s-a discutat ceva, chiar daca nu ieri, si din toate propunerile centrelor a reiesit varianta asta a Asociatiei Universitatilor. Care se mai poate petici pe ici pe colo de catre ministeriabili. Corect pana aici?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests