Medic familie vand praxis
-
- Posts: 1
- Joined: Wed Jul 04, 2007 8:10 pm
Medic familie vand praxis
In baza Ordinului 1.322 din 2 noiembrie 2006 (preluarea activitatii unui praxis existent), emis de catre Ministerul Sanatatii ( va rog sa il cititi cu atentie) imi declar intentia/oferta de cesionare respectiv vanzarea listei de pacienti (a clientelei cabinetului meu), asa cum ordinul o cere (vezi art. 11), catre u medic specialist Medicina familie.
Cabinetul medical este in Barlad. In concesiune -15 ani; Lista de pacienti - 1700.
Rog persoanele potential interesate de oferta (dupa citirea/clarificarea aspectelor legii 1322) sa ma contacteze, pentru a discuta acest lucru.
Contact: dr Iulia Darie tel 078-836-3444
Email iulia_darie@hotmail.com sau capital2003@yahoo.com
MINISTERUL SANATATII PUBLICE
ORDIN Nr. 1.322 din 2 noiembrie 2006
privind aprobarea normelor de stabilire a criteriilor si metodologiei de preluare a activitatii unui praxis existent
Avand in vedere prevederile art. 69 alin. (2) din titlul III \"Asistenta medicala primara\" din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii,
in temeiul Hotararii Guvernului nr. 862/2006 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii Publice,
vazand Referatul de aprobare al Directiei generale politici, strategii si managementul calitatii in sanatate nr.E.N.6.149 din 2 noiembrie 2006,
ministrul sanatatii publice emite urmatorul ordin:
Art. 1. - Praxisul de medicina de familie, denumit in continuare praxis, reuneste patrimoniul de afectatiune profesionala, infrastructura cabinetului si clientela reprezentata de pacienti si alti beneficiari ai serviciilor oferite de cabinet.
Art. 2. - In cazul unitatilor sanitare cu profil de medicina de familie, indiferent de forma de organizare, denumite in continuare cabinete, infrastructura praxisului este reprezentata de spatiile/imobilele in care se desfasoara activitatea cabinetului/cabinetelor si a punctului/punctelor de lucru, cu anexele si terenul aferent.
Art. 3. - Infrastructura praxisului poate fi detinuta in proprietate de catre medic sau de cabinetul sau ori se poate afla in folosinta medicului in una dintre formele prevazute de lege.
Art. 4. - Incetarea activitatii unui medic care practica independent intr-un cabinet poate avea loc in oricare dintre urmatoarele cazuri:
a) pensionare;
b) deces;
c) incetarea activitatii inainte de pensionare (boala, handicap, interdictia de a exercita profesia, propria decizie);
d) schimbarea domiciliului.
Art. 5. - Obiectul preluarii activitatii unui praxis il reprezinta patrimoniul de afectatiune profesionala. Modalitatile de preluare a activitatii unui praxis pot fi:
a) vanzarea cu indeplinirea conditiilor prevazute la titlulIII din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii;
b) schimbul;
c) donatia, legatul, facute in conditiile Codului civil (art.800 si urmatoarele);
d) locatiunea (art. 1410-1490 din Codul civil), comodatul (art. 1560-1575 din Codul civil ), uzufructul (art.517-564 din Codul civil);
e) aportul la capitalul social.
Art. 6. - Preluarea activitatii poate fi realizata de catre un medic specialist de medicina de familie, persoana fizica, ori de o unitate sanitara cu profil de medicina de familie, in formele de organizare prevazute de lege, prin reprezentantul legal, in care cel putin un medic este confirmat in specialitatea medicina de familie.
Art. 7. - Medicii persoane fizice si unitatile sanitare prevazute la art. 6 trebuie sa faca dovada dreptului de exercitare a profesiei, respectiv a inregistrarii la Registrul unic al cabinetelor medicale la autoritatea de sanatate publica judeteana sau a municipiului Bucuresti.
Art. 8. - In functie de modul de detinere si/sau de folosinta a infrastructurii, se pot aplica urmatoarele proceduri:
a) daca infrastructura se afla in proprietatea privata a medicului care isi inceteaza activitatea ori daca infrastructura se afla in proprietatea privata a unitatii sanitare organizate de catre medic, aceasta poate fi transmisa in una dintre formele de transmitere prevazute de lege; se poate transmite si doar folosinta infrastructurii, in una dintre formele prevazute de lege;
b) daca infrastructura se afla in folosinta medicului care isi inceteaza activitatea si daca in contractul in baza caruia este detinuta aceasta folosinta este prevazuta o clauza in acest sens, se transmite folosinta infrastructurii.
Art. 9. - Alte elemente ale fondului comercial care excedeaza infrastructurii pot face obiectul unei modalitati legale de transmitere.
Art. 10. - Medicul care isi inceteaza activitatea va opta pentru una dintre modalitatile de transmitere a activitatii prevazute la art. 5.
Art. 11. - Intentia/oferta de cesionare, in functie de forma de organizare a unitatii sanitare cu profil de medicina de familie, va fi comunicata, dupa caz, de catre medicul care isi inceteaza activitatea, dupa cum urmeaza:
a) medicilor angajati ai cabinetului medical, indiferent de forma de organizare a acestuia;
b) medicilor membri ai asocierii/gruparii din cabinetele medicale asociate/grupate;
c) medicilor membri ai societatii civile medicale;
d) medicilor asociati/actionari ai cabinetelor cu personalitate juridica organizate ca societati comerciale;
e) medicului de familie care, in conditiile decesului titularului, a preluat temporar activitatea cabinetului;
f) medicilor persoane fizice/cabinetelor cu personalitate juridica aflate in aceeasi cladire si/sau cu spatii comune in indiviziune.
Art. 12. - Intentia/oferta de cesionare se notifica in mod obligatoriu Colegiului Medicilor din Romania, care are obligatia sa o afiseze atat la sediul propriu, cat si la sediile colegiilor judetene ale medicilor, respectiv al municipiului Bucuresti, pe o perioada de 15 zile de la data primirii.
Art. 13. - Intentia/oferta de cesionare se poate publica in presa medicala si nemedicala centrala si locala sau poate fi facuta cunoscuta prin orice alt mijloc de comunicare considerat oportun.
Art. 14. - La intocmirea actelor se vor respecta prevederile legale in vigoare care reglementeaza aceste situatii, cu indeplinirea conditiilor prevazute la art. 6.
Art. 15. - Incepand cu data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, numai medicii confirmati in specialitatea medicina de familie pot prelua activitatea unui praxis de medicina de familie, in formele de organizare prevazute de lege.
Art. 16. - Pentru a nu produce perturbari in activitatea de asistenta medicala primara, persoana fizica sau juridica prevazuta la art. 6 va prelua contractele in derulare care fac parte din patrimoniul de afectatiune profesionala, care au ca obiect angajatii, clientela, furnizorii de servicii si utilitati.
Art. 17. - In cazul decesului titularului cabinetului cu un singur medic, preluarea activitatii se face in urmatoarele conditii:
a) daca mostenitorii legali indeplinesc conditiile prevazute la art. 6, acestia pot prelua activitatea cabinetului;
b) daca mostenitorii legali nu indeplinesc conditiile prevazute la art. 6, acestia pot decide in conformitate cu art. 5 asupra modalitatii de preluare a activitatii de catre un medic de familie care indeplineste conditiile prevazute la art. 6 sau pot decide, cel putin, angajarea unui medic de familie inlocuitor pentru o perioada determinata. Termenul maxim pentru definitivarea preluarii activitatii cabinetului de catre un nou medic este de un an de la decesul fostului titular. Daca in aceasta perioada situatia nu se reglementeaza, autoritatile locale, in colaborare cu autoritatile de sanatate publica la care este inregistrat cabinetul, vor intreprinde toate demersurile prevazute de lege privind infiintarea unui nou cabinet de medicina de familie de catre un nou titular;
c) daca nu exista mostenitori legali, autoritatile locale, in colaborare cu autoritatile de sanatate publica la care este inregistrat cabinetul, vor intreprinde toate demersurile prevazute de lege privind infiintarea unui nou cabinet de medicina de familie de catre un nou titular. Pentru o perioada de maximum un an activitatea poate fi preluata de catre un medic de familie inlocuitor;
d) daca nu exista mostenitori legali si infrastructura, precum si alte elemente ale fondului comercial al cabinetului s-au aflat in proprietatea medicului defunct, situatia acestora se reglementeaza in conformitate cu legea.
Art. 18. - In cazul decesului titularului unui cabinet component al unei structuri de organizare asociative, daca nu sunt prevederi exprese in statutele unitatilor sanitare cu personalitate juridica, respectiv in contractele de asociere, se aplica prevederile art. 17.
Art. 19. - Directia generala politici, strategii si managementul calitatii in sanatate din cadrul Ministerului Sanatatii Publice, autoritatile de sanatate publica judetene si a municipiului Bucuresti, precum si medicii de familie/cabinetele de medicina de familie interesati vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
Art. 20. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
MONITORUL OFICIAL PARTEA I , Nr. 929 / Joi, 16 noiembrie 2006
Cabinetul medical este in Barlad. In concesiune -15 ani; Lista de pacienti - 1700.
Rog persoanele potential interesate de oferta (dupa citirea/clarificarea aspectelor legii 1322) sa ma contacteze, pentru a discuta acest lucru.
Contact: dr Iulia Darie tel 078-836-3444
Email iulia_darie@hotmail.com sau capital2003@yahoo.com
MINISTERUL SANATATII PUBLICE
ORDIN Nr. 1.322 din 2 noiembrie 2006
privind aprobarea normelor de stabilire a criteriilor si metodologiei de preluare a activitatii unui praxis existent
Avand in vedere prevederile art. 69 alin. (2) din titlul III \"Asistenta medicala primara\" din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii,
in temeiul Hotararii Guvernului nr. 862/2006 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii Publice,
vazand Referatul de aprobare al Directiei generale politici, strategii si managementul calitatii in sanatate nr.E.N.6.149 din 2 noiembrie 2006,
ministrul sanatatii publice emite urmatorul ordin:
Art. 1. - Praxisul de medicina de familie, denumit in continuare praxis, reuneste patrimoniul de afectatiune profesionala, infrastructura cabinetului si clientela reprezentata de pacienti si alti beneficiari ai serviciilor oferite de cabinet.
Art. 2. - In cazul unitatilor sanitare cu profil de medicina de familie, indiferent de forma de organizare, denumite in continuare cabinete, infrastructura praxisului este reprezentata de spatiile/imobilele in care se desfasoara activitatea cabinetului/cabinetelor si a punctului/punctelor de lucru, cu anexele si terenul aferent.
Art. 3. - Infrastructura praxisului poate fi detinuta in proprietate de catre medic sau de cabinetul sau ori se poate afla in folosinta medicului in una dintre formele prevazute de lege.
Art. 4. - Incetarea activitatii unui medic care practica independent intr-un cabinet poate avea loc in oricare dintre urmatoarele cazuri:
a) pensionare;
b) deces;
c) incetarea activitatii inainte de pensionare (boala, handicap, interdictia de a exercita profesia, propria decizie);
d) schimbarea domiciliului.
Art. 5. - Obiectul preluarii activitatii unui praxis il reprezinta patrimoniul de afectatiune profesionala. Modalitatile de preluare a activitatii unui praxis pot fi:
a) vanzarea cu indeplinirea conditiilor prevazute la titlulIII din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii;
b) schimbul;
c) donatia, legatul, facute in conditiile Codului civil (art.800 si urmatoarele);
d) locatiunea (art. 1410-1490 din Codul civil), comodatul (art. 1560-1575 din Codul civil ), uzufructul (art.517-564 din Codul civil);
e) aportul la capitalul social.
Art. 6. - Preluarea activitatii poate fi realizata de catre un medic specialist de medicina de familie, persoana fizica, ori de o unitate sanitara cu profil de medicina de familie, in formele de organizare prevazute de lege, prin reprezentantul legal, in care cel putin un medic este confirmat in specialitatea medicina de familie.
Art. 7. - Medicii persoane fizice si unitatile sanitare prevazute la art. 6 trebuie sa faca dovada dreptului de exercitare a profesiei, respectiv a inregistrarii la Registrul unic al cabinetelor medicale la autoritatea de sanatate publica judeteana sau a municipiului Bucuresti.
Art. 8. - In functie de modul de detinere si/sau de folosinta a infrastructurii, se pot aplica urmatoarele proceduri:
a) daca infrastructura se afla in proprietatea privata a medicului care isi inceteaza activitatea ori daca infrastructura se afla in proprietatea privata a unitatii sanitare organizate de catre medic, aceasta poate fi transmisa in una dintre formele de transmitere prevazute de lege; se poate transmite si doar folosinta infrastructurii, in una dintre formele prevazute de lege;
b) daca infrastructura se afla in folosinta medicului care isi inceteaza activitatea si daca in contractul in baza caruia este detinuta aceasta folosinta este prevazuta o clauza in acest sens, se transmite folosinta infrastructurii.
Art. 9. - Alte elemente ale fondului comercial care excedeaza infrastructurii pot face obiectul unei modalitati legale de transmitere.
Art. 10. - Medicul care isi inceteaza activitatea va opta pentru una dintre modalitatile de transmitere a activitatii prevazute la art. 5.
Art. 11. - Intentia/oferta de cesionare, in functie de forma de organizare a unitatii sanitare cu profil de medicina de familie, va fi comunicata, dupa caz, de catre medicul care isi inceteaza activitatea, dupa cum urmeaza:
a) medicilor angajati ai cabinetului medical, indiferent de forma de organizare a acestuia;
b) medicilor membri ai asocierii/gruparii din cabinetele medicale asociate/grupate;
c) medicilor membri ai societatii civile medicale;
d) medicilor asociati/actionari ai cabinetelor cu personalitate juridica organizate ca societati comerciale;
e) medicului de familie care, in conditiile decesului titularului, a preluat temporar activitatea cabinetului;
f) medicilor persoane fizice/cabinetelor cu personalitate juridica aflate in aceeasi cladire si/sau cu spatii comune in indiviziune.
Art. 12. - Intentia/oferta de cesionare se notifica in mod obligatoriu Colegiului Medicilor din Romania, care are obligatia sa o afiseze atat la sediul propriu, cat si la sediile colegiilor judetene ale medicilor, respectiv al municipiului Bucuresti, pe o perioada de 15 zile de la data primirii.
Art. 13. - Intentia/oferta de cesionare se poate publica in presa medicala si nemedicala centrala si locala sau poate fi facuta cunoscuta prin orice alt mijloc de comunicare considerat oportun.
Art. 14. - La intocmirea actelor se vor respecta prevederile legale in vigoare care reglementeaza aceste situatii, cu indeplinirea conditiilor prevazute la art. 6.
Art. 15. - Incepand cu data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, numai medicii confirmati in specialitatea medicina de familie pot prelua activitatea unui praxis de medicina de familie, in formele de organizare prevazute de lege.
Art. 16. - Pentru a nu produce perturbari in activitatea de asistenta medicala primara, persoana fizica sau juridica prevazuta la art. 6 va prelua contractele in derulare care fac parte din patrimoniul de afectatiune profesionala, care au ca obiect angajatii, clientela, furnizorii de servicii si utilitati.
Art. 17. - In cazul decesului titularului cabinetului cu un singur medic, preluarea activitatii se face in urmatoarele conditii:
a) daca mostenitorii legali indeplinesc conditiile prevazute la art. 6, acestia pot prelua activitatea cabinetului;
b) daca mostenitorii legali nu indeplinesc conditiile prevazute la art. 6, acestia pot decide in conformitate cu art. 5 asupra modalitatii de preluare a activitatii de catre un medic de familie care indeplineste conditiile prevazute la art. 6 sau pot decide, cel putin, angajarea unui medic de familie inlocuitor pentru o perioada determinata. Termenul maxim pentru definitivarea preluarii activitatii cabinetului de catre un nou medic este de un an de la decesul fostului titular. Daca in aceasta perioada situatia nu se reglementeaza, autoritatile locale, in colaborare cu autoritatile de sanatate publica la care este inregistrat cabinetul, vor intreprinde toate demersurile prevazute de lege privind infiintarea unui nou cabinet de medicina de familie de catre un nou titular;
c) daca nu exista mostenitori legali, autoritatile locale, in colaborare cu autoritatile de sanatate publica la care este inregistrat cabinetul, vor intreprinde toate demersurile prevazute de lege privind infiintarea unui nou cabinet de medicina de familie de catre un nou titular. Pentru o perioada de maximum un an activitatea poate fi preluata de catre un medic de familie inlocuitor;
d) daca nu exista mostenitori legali si infrastructura, precum si alte elemente ale fondului comercial al cabinetului s-au aflat in proprietatea medicului defunct, situatia acestora se reglementeaza in conformitate cu legea.
Art. 18. - In cazul decesului titularului unui cabinet component al unei structuri de organizare asociative, daca nu sunt prevederi exprese in statutele unitatilor sanitare cu personalitate juridica, respectiv in contractele de asociere, se aplica prevederile art. 17.
Art. 19. - Directia generala politici, strategii si managementul calitatii in sanatate din cadrul Ministerului Sanatatii Publice, autoritatile de sanatate publica judetene si a municipiului Bucuresti, precum si medicii de familie/cabinetele de medicina de familie interesati vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
Art. 20. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
MONITORUL OFICIAL PARTEA I , Nr. 929 / Joi, 16 noiembrie 2006
- 187.92a
- addicted
- Posts: 47429
- Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm
- Chingachgook
- addicted
- Posts: 23561
- Joined: Wed Nov 26, 2003 6:34 pm
- Location: in hamac
- Chingachgook
- addicted
- Posts: 23561
- Joined: Wed Nov 26, 2003 6:34 pm
- Location: in hamac
barlad...
daca nu il vinzi in 1.5 ani poate cumpar eu.
si asa vreau sa ma retrag l atara si barladul mi se pare tocmai potrivit.
pana la urma tot biznisul costa 15000 de ron?
daca nu il vinzi in 1.5 ani poate cumpar eu.
si asa vreau sa ma retrag l atara si barladul mi se pare tocmai potrivit.
pana la urma tot biznisul costa 15000 de ron?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- Posts: 2
- Joined: Sun Nov 30, 2008 4:42 pm
Re: Medic familie vand praxis
VAND URGENT PRAXIS -LISTA DE PACIENTI 2000 DIN CARE 1600 ASIGURATI , LA 7 KM DE ORAS ; SPOR RURAL 19% ; CONDITII FOARTE BUNE DE LUCRU; PENTRU DETALII -0723601407
-
- senior
- Posts: 399
- Joined: Fri Feb 23, 2007 10:02 am
Re: Medic familie vand praxis
langa ce oras e f important , raspunde ti prin pm? multumesc 

- marmotul
- elite
- Posts: 8640
- Joined: Wed Apr 23, 2008 12:22 pm
Re: Medic familie vand praxis
woody wrote:langa ce oras e f important , raspunde ti prin pm? multumesc
linga birlad.

- marmotul
- elite
- Posts: 8640
- Joined: Wed Apr 23, 2008 12:22 pm
Re: Medic familie vand praxis
sa stiti ca birladul m-a surprins foarte placut. cind am trecut prin vaslui si am vazut ce bomba de oras e, si capitala de judet pe deasupra, ma asteptam ca birladul sa fie si mai si. si chiar arata foarte bine, modern, curat, etc etc.
eu zic ca se merita, iar pretul pare bun. dar acum stau si ma intreb oare pacientii astia nu ti-i poti face si singur, caci sunt destule sate fara medici pe acolo...
eu zic ca se merita, iar pretul pare bun. dar acum stau si ma intreb oare pacientii astia nu ti-i poti face si singur, caci sunt destule sate fara medici pe acolo...

- Chingachgook
- addicted
- Posts: 23561
- Joined: Wed Nov 26, 2003 6:34 pm
- Location: in hamac
Re: Medic familie vand praxis
razwin2 wrote: si chiar arata foarte bine, modern, curat,
civilizat.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- senior
- Posts: 178
- Joined: Thu Aug 07, 2008 11:32 pm
- Location: lumea viselor
Re: Medic familie vand praxis
nu ar exista posibilitatea sa incepem activitatea si veniturile sa fie cesionate pana la achitarea sumei?
- marmotul
- elite
- Posts: 8640
- Joined: Wed Apr 23, 2008 12:22 pm
Re: Medic familie vand praxis
probabil ca da, e si asta o varianta, mai ales ca bancile nu prea mai dau imprumuturi. totusi cred ca amanuntele astea tre sa le stabilesti cu tanti la tel sau pe mail

- danhia
- elite
- Posts: 4297
- Joined: Sat Oct 29, 2005 8:56 pm
- Location: The Royal Ascot Brigade
-
- junior
- Posts: 31
- Joined: Sun Dec 07, 2008 4:09 pm
Re: Medic familie vand praxis
cat ajunge cumpararea de pacienti cu min pe grila......ca aminteles ca au super sal medicii de familie
-
- junior
- Posts: 45
- Joined: Tue Jan 20, 2009 2:45 pm
Re: Medic familie vand praxis
10 euro capatzana.
supersalariile sunt povestile ziaristelor nu complet tampite de pe la tv.
supersalariile sunt povestile ziaristelor nu complet tampite de pe la tv.
- Calico
- addicted
- Posts: 44996
- Joined: Tue Mar 16, 2004 12:27 pm
Re: Medic familie vand praxis
Cica vor sa le micsoreze valoarea punctului la jumatate.
-
- junior
- Posts: 45
- Joined: Tue Jan 20, 2009 2:45 pm
Re: Medic familie vand praxis
micsorari vor fi in mod sigur, pentru ca bugetul pentru mf pe 2009 e o gluma. incet incet mf-ul e bagat inapoi la cutiutza...
-
- Posts: 1
- Joined: Sun Apr 18, 2010 2:46 pm
Re: Medic familie vand praxis
Vând urgent praxis medicină de familie in jud. Maramureş, 2000 de pacienţi din care 1700 asiguraţi. Pentru mai multe detalii sunaţi la nr de telefon: 0745651403
-
- Posts: 1
- Joined: Thu Aug 05, 2010 11:05 am
Re: Medic familie vand praxis
Vand cabinet medical CMI - 1650 inscrisi, la 35Km de Bucuresti in contract cu CJAS Giurgiu, cu potential de crestere nelimitata a veniturilor prin prestarea diverselor servicii medicale. Se pot face si permanente .
Pentru detalii sunati la 0720 796 282
Pentru detalii sunati la 0720 796 282
-
- Posts: 1
- Joined: Mon Jan 10, 2011 11:14 pm
Re: Medic familie vand praxis
Vand praxis in Bucuresti. Sector 3.
2200 pacienti.
Relatii la tel : 0729509999
2200 pacienti.
Relatii la tel : 0729509999
- Melania
- addicted
- Posts: 23549
- Joined: Wed Apr 06, 2005 2:46 am
Re: Medic familie vand praxis
frate parca iti vinzi turma de oi.
Vand praxis cu 2200 de capete.
Vand praxis cu 2200 de capete.
-
- senior
- Posts: 399
- Joined: Fri Feb 23, 2007 10:02 am
Re: Medic familie vand praxis
Mike60 wrote:Vand praxis in Bucuresti. Sector 3.
2200 pacienti.
Relatii la tel : 0729509999
Cat costa?
- aever
- junior
- Posts: 65
- Joined: Sun Feb 25, 2007 5:47 pm
- Location: Bucuresti
- Contact:
Re: Medic familie vand praxis
Mike60 wrote:Vand praxis in Bucuresti. Sector 3.
2200 pacienti.
Relatii la tel : 0729509999
Mai este valabil?
-
- Posts: 2
- Joined: Sun Nov 16, 2008 7:42 pm
Re: Medic familie vand praxis
Medic de familie, cumpar praxis in Bucuresti sau zone limitrofe.
0722.967.923
0722.967.923
- 187.92a
- addicted
- Posts: 47429
- Joined: Fri Dec 10, 2004 7:59 pm
Re: Medic familie vand praxis
acum daca ai bani poti sa te faci medic si in bucuresti
la fel cum cumperi licenta la taxiu daca vrei sa te faci taximetrist
ce sistem aiurea
in fine, succes in realizarea visului profesional.
poate ne spui si care mai sunt scorurile pe piata

la fel cum cumperi licenta la taxiu daca vrei sa te faci taximetrist
ce sistem aiurea
in fine, succes in realizarea visului profesional.
poate ne spui si care mai sunt scorurile pe piata
Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest