Salut!
Prin magazinul on-line MEDICA dorim să furnizăm consumatorilor produse medicale cu mărci consacrate şi calitate recunoscută în condiţiile unui efort minim din partea clienţilor noştri şi la preţuri mici.
Începând din 1994 de când activăm în acest domeniu, împreună cu clienţii noştri am învăţat importanţa unor specificaţii tehnice performante astfel încât produsul să nu fie depăşit ca performanţe în scurt timp, a fiabilităţii, a asigurării asistenţei tehnice, a pieselor de schimb şi materialelor consumabile pe întreaga durată de viaţă a produsului; în acest sens am selectat portofoliul nostru de produse.
Prin efectuarea achiziţiilor on-line din magazinul MEDICA vrem să minizăm timpul pierdut de dumneavoastră în procesul de aprovizionare şi riscul de achiziţiona produse ce nu vă satisfac expectaţiile.
Într-o piaţă supraabundentă de produse cu preţuri scăzute şi calitate îndoielnică MEDICA vă furnizează produse cu preţuri mici – numai ca urmare a procesării on-line a comenzilor - în condiţiile unor standarde înalte de calitate.
Dorind să împărţim succesul cu clienţii noştri, salutăm orice sugestie ce va duce la creşterea gradului dumneavoastră de satisfacţie în urma colaborării cu noi.
De asemenea, MagazinulMedica.ro vine in sprijinul studentilor si medicilor rezidenti din Romania oferind reducere 5% la toate produsele comercializate in magazinul nostru virtual. Poti solicita gratuit un voucher (cupon de reducere) cu discount in valoare de 5%* valabil pentru toate produsele disponibile in magazinul nostru. Cererile pentru eliberarea cupoanelor de reducere dedicate studentilor si medicilor rezidenti se formuleaza la adresa de e-mail rezidenti@magazinulmedica.ro.
Va stam la dispozitie si aici pe forum pentru orice intrebari si sugestii.
Echipa MagazinulMedica.ro
Magazin on-line echipamente medicale
- magazinulmedica
Magazin on-line echipamente medicale
Magazin on-line echipamente si consumabile medicale
http://www.MagazinulMedica.ro
- 187.92a
- addicted
Re: Magazin on-line echipamente medicale
imi vine sa cumpar de la unii care mi se adreseaza cu "Salut!" de nu mai pot...
ochelari din aia misto care maresc pt operatii aveti? dar manusi chirurg din alea cele mai safe?
ochelari din aia misto care maresc pt operatii aveti? dar manusi chirurg din alea cele mai safe?
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
E o strategie de marketing asta cu salut. Și repii, întind primii mâna, deși e flagrant în contradicție cu codul bunelor maniere, ca să forțeze relația - un fel de căsătorie post-viol.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- magazinulmedica
trident wrote:imi vine sa cumpar de la unii care mi se adreseaza cu "Salut!" de nu mai pot...
Ni s-a parut o adresare potrivita tinand cont de faptul ca ne aflam intr-o comunitate on-line dedicata studentilor si medicilor rezidenti.
Raspunsul la intrebare, fie ea ironica sau nu: da, MagazinulMedica.ro este importator direct (si unic) pentru unul dintre cei mai importanti producatori de lupe binoculare chirurgicale - Keeler.
Magazin on-line echipamente si consumabile medicale
- Draso
- senior
Mie nu mi se pare deloc deplasata adresarea cu Salut pe un forum. Daca s-ar adresa cuiva in persoana si mai ales face-to-face ar fi deplasat. Pe forum se adreseaza unei comunitati, nu mi se pare lipsa de respect. My opinon.
- Chingachgook
- addicted
vlad s. wrote:Și repii, întind primii mâna, .
dar de unde stii? ai citit undeva?
nici pe mine nu ma deranjeaza ca imi zice cineva salut.
totusi ultimul mesaj al chioscului medical e nitel cam prea lemnos. au invatat ei ceva despre social media dar nu destul.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Melania
- addicted
dar un RMN cu tesle avetzi?
- 187.92a
- addicted
pai si cand eram stuident nu haleam as fiu salut cu "salut" de catre vanzatori; eu invatat medicina, aia faceau comert cu amanuntul
dar hai, poate ma respect eu prea mult
daca erati pe un forum de cartier salutati cu "salut koa'"?
oricum aia cu 5 % reducere iarasi mi se pare o jignire. bine ca nu 2%, sau 3, 1(47)%.
in fine, repet, paote am fost eu invatat sa ma respect mai mult
dar hai, poate ma respect eu prea mult

daca erati pe un forum de cartier salutati cu "salut koa'"?

oricum aia cu 5 % reducere iarasi mi se pare o jignire. bine ca nu 2%, sau 3, 1(47)%.
in fine, repet, paote am fost eu invatat sa ma respect mai mult
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
E în regulă "Salut" în conversaţii obişnuite, nu în reclame. Dar toate reclamele sunt nepoliticoase în felul ăsta, la tv te tutuiesc, etc. E o tehnică.
Altfel, da, e lemnos.
Expectoraţiile. Cu toate astea sunt foarte mulţi care chiar consideră că dacă cineva vorbeşte aşa, cu "minizăm", "expectaţiile", "locaţiile", etc, e o dovadă de mare profesionalism.
Există şi varianta opusă, gen "revolta la coadă la brânză", folosită mai ales la teleşoping. "Te-ai săturat să mai pierzi timpul la cozile uriaşe de la magazinele de echipamente medicale? Te-ai ars deja cumpărând un RMN scump la care trebuie să dai la manivelă multe ore pe zi? [aici inserezi o secvenţă cu o femeie foarte păroasă care se chinuie să se epileze cu un topor] Acum, toate astea s-au terminat! Sună chiar acum şi vei primi nu unul, ci două RMN-uri cu tesle." etc
Altfel, da, e lemnos.
Prin efectuarea achiziţiilor on-line din magazinul MEDICA vrem să minizăm timpul pierdut de dumneavoastră în procesul de aprovizionare şi riscul de achiziţiona produse ce nu vă satisfac expectaţiile.
Expectoraţiile. Cu toate astea sunt foarte mulţi care chiar consideră că dacă cineva vorbeşte aşa, cu "minizăm", "expectaţiile", "locaţiile", etc, e o dovadă de mare profesionalism.
Există şi varianta opusă, gen "revolta la coadă la brânză", folosită mai ales la teleşoping. "Te-ai săturat să mai pierzi timpul la cozile uriaşe de la magazinele de echipamente medicale? Te-ai ars deja cumpărând un RMN scump la care trebuie să dai la manivelă multe ore pe zi? [aici inserezi o secvenţă cu o femeie foarte păroasă care se chinuie să se epileze cu un topor] Acum, toate astea s-au terminat! Sună chiar acum şi vei primi nu unul, ci două RMN-uri cu tesle." etc
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- 187.92a
- addicted
pai da, ca ei ne trateaza cu "salut" ca sa ne simtitm apropiat de domnii de la magazin,c a si ei ca noi, adica suntem la fel, pe egalitate. sa nu ne fioe frica sa cerem halate si dermatoscoape (proaste, dupa parerea mea), ci sa indraznim.
daca o firma s-ar respecta pe un forum de studneti unde toti vibreaza cand sunt tratati cu d-l dr, trebuia sa zica
"salut, d-l doctor!
cine duce greul lucrand in spital toata ziua pe un saalriu de nimic, TU sau EA?
acum poti sa-ti iei de la noi cu 5% mai ieftin un halat pt ca de la spital nu stii sa ceri,
si-ti mai ramane si de un tampon pentru ea."
ador combinatiile gen "doamna mimi, esti... sau d-le dcotor, esti", asa amestecarile dintr singular si plural.
daca o firma s-ar respecta pe un forum de studneti unde toti vibreaza cand sunt tratati cu d-l dr, trebuia sa zica
"salut, d-l doctor!
cine duce greul lucrand in spital toata ziua pe un saalriu de nimic, TU sau EA?
acum poti sa-ti iei de la noi cu 5% mai ieftin un halat pt ca de la spital nu stii sa ceri,
si-ti mai ramane si de un tampon pentru ea."
ador combinatiile gen "doamna mimi, esti... sau d-le dcotor, esti", asa amestecarile dintr singular si plural.
- Melania
- addicted
v-as da warn pt offtopic
- marmotul
- elite
- 187.92a
- addicted
sfaturile pe care le oferim noi aici save fortune pt astia de pe ocazii, avnad in vedere cat ar costa o consiliere din aprtea unor frme de renume