Păăăi, oricum... ca să rezolvi grilele din culegerea celor de la UMF... trebuie să știi mult mai multă teorie decât e în manualele alea...
Anyway, mult succes! Și dacă mai ai întrebări... just ask

Ana.Andreea wrote:Si eu am zis la fel ca tine, Oana, in legatura cu BAC'ul.
Da, dau la Bucuresti, mi-e putin cam frica, dar sper sa ma descurc. Am manualul de chimie de a 10-a de la Art, si am 2 manuale de la Crepuscul, pentru a X-a si a XI-a (sincer, mie mi s-a parut mai complet cel de la Crepuscul pentru a X-a, decat cel de la Art).
Im wrote:Nu se face deloc biologie ? Ce liceu e ala ?![]()
Ai putea sa te transferi pt clasa a XII-a.
Karla2 wrote:Nu se stie inca ..ceva concret.
Alexandra1827 wrote:Vinde cineva un manual de biologie clasa a XI-a, de la ed. Corint, cu coperta verde? Este varianta mai veche a celui rosu care se afla pe piata acum.
Alexandra1827 wrote:Stiu ca trebuie doar cea rosie. Am inteles de la profesoara mea doar ca la tesuturi si sistemul nervos e mai bine sintetizat in cea veche. Si cum admiterea e destul de grea si cei care fac subiectele dau in intrebari si cele mai insignificante detalii as vrea sa citesc si de acolo.
Alexandra1827 wrote:Vinde cineva un manual de biologie clasa a XI-a, de la ed. Corint, cu coperta verde? Este varianta mai veche a celui rosu care se afla pe piata acum.
andrei.n wrote:Nu...am dat acum admiterea. Daca ai nelamuriri intreaba...si iti vom raspunde. Multa bafta!
Dr. Edward wrote:andrei.n wrote:Nu...am dat acum admiterea. Daca ai nelamuriri intreaba...si iti vom raspunde. Multa bafta!
Se mai da examen la chimie sau doar la biologie?
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests