Vand Lucrare de Diploma-Morfopat

aici gasesti ce vrei
adso1977
senior
senior

Vand Lucrare de Diploma-Morfopat

Postby adso1977 » Mon Oct 11, 2004 4:28 pm

Vand Lucrare de Diploma cu titlul „Patologia tumorala a glandei mamare” .Lucrarea a fost realizata pe Anatomie Patologica, ofer formatul digital, printat, baza de date cu fotografiile necesare.Lucrarea a fost apreciata cu nota 10 abul acesta.Pretul este sub pretul pietei!!!!
Detalii la numarul de telefon 0726808362
Silviu
Patria or muerte!Venceramos!

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Mon Oct 11, 2004 5:54 pm

Oare merge asa, dupa un an pe altul? Daca da, rau am ajuns! Mai rau decat credeam :)

Chingachgook
addicted
addicted

Re: Vand Lucrare de Diploma-Morfopat

Postby Chingachgook » Mon Oct 11, 2004 10:38 pm

adso1977 wrote:.Pretul este sub pretul pietei!!!!
Silviu

sub sub da' cat?

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

adso1977
senior
senior

reactii

Postby adso1977 » Tue Oct 12, 2004 9:44 pm

nu inteleg de ce unii se isterizeaza.e dreptul meu sa vand orice.si mai ales cand e vorba de o lucrare facuta pe bune de la partea speciala la generala.

in tara asta se vinde orice.asa ca cine vrea sa invete pt rezi sau sa lucreze e mult mai convenabil sa cumpere un lucru gata facut.

pentru linistea voastra o lucrare nu se poate da ani consecutivi.asta in teorie.in practica nu e valabil....

cand am spus sub pretul pietei nu am glumit.pentru detalii concrete va rog luati legatura cu mine la telefon
Patria or muerte!Venceramos!

elfstone
senior
senior

Postby elfstone » Wed Oct 13, 2004 2:00 am

Cu cine vorbesti, mon cher? Cu mine, cu kooksee? Nu vad nimic isteric, nici la mine, nici la el... Nu e nici o acuzatie nicaieri... Sari asa din baie de zice omul ca te simti cu vreo musca pe bereta virtuala. Calm, cu tata. Nu s-a legat nimeni de dreptul tau. Dupa mine, vinde ce vrei, nu e vina ta ca nimeni nu citeste lucrarile astea si ca suntem pusi sa le facem asa, de amoru` artei.

PS: Unicul element candidat la titlul de "isterie" din tot topicutzu` asta e sirul tau de semne de exclamare din primul mesaj... patru la rand... . Altminteri, buna pace.
"I'd much rather be happy than right, any day" (name not important)

Get firefox

droopy
elder
elder

Postby droopy » Wed Oct 13, 2004 3:13 pm

Deja devine off-topic. Postati la subiect sau posturile vor fi sterse.
RTFM=Read The la naiba Manual
UTFG=Use The la naiba Google
STFW=Search The la naiba Web
RTFA=Read The la naiba Article

Luci Sandor
senior
senior

Postby Luci Sandor » Fri Oct 15, 2004 2:34 am

Ti-o imprumut de la biblioteca, o subtilizez pina la xerox, scanez copiile si le OCR-esc si ti-o pun eu aici atasament "digital". Cit imi dai daca fac asta in 24 de ore? (pretul pietei dovedindu-se a fi zero, probabil ca trebuie sa imi dai ceva ca sa ma obosesc cu lucrarea ta ca sa iasa si pretul "sub piata").
Bine-bine, nu e nevoie de format digital, unii colegi au tras-o la xerox, si i-au printat coperti noi....
Au fost si altfel de note decit 10 la comisia ta?
nu arunca lucrurile care pot fi utile altcuiva, doneaza pe Freecycle Bucuresti

Return to “Okazii”