mi s-a intamplat si mie, deci totul este posibil

poate o fi de la aceeasi clinica
gaurav_singh_md wrote:are cineva un link pentru "deutsch im krankenhaus" in pdf/djvu?
kcuf_di wrote:Here you go http://www.mediafire.com/file/qjc04wi6x ... hrbuch.pdf
kooksee wrote:trimite actele la aia cu approbationul fara certificat
pana iau aia in discutie dosarul, pana te anunta ce nu ai certificatul, pana le raspunzi tu ca de fapt ai dar e pe drum trec 6 saptamani.
marius86 wrote:mergi la fides ..dau in fiecare saptamana de 2 ori (miercuri si vineri) si e 220 lei din cate stiu ... primesti pe loc certif... sau mai e si la cluj un centru asemanator dar nu stiu detalii.. bafta !
Dr_PAM wrote:kooksee wrote:trimite actele la aia cu approbationul fara certificat
pana iau aia in discutie dosarul, pana te anunta ce nu ai certificatul, pana le raspunzi tu ca de fapt ai dar e pe drum trec 6 saptamani.
e si asta o varianta la care nu m-am gandit...insa pe principiul ca nu am de unde sa stiu daca rezultatul va fi unul favorabil sau nu...as prefera sa dau undeva unde sa am certif ala mai rapid...
si inca o intrebare ...:-s...lor le trimit doar teancul de copii traduse si legalizate prin posta?..scuze de off-topic
htc1970 wrote:@dremy
in iulie. poate pe 15. problema era ca eu pregatindu-ma dupa goethe, nu stiu ce si cum difera la fides. eu totusi sper, cum am mai citit pe forum ca ar fi putin mai usor. habar nu am. dat totusi incerc.
bafta
kooksee wrote:trimite actele la aia cu approbationul fara certificat
994 wrote:a facut cineva de aici cursuri intensive la Ghoethe? as avea citeva intrebari despre cursuri.
darksunrise wrote:Daca te referi la asta :
PROGRAMA DAGMAR D.V. incepand cu 1.11.2010
Programa pentru cursul de A1-A2 a fost modificata incepand cu 1.11.2010, raspunzand astfel cerintelor Uniunii Europene, dar si examenelor internationale de limba germana.
Astea sunt teme generale, pe care le vei gasi in orice carti care parcurg nivelele A1-B2.
Cu precizarea ca de Dagmar nu am auzit ever.
shinkeigaku wrote:Hottentottenstottertrottelmutterlattengitterkotterbeutelrattenattentater.
soricel wrote:shinkeigaku wrote:Hottentottenstottertrottelmutterlattengitterkotterbeutelrattenattentater.
voi astia nemtii, toti ati invatat constructii de genul?
994 wrote:chiar sunt curios daca poate pronunta cineva cuvintul ala
ametist713 wrote:Stiu ca sunt offtopic, dar daca a fost inchis thread-ul ala cu bancuri in germana.....scriu aici: ce aveti mai cu "nicht wahr?" e cat se poate de corect!
kooksee wrote:nicht wahr se foloseseste ca sa obtii o confirmare. (situatia este deja balansata intr-o directie)
oder se foloseste ca sa obtii o directie intre 2 alternative egale
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests