Pai avand in vedere ca fiecare vorbeste de regula referindu-se la experienta personala, uite cam cum au stat lucrurile la mine: intrat din prima, muncit de mi-au sarit okii in primii 3 ani juma, dupa care mi-am dat seama ca nu prea are rost, sau oricum raportul investie/beneficii, si ma refer aici in special la cele pe termen lung, nu imi convine. Nu sunt unul din cazurile "fericite" de care vorbeai mai sus, si totusi imi aduc aminte ca cel putin anul 5 a fost...lejer, "folclorul" si "baza de date" studenteasca sa traiasca. Crede-ma ca am avut colegi care au trecut de la cap la coada facultatea in modul asta.
Cat despre realitatea medicinii romanesti, desi ti se spune inainte cam cum sta situatia, as avea 2 aspecte de clarificat:
1. 17-18 ani e o varsta la care nu stiu cat esti de capabil sa iei o decizie ca la 25
2. tipic uman, pana nu dai cu capu' de pargul de sus..nu inevtzi.
Si ca sa inkei, tin sa-ti aduc aminte ca in categoria celor naivi si deziluzionatzi..

ca mai exist o subcategorie: cei care continua, motivul pentru care o fac fiind: "nu stiu sa fac altceva". Din pacate nu sunt putzini.
Cat despre conditiile in care te formezi ca medic nici nu ma gandesc sa repet a 10001 oara, pentru ca io unul sunt satul, in special de plangaciosi care asteapta sa li se bage in traista.