Tratat de Sinescu de Urologie. E bun de cumparat?

aici gasesti ce vrei
Imparatul
newbie
newbie

Tratat de Sinescu de Urologie. E bun de cumparat?

Postby Imparatul » Sun Oct 09, 2011 7:50 pm

http://www.okazii.ro/catalog/57909668/t ... ogie-.html

Am gasit aceasta si mai vroiam o parere.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Re: Tratat de Sinescu de Urologie. E bun de cumparat?

Postby Phat Skidz » Sun Oct 09, 2011 7:57 pm

Da la 1000 de euro, nimica toata. Spamuieste dumneata in alta parte.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Sun Oct 09, 2011 8:31 pm

bai, asta..

nu asa se vorbeste cu majestatea sa..
qpepsi.gif

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Oct 10, 2011 12:25 am

da, asa e, nu asa se vorbeste , cu spa.... si mie- rusina sa si pronunt.. spa...

spa.

frate cuma dica, indexul e cat o carte?
WOW. indexul alfabetic, gen, nu? nu am mai vazut niciodata un index ina fara cartii. foarte ciudat

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Mon Oct 10, 2011 9:49 am

Ce ziceti? Merita, nu?

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Mon Oct 10, 2011 11:51 am

Imparatul wrote:Ce ziceti? Merita, nu?

cu un nick ca imparatul vrei sa te ia careva in serios?
qpepsi.gif

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Oct 10, 2011 1:07 pm

Nu inteleg cu indexul?
E carte separata???

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Mon Oct 10, 2011 4:24 pm

Face parte din cele 4 volume. E un fel de cuprins foarte elaborat.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Mon Oct 10, 2011 6:15 pm

4200 de lei e cam puțin. Eu sparg 42 de bulioane înainte de micul dejun. Mai crește prețul.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Mon Oct 10, 2011 7:36 pm

Pai sa-l creasca vanzatorul. Ce treaba am eu. Eu am intrebat, o intrebare legata de carte.

Lasa ca doctorii, de genul celor care l-au tratat pe baschetbalist, au citit carti de 5 ron, dupa rezultatul avut.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Oct 10, 2011 7:51 pm

cu toate acestea, sunt 3 , nu 4 carti acolo
cred ca iti iei teapa.

eu cresd ca poti trage la xerox.

auzi, m, dar nua r trebui sa ne arati si un preview de continut? ca asa, ce sa zic, coperta e albastra.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Tue Oct 11, 2011 6:03 am

Imparatul wrote:Pai sa-l creasca vanzatorul. Ce treaba am eu. Eu am intrebat, o intrebare legata de carte.

Lasa ca doctorii, de genul celor care l-au tratat pe baschetbalist, au citit carti de 5 ron, dupa rezultatul avut.

numai in iasi am mai vazut specimene de genul, cu toate ca, daca stau bine sa ma gindesc, la gradul de inteligenta al userului mai mult ca sigur este originar din botosani.

Cit de retard poti sa fi sa scoti pe okazii un *** de carte, pui la contact id de mess imparatul_severus_retardus@yahoo.com(eu din start nu as baga in lista de mess un 'inteligent' cu id asta) si apoi, vai draga, hai sa intru pe imed, sa ma fac ca vreau sa il cumpar. Si, cu ce nick? Imparatul :D :D :D :D :D :D :D :D

mda, inteligenta made in iasi. tu la cita inteligenta emani nici macar o coma alcoolica cum au gasit aia din giurgiu nu o sa fi in stare sa gasesti

ti-as zice marsh d-aici potaie, dar se supara blegoo pe mine..
qpepsi.gif

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Tue Oct 11, 2011 6:20 am

Marmotul, halal comportament de viitor doctor. Nu am ce spune. Ce limbaj elevat folosesti.
Uite din astia, ca tine ajung sa trateze oamenii si sa-i omoare efectiv prin nestiinta si facultate cu nota 5.

Succes iti doresc marmotule. Ce nick reprezentativ ai.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Oct 11, 2011 1:04 pm

Matmotule, jignesti

Are voie sa aiba ce nick vrea nu il educi tu p forum. Mie de ex mi se pare un id amuzant

Si mars si potaie nu e ok.
Eu l - am intrebat pe blegu daca nu il deranjeaza sa ii zic asa. Nu se proxedeaza asa

Oricum botisani, mAngalia ... Mare diferenta

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Tue Oct 11, 2011 3:43 pm

trident wrote:Matmotule, jignesti

si el ne jigneste noua inteligenta, si asta mi se pare utit de tot

trident wrote:Oricum botisani, mAngalia ... Mare diferenta

ce treaba am eu cu mangalia?
si eu sunt din jud ct, dar din partea de nord. nu am nici o treaba cu mangalia si cu manolo ala.
qpepsi.gif

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Tue Oct 11, 2011 4:06 pm

Imparatul wrote:Marmotul, halal comportament de viitor doctor. Nu am ce spune. Ce limbaj elevat folosesti.
Uite din astia, ca tine ajung sa trateze oamenii si sa-i omoare efectiv prin nestiinta si facultate cu nota 5.

Succes iti doresc marmotule. Ce nick reprezentativ ai.

impaiatule, pentru tine as fi folosit alt limbaj, dar din pacate forumul nu imi permite.

asa, ca si fapt divers, am terminat facultatea tot in is, si cu o nota buna, si am luat si rezi, ceea ce nu cred ca tu o sa reusesti, judecind dupa nivelul tau de inteligenta

Am vindut si carti, aici pe forum, cu un pret ok, nu cu 1000 euro, ca tine, si nici nu am dat tzepe userilor zicind ca sunt cumparator.
Chiar sper sa pui si anunturi cu cartea respectiva prin is, eventual si un nr de tel. Altfel vom discuta cind vom fi fata in fata, nici nu iti poti da seama in ce cavitati anatomice pot incapea niste cartoaie de 3000 de pagini.
qpepsi.gif

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Oct 11, 2011 7:27 pm

Eu nu găsesc intervenţia ta justificată. Oricând putem utiliya jignirea inteligenţei ca pretext .

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Tue Oct 11, 2011 7:53 pm

Eu am intrebat ceva marmotule. Fii atent, se pare ca nu prea esti. E asa greu sa fii atent la ce am scris eu. Nu deduce prin prezumtii, ca nu esti judecator sau avocat.
In cavitati anatomice, ai incapea tu bine de tot, dar ar mai ramane loc si de niste carti. Se simte de aici ca asta ar trebui. In special o carte de bune maniere.
Interventia ta, denota o plictiseala mare si o viata monotona, cu care vei si ramane.

Ai facut in Iasi facultatea, de aia nu stii ce e o carte scrisa de profesorul Sinescu. E greu pt. tine, adr macar asculta la ceilalti mai avizati. La cum ai latrat, legat de aceasta carte, imi dau seama de inteligenta ta cea mare, care evident e lipsa.

Mai citeste, iti lipseste. Fata in fata cu tine nu am dc sa ajung, pentru ca inseamna sa ma cobor. Scuze, dar de asta ai dat dovata. Pacat doctore. Incearca din greu, pentru ca ai nevoie sa nu ajungi sa dai aspirina la unul care are cancer, sau care moare.

mihai_525
elite
elite

Postby mihai_525 » Tue Oct 11, 2011 7:53 pm

aaa marmo ai terminat facultatea la iashington, that explains it!
nu pot sa nu remarc ce comportament de medic/interlop are marmot: Altfel vom discuta cind vom fi fata in fata :(
si-a facut pinalti cont pe imed
America first

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Oct 11, 2011 8:03 pm

Imparatul wrote:Ai facut in Iasi facultatea, de aia nu stii ce e o carte scrisa de profesorul Sinescu.

TARE, TARE DE TOT!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mega tare.

revenind: imi aduc aminte cum se certa marmotul cu aia care vindea oale acum un an sau ceva :lol:

marmotul se exrpima cel mai liber in Okazii :roll: :)

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Wed Oct 12, 2011 2:35 am

Imparatul wrote:Eu am intrebat ceva marmotule. Fii atent, se pare ca nu prea esti. E asa greu sa fii atent la ce am scris eu. Nu deduce prin prezumtii, ca nu esti judecator sau avocat.
.

mda, tu ai intrebat daca e buna de cumparat

Imparatul wrote:Pai sa-l creasca vanzatorul. Ce treaba am eu. Eu am intrebat, o intrebare legata de carte.

si bineinteles nu ai nci o treaba cu vinzatorul, esti doar asa, in trecere, pe aici si vroiai o parere, de aia deschizi topice pina si la diverse. penibil :green:

Imparatul wrote:. La cum ai latrat, legat de aceasta carte, imi dau seama de inteligenta ta cea mare, care evident e lipsa.

eu nu m-am luat de carte, ci de felul cum a fost pusa in vinzare. nu incerca sa o intorci acum, ca nu iti merge. tocmai tu te gasesti sa vorbesti de bunele maniere...
qpepsi.gif

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Wed Oct 12, 2011 2:58 am

mihai_525 wrote:aaa marmo ai terminat facultatea la iashington, that explains it!
nu pot sa nu remarc ce comportament de medic/interlop are marmot: Altfel vom discuta cind vom fi fata in fata :(
si-a facut pinalti cont pe imed

tu imi faci impresia unui pechinez de ala caruia ii faci BAU si fuge imediat la el in cusca. cind ajunge acolo scoate botul si maraie, ca sa se creada si el curajos

mihai_525 wrote:sunt foarte fricos tocmai de aia m-as gandi ca in calitate de salvator sa fiu mai intai eu in siguranta !

:D :D :D
inca mai astept sa imi mai povestesti cum e cu salvatul si alte alea, doar daca nu mai esti ocupat cu uitatul pe pozele din cartea de colorat.

a, uite ce idee mi-a venit. de ce nu cumperi tu cartea imparatului? Are si poze, chestii, faci si muschi de la caratul ei, si asa devii si curajos.
imi pari userul tipic caruia i se adreseaza 'anuntul' de mai sus. cred ca numai tu ai putea sa il crezi :D
qpepsi.gif

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Wed Oct 12, 2011 7:13 am

Marmotule, dar se pare ca esti foarte "iubit" aici pe forum.
Probabil doctore paria, asa vei fi toata viata si mai ales cu cei din jur. De singuratate stai mereu pe forum si raspunzi la orice si oricine.

Ai face bine sa-ti iei o viata, pentru ca-ti lipseste cu desavarsire. Ai facut facultatea la Iasi, oras incarcat de cultura, dar se pare ca la tine in cap`șor nu s-a acumulat nimic.

Pacat. Unii devin mai culti, doar trecand cu masina prin iasi, sau la o simpla plimbare pe jos de o zi. Tie cei minim 6 ani nu te-au ajutat deloc. Probabil te-ai umflat cu shaworma de la Warda mai tot timpul si nu ai facut nimica bun, decat sa comentezi despre colegii tai.

Esti tipul, slut, plin de cosuri, singur si gras. Imbracat cu tricouri demodate, roase si ingalbenite la gat, tipul falsului tocilar.Esti ocolit de fete si de asta te bagi mereu din spatele unor taste sa comentezi aiurea la ce nu e treaba ta. Poate, asa sa mai stie lumea ca si tu existi.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Wed Oct 12, 2011 9:55 am

Ăsta e argumentul suprem, cum se ia cineva de unu pe forum, pac: o să fii/ești un dr mizerabil. De parcă dr-ii sunt niște ființe diafane, mereu amabile și mirosind a violete.

Impărate, dar 4200 de lei? E o greșeală, presupun, nu? Cum să coste o carte românească de medicină cât un leptop?
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Wed Oct 12, 2011 11:41 am

Eu am discutat si a zis ca enegociabil bine. Acuma na. Eu am cerut o parere.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Wed Oct 12, 2011 1:05 pm

Imparatul wrote:Eu am discutat si a zis ca enegociabil bine. Acuma na. Eu am cerut o parere.

cu cine ai discutat, Pinochio? cu celalalt imparat?
cred ca de acum ar fi cazul sa lasi minciunile, ca ne-am prins cu totii ce si cum
Imparatul wrote:Lasa ca doctorii, de genul celor care l-au tratat pe baschetbalist, au citit carti de 5 ron, dupa rezultatul avut.
Imparatul wrote:. Ai facut facultatea la Iasi, oras incarcat de cultura, dar se pare ca la tine in cap`?or nu s-a acumulat nimic.
Pacat. Unii devin mai culti, doar trecand cu masina prin iasi, sau la o simpla plimbare pe jos de o zi. Tie cei minim 6 ani nu te-au ajutat deloc. Probabil te-ai umflat cu shaworma de la Warda mai tot timpul si nu ai facut nimica bun, decat sa comentezi despre colegii tai.

deci, domnul culturist viteza din iasi, care la el in oras se scalda pur si simplu in mocirla culturii, tragind cultura pe toate narile si evita cit poate shaormeriile care sunt sursa de incultura considera ca toate cartile de 5 ron sunt extrem de proaste, mai bine cumparam cartea lui fantastica pe care dam 4 salarii de rezident, ca apoi sa ne laudam: vaai, ce medici destepti suntem..

Imparatul_mincinosilor, cind ai intrat tu ultima data intr-o librarie in is? ia incearca, s-ar putea sa te impiedici de maldarul de carti la 5 ron de la intrare. incearca si la anticariate, daca cauti cu atentie acolo, cu 10 ron umpli o sacosa de carti. Are si criza partile ei bune.
sa recapitulam.
eu sunt gras, cu cosuri, slut, ocolit de fete, fals tocilar, cu cap'sor fara de cultura, cu toate ca am stat 6 ani in mocirla culturii in is imbracat cu tricouri demodate, roase si ingalbenite la gat.
nu ai spus nimic de miros. de mirosit, miros? Si cum arata un tricou demodat, ca nu pricep. exista si o moda in materie de tricouri albe? presupun ca doar alea se pot ingalbeni la git, ca la alea colorate nu cred ca se vede.
dar daca sunt gras, cum de am git? cum pot toci tricourile la git?

despre tine nu pot spune decit ca esti mincinos si nu stii sa recunosti adevarul cind esti prins cu minciuna. o minciuna extrem de slaba, pe masura inteligentei tale, as putea spune.
qpepsi.gif

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Wed Oct 12, 2011 1:40 pm

Doamne fereste. Ai citit inca odata, ceea ce ai scris? Litere mari la inceput porpozitiilor la tine nu exista.

Sa nu mai vorbim de gradul cras, de analfabetism, in care ti-ai exprimat acele fraze neinteligibil. Doamne in ce hal ai scris. Se vede clar ca nu stii sa termini o fraza cand trebuie si ca nu stii sa scrii prea elevat.

Gramatica te bate si te lasa la pamant, din cate mi-ai aratat si demonstrat. Am zis gras, nu obez. Citeste atent doctore, ca le vei prescrie aiurea tratamentul. Nu citesti si nu e bine deloc. Unde ti-a capul cand raspunzi la ce am scris eu. Nici printre randuri nu esti atent, sa vezi.

Ntz, ntz, ntz, fereasca Domnul sa lucrezi in vreun spital. O sa te vad la TV in cazul acesta, la pacienti omorati, cu prescriere de tratament medical eronat.

ametist713
elder
elder

Postby ametist713 » Wed Oct 12, 2011 3:57 pm

vlad s. wrote:Ăsta e argumentul suprem, cum se ia cineva de unu pe forum, pac: o să fii/ești un dr mizerabil. De parcă dr-ii sunt niște ființe diafane, mereu amabile și mirosind a violete.

Impărate, dar 4200 de lei? E o greșeală, presupun, nu? Cum să coste o carte românească de medicină cât un leptop?

Bineinteles, daca iti raspunde cineva intr-un fel care nu-ti place, imediat e catalogat ca fiind urat, gras si prost. Si sarac, evident, altfel nu si-ar cumpara carti de 5 ron :lol: :lol:
P.S. Cartea aia costa cat 2 leptoape (de-ale mele cel putin :green: )
things can only get better

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Wed Oct 12, 2011 5:30 pm

Imparatul wrote:. Am zis gras, nu obez. Citeste atent doctore, ca le vei prescrie aiurea tratamentul. Nu citesti si nu e bine deloc. Unde ti-a capul cand raspunzi la ce am scris eu. Nici printre randuri nu esti atent, sa vezi.

Ntz, ntz, ntz, fereasca Domnul sa lucrezi in vreun spital. O sa te vad la TV in cazul acesta, la pacienti omorati, cu prescriere de tratament medical eronat.

iar o dai cotita.
si iar minti
nici eu nu am pomenit nimic de obezi, ci doar de grasi, mincinosule, si am si dovezi, asa ca nu ma mai acuza ca nu citesc ce spui.
acum, sa revenim la discutia noastra,si, te rog, nu o mai da cotita:

DE CE ESTI MINCINOS? DE CE MINTI CA NU ESTI TU VINZATORUL CARTII? DE CE FACI ATITA CIRC AICI, CERIND PARERI , FACIND-O PE CUMPARATORUL NAIV?
qpepsi.gif

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Wed Oct 12, 2011 6:04 pm

Nu mint. Ai spus ca daca erai gras nu aveai gat. Daca erai obez nu ai fi avut gat, ceea ce eu nu am spus. Citeste si intelege ceva,, ca ai nevoie.

Eu nu sunt vanzatorul. Si am dreptul sa intreb ce vreau si sa si fac ce vreau. Asta sa-ti fie clar.
Citeste atent macar.

Nu stiu dc ma intrebati pe mine de carte si de pret. Eu am vrut sa cer pareri, daca se merita cartea. In rest cine o vonde poate cere cat vrea. Eu m-ammai interesat despre tratete, si sunt care costa sute de ero, numai 1 volum. Dar na, unii au acces la carti de 5 ron.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Wed Oct 12, 2011 6:15 pm

da Imparatule, eu mi'as lua 2 in locul tau. una pentru mine si celalalta editie as vinde'o la pret dublu, ca sa'mi scot parleala.
trebuie sa fie un om mai putin dotat intelectual mai mare care mine s'o cumpere la pretul ala.

canci
elder
elder

Postby canci » Wed Oct 12, 2011 6:22 pm

Ca sa vezi... acum costa "doar" 3200 :lol: imparate, eu zic sa nu mai stai pe ganduri, cumpara-l ca merita! Sau dc nu, mai scade din pret. :lol:

holliday
elite
elite

Postby holliday » Wed Oct 12, 2011 6:27 pm

canci wrote:Ca sa vezi... acum costa "doar" 3200 :lol: imparate, eu zic sa nu mai stai pe ganduri, cumpara-l ca merita! Sau dc nu, mai scade din pret. :lol:

3200, care da mai putin??? 8)

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu Oct 13, 2011 1:08 pm

Imparatul wrote:Nu mint. Ai spus ca daca erai gras nu aveai gat. Daca erai obez nu ai fi avut gat, ceea ce eu nu am spus. Citeste si intelege ceva,, ca ai nevoie.
.

buun,hai sa o luam pe rind imparate mincinos
dexu zice ca:GRAS adj., s. 1. adj. corpolent, gros, obez, planturos, plin, rotofei, rotund, umflat, voluminos, (pop.) trupeș, (reg.) încălat. (O femeie ~.) 2. adj. împlinit, plin, rotund, rotunjit. (Brațe ~.)
stiu ca mefistii nu prea au ei treaba cu giturile, dar macar acolo, ceva cultura generala, chestii. nu cumva tu ti-ai luat o carte de toti banii si atit? si pe aia o tii in tipla :D :D :shock:
Imparatul wrote:Eu nu sunt vanzatorul. Si am dreptul sa intreb ce vreau si sa si fac ce vreau. Asta sa-ti fie clar.
Citeste atent macar.
.

nu mai minti.
cit despre citit, ti-am mai spus, eu citesc foarte atent, si mai stiu sa mai caut si pe net, daca intelegi ce vreau sa spun. am impresia ca tu nu intelegi ce citesti, si asta e o chestie tipica de-a mefistilor
Imparatul wrote:Nu stiu dc ma intrebati pe mine de carte si de pret. Eu am vrut sa cer pareri, daca se merita cartea. In rest cine o vonde poate cere cat vrea. Eu m-ammai interesat despre tratete, si sunt care costa sute de ero, numai 1 volum. Dar na, unii au acces la carti de 5 ron.

vaai, dar ce ai patit? te-ai emotionat si nu mai scrii corect gramatical? :D :D :D
hai ma ca mi s-a facut mila de tine, ca poate acolo la tine la Pascani se moare de foame. nu prea stiu la ce iti trebuie tie un tratat de urologie, dar hai, fie. iti dau eu un tratat de urologie daca vrei, gratis, nu ai decit sa ti-l printezi singur. cu ce limba te descurci mai bine? engleza, franceza sau germana? il trimit pe adresa imparatul_severus@yahoo.com?
care sunt tratatele alea de urologie romanesti care costa sute de euro volumul?
Imparatul wrote:. Dar na, unii au acces la carti de 5 ron.

acum ma faci si sarac? din cite stiu eu tocmai aia sarantocii sunt lacomi la bani si cer preturi nesimtite. aia bogatii nu se complica.
Hai, mai povesteste cu sunt eu, cultule.

PS- @restul userilor- nu va mai bagati, va rog, ca mi-l speriati si pleaca. de mult nu am mai avut un specimen de genul pe aici
qpepsi.gif

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Thu Oct 13, 2011 2:51 pm

Ai o problema cu greutatea, se pare. Ca mi-ai repetat de multe ori. Esti bun de pus intr-un borcan cu spirt, pe o etajera in vreun muzeu.
Te atac, oricand si oriunde, crede-ma. Nu-mi pasa nici cati ani ai, nici ce functie ai, ca ti-o zic de nu te vezi.
E bine ca te-am facut sa te duci putin la dex. Experimentul meu a functionat. De asta si meriti in borcanul cu formol sa fii pus.

Nu ai invatat ca la inceput se scrie cu litera mare? Macar atata. Sau tu esti din loturile alea de BAC 2011, iar acuma esti anul 1 la medicina de "algocalmin la cancer" si "ceai la fracturi craniene deschise"? Asa esti, sunt sigur.
Invata sa scrii intai. E elementar sa incepi cu litera mare o propozitie. Ce parinti ai, de nu ti-au corectat nici macar aceasta greseala? Esti cumva abandonat? Te-a violat tatal tau cand erai mic, si ai sechele pe creier si de asta nu-ti iese scrierea? Raspunsul este DA.

Mai zi in mesajul urmator, tot de gras si obez, ca asta te framanta. Singur mi-ai demonstrat ca asa esti. Slut, vine de la sine.

Saracii lasa de la ei. Bogatii sunt avari si iau pielea de pe toti. Nu ai cititi nici literatura? Doamne chiar nimic nu stii. Mai pune mana pe o carte si mai invata ceva. Dar ce parinti sa ai de nu ai avut parte nici de carti? Cofetari, frizeri, portari ... ? Gata stiu, sunt vidanjori, la ce "cultura" ai.

Oricum piciule, vezi ca din cauza ta, se uita tot mai multi pe thread si la carte, evident si poate o cumpara altii inaintea mea. De ce-mi faci asta :(((((( ???

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu Oct 13, 2011 5:01 pm

Nu mai blestema ca cica e sarbatoare mare acolo la tine in baltoaca de cultura. cica vine sf parschiva in vizita
Imparatul wrote:Oricum piciule, vezi ca din cauza ta, se uita tot mai multi pe thread si la carte, evident si poate o cumpara altii inaintea mea. De ce-mi faci asta :(((((( ???

ma nu mai minti, ca te bate Doamne Doamne :shock:
Imparatul wrote:Te atac, oricand si oriunde, crede-ma. Nu-mi pasa nici cati ani ai, nici ce functie ai, ca ti-o zic de nu te vezi.

oo, s-a enervat mefistul. ai auzit ca si ala de la giurgiu de care faceai misto tot mefist este?
din pacate se pare ca eu ti-o zic de nu te vezi, dar nu e nici o problema, mai incearca.

Imparatul wrote:Ai o problema cu greutatea, se pare. Ca mi-ai repetat de multe ori. Esti bun de pus intr-un borcan cu spirt, pe o etajera in vreun muzeu.
???

dar cum de ai reusit sa deduci asta? m-ai masurat cu bioptronul?
si spirt? spirt? :shock:

Imparatul wrote:E bine ca te-am facut sa te duci putin la dex. Experimentul meu a functionat. De asta si meriti in borcanul cu formol sa fii pus.

oau, ce scuza de mefist. incepi sa minti din ce in ce mai frumos.
uite un banc:
cica vine pacientul la nea doctoru imparatul: dom'le doftor, mai stii cind am venit la tine ca nu faceam pipi de 3 zile? mata te-ai uitat in cartea aia mare a matale si mi-ai dat un ceai de plante urologic. dupa aia tot nu faceam pipi, si m-am dus la spital unde mi-au scos aia o piatra cit capul matale de mare!!
doctorul imparat, scarpinindu-se incurcat sub coroana: se pare ca experimentul meu a functionat. orice tratament dau, tot se intorc pacientii la mine :help:
qpepsi.gif

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Thu Oct 13, 2011 6:01 pm

Tot frustrat esti. Ti-a dat viata teapa.
Incultule, tot nu inveti sa scrii? Analfabet infect. Dupa ce ca-ti atrag atentia, tot prost esti. Se pare ca trebuiesti dresat.
Pana una alta, invata sa scrii, si chiar sa folosesti cuvinte care au inteles. Stii tu la ce ma refer. Limba romana te bate crunt. Esti unul slinos, care sparge seminte in vreun Petrom.

Astia sunt doctorii de Romania, asa ca tine. Niste ipocriti, slab pregatiti. Si un vraci ar fi mai bun decat tine. Bacul ti-a dat bataie de cap.

Si sa stii ca parintii tai nu au stiut sa te creasca. Merita sa le atrag atentia si sa-i educ in acest sens. Prosti parinti ai avut. Probabil de pe la tara de undeva. Cred ca ei sunt mai prosti decat cei de care spui tu din Moldova.

Litera mare se pune la inceput de propozitie. Nici notiunile elementare de gramatica nu le ai.

Grasane, ce faci? Ce faci nasuc? Gata nu mai spui nimic? Tu doar comentezi ceea ce scriu eu, ca material cerebral sa initiezi ceva singur, nu ai.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu Oct 13, 2011 6:52 pm

mda, se pare ca am enervat mefistul. a dat-o pe ulei urit de tot. in ce hal poate ajunge un mefist.
imi trimite mesaje private in care se lauda ca are mai multe carti de vinzare si e foarte mindru ca reusit sa vinda o carte cu 3000 lei.
oau, ce realizare. cam mult a trebuit sa scazi, nene, in locul tau nu m-as lauda cu asta. si mai nasol e ca nu poti recunoaste ca tu esti vinzatorul decit in mesaje private.
mincinosule.

daca tot esti mincinos si ti-e rusine sa recunosti adevarul, cred ca ar trebui sa arati si cine esti, daca tot iti pui datele pe net, sa stim cu totii cu cine avem onoarea:
http://www.romedic.ro/vand-tratat-de-ur ... uck-0A9590

Anunt postat de: Ionel vasile -- Iasi . are si un nr de tel acolo. foarte frumos limbaj, doctore.
Astia cu creierul neted care nu sunt in stare sa se faca decit mefisti cind ramin fara argumente pot doar sa injure.
o chestie: ia muitza, cum zici tu in mesajele tale, este extrem de amuzant. o chestie de asta nu o poate face decit unul cu un penis extrem de mic, caci unul cu un penis normal nu ar fi folosit diminutive.
qpepsi.gif

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Thu Oct 13, 2011 7:08 pm

vlad s. wrote:Impărate, dar 4200 de lei? E o greșeală, presupun, nu? Cum să coste o carte românească de medicină cât un leptop?

Nu e greseala; costa scump pt ca in capitolul 4 descrie un nou tratament revolutionar pentru marirea penisului, garantat 4 centimetri in plus. Tratatul se distribuie evident cu medicatia necesara.
In volumul doi prof Sinescu prezinta in premiera o noua regiune anatomica descoperita de o echipa coordonata de dansul: punctul S (de la Sinescu), precum si instructiuni cum sa il stimulezi; cu bormasina.
In ultimul capitol prof Sinescu in colaborare cu experti MISA reia un vechi tratament demult uitat si anume urinoterapia. Noutatea in urinoterapie e data de ideea geniala de a adauga 73% vodca in urina.
In concluzie merita sa cumperi tratatul.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Oct 13, 2011 7:51 pm

Marmotule esti ultimul prost (gras si infect) daca nu iti faci o clona si nu il contactezi pe gigel asta sa ii cumperi cartea.
Eu te banuiesc de multe defecte dar fricos nu cred ca esti
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Return to “Okazii”