si ghici ce....a fost in jur de 7.4 sau 7.5
anul 2 spre 3 probabil va sari de 7.6 dar pana in 7.9/8...parerea mea
ore_ciudate wrote:pentru cei ce trec acum anul 4...se pare ca ultima medie anul trecut la 350 de locuri a fost 8,03. deci clar media la noi cu 450 e sub 8,03
razvv wrote:Credeti ca e posibil ca ultima medie de bursa, anul acesta, sa urce peste 9.5 din II->III? Apropo, care este numarul de burse acordate?
terrybraun wrote:am si eu o intrebare, trec anul 2 acum la md generala credeti ca o sa treaca media la buget de nota 8 ?
terrybraun wrote:Cam cat credeti ca va fi media de buget pt anu I -anuII de acum fiind 385 de locuri bugetate ? va sari de 7,80 ?
terrybraun wrote:Cam cat credeti ca va fi media de buget pt anu I -anuII de acum fiind 385 de locuri bugetate ? va sari de 7,80 ?
Alfa_omega wrote:terrybraun wrote:Cam cat credeti ca va fi media de buget pt anu I -anuII de acum fiind 385 de locuri bugetate ? va sari de 7,80 ?
Cel mai bine ar fi sa astepti pana se dau toate restantele si maririle si apoi sa intrebi pe la secretariat cam cat va fi, cu toate ca valoarea pe care ti-o vor spune e doar una estimativa. La noi de exemplu secretara spusese la un moment dat ca o sa fie in jur de 8, si de fapt a fost de 7.5x(la 450 de locuri bugetate).
De3a wrote:Alfa_omega wrote:terrybraun wrote:Cam cat credeti ca va fi media de buget pt anu I -anuII de acum fiind 385 de locuri bugetate ? va sari de 7,80 ?
Cel mai bine ar fi sa astepti pana se dau toate restantele si maririle si apoi sa intrebi pe la secretariat cam cat va fi, cu toate ca valoarea pe care ti-o vor spune e doar una estimativa. La noi de exemplu secretara spusese la un moment dat ca o sa fie in jur de 8, si de fapt a fost de 7.5x(la 450 de locuri bugetate).
de fapt a fost 7,05 nu 7,5:P
terrybraun wrote:când se afişează mediile? Deja a trecut o sapt, ştiţi ceva?
claudiu21 wrote:bai fratilor nici macar nu s-au trecut notele din cataloagele catedrelor in catalogul de la secretariat. nu stiu cum ar putea fi stiuta media la buget avand in vedere faptul ca nici o medie o vreo unui student nu a fost in pusa in vreun tabel. ma rog, credeti ce vreti.stiu ca un sef de serie a dat mail, dar nu stiu de ce pt ca ceilalti nu stiu nimic despre asta.sanatate!
ina09 wrote:Se stie cumva si ultima medie pentru bursa la cei care sunt acum anul II?
choux wrote:s-a afisat topul pt anul 2 spre 3?
ioana_c wrote:Este greu sa te mentii la buget?
mirabela93 wrote:buna.si care ar fi materiile care au credite mari?
XaphanDeumos wrote:mirabela93 wrote:buna.si care ar fi materiile care au credite mari?
Anatomia,biochimia,fiziologia,biocelul
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest