Anca1203 wrote:,,Taxa de 5.000 de euro - sursa importanta pentru bugetul UMF Cluj"
Am aflat de unde fac rost de bani
Pai da,dar aia(studentii straini) nu mai dau admitere si nici nu prea invata. Aia cotizeaza din greu:cu si fara chitanta.
Anca1203 wrote:,,Taxa de 5.000 de euro - sursa importanta pentru bugetul UMF Cluj"
Am aflat de unde fac rost de bani
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.
cip2712 wrote:Buna! Am si eu o intrebare. La UMF Cluj, de unde pot sa fac rost de cartea de teste pt MEDICINA GENERALA? Exista si in format electronic aceasta carte de teste? Contine si grile de chimie si de biologie?
Im wrote:Deci un studiu statistic improvizat de mine spune ca un candidat la (orice) va fi cu atât mai agitat si pretentios si penibil cu goana dupa criterii cu cât e mai de slaba calitate.
cip2712 wrote:multumesc de raspunsuri!
mariangeo1991 wrote:cip2712 wrote:multumesc de raspunsuri!
Daca le gasesti(grilele),fa o umbra de bine si posteaza-le aici pentru cei pacatosi.
cip2712 wrote:mariangeo1991 wrote:cip2712 wrote:multumesc de raspunsuri!
Daca le gasesti(grilele),fa o umbra de bine si posteaza-le aici pentru cei pacatosi.
Caut vreme de vreo saptamana si nu am gasit nimic...inca. Speram sa stiti si voi ceva de ele. Am vazut ca la Davila exista o carte si ma gandeam k si cei de la Cluj au asa ceva. Am sa le postez daca le gasesc, altfel nu am incotro decat sa ma deplasez la cluj s-o iau....daca nu se poate comanda sa vin prin posta.
deedeeeeee wrote:grile pentru admiterea la facultatea de mg?
Im wrote:Nu se face deloc biologie ? Ce liceu e ala ?![]()
Ai putea sa te transferi pt clasa a XII-a.
Alexandra1827 wrote:Pentru cei care sunteti la facultate, cat de in serios este luata informatica? Ce se face la aceste ore?
Anca1203 wrote:Si chimia/biologia?
ioana_c wrote:Anca1203 wrote:Si chimia/biologia?
Am intrebat eu sambata si nu au aparut inca.
Im wrote:Pai daca îi place biologia, presupun ca va învata mai usor si pe cea de-a XII-a. În plus, într-o clasa cu astfel de profil, n-o vor înnebuni profii la cap cu derivate si integrale, are mai mult timp pt pregatire.
andreibratan wrote:salutare! eu acum sunt clasa a 11 si la liceul in care sunt nu se mai fac materiile de admitere la facultate(chimie fizica biologie) am vre-o sansa sa sintu si daca da care si ce ar trebui sa fac
Multumesc!
MedRx wrote:andreibratan wrote:salutare! eu acum sunt clasa a 11 si la liceul in care sunt nu se mai fac materiile de admitere la facultate(chimie fizica biologie) am vre-o sansa sa sintu si daca da care si ce ar trebui sa fac
Multumesc!
Din cate am vazut in ultima vreme, cei care ajung in rezidentiat anul I iti lasa impresia ca au sarit din clasa 12 direct in prim an de rezidentiat.Fa si tu la fel,nu cred ca ma contaza facultatea azi!
andreibratan wrote:salutare! eu acum sunt clasa a 11 si la liceul in care sunt nu se mai fac materiile de admitere la facultate(chimie fizica biologie) am vre-o sansa sa sintu si daca da care si ce ar trebui sa fac
Multumesc!
ilinca96 wrote:Trebuie sa ma apuc de invatat si nu stiu daca la admitere se da chimia organica sau cea anorganica,sau ambele?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest