vlad s. wrote:Felicitări, Tasha! Wait, what?
multumim, multumim! Suntem foarte emotionati!

vlad s. wrote:Felicitări, Tasha! Wait, what?

kooksee wrote:daca tot suntem la capitolul asta
mai are careva un copil in flori?

kooksee wrote:pai ai un copil din flori cand (esti fata) si copilul e la tine
dar daca copilul nu e la tine nu se cheama ca e "in flori"?
ps la mine nu exista typo

drcraciun wrote:Pai dupa definitiile astea, tocmai a venit o doctorita din Polonia aici in spitalul meu, care are un copil care e in acelasi timp si din flori si in flori. Adica l-a avut nemaritata si acum l-a lasat la mama ei in Polonia sa-l creasca ea (mama) de cand s-a mutat (doctorita) in Norvegia. Arata f. bine dar pare cam trista.
P.S. daca v-ati gandit sa sugerati ceva, afirm raspicat: eu cu femei cu copii pre-existenti nu am de gand sa ma incurc. E prea complicat, si financiar si psihologic.

drcraciun wrote:Pai dupa definitiile astea, tocmai a venit o doctorita din Polonia aici in spitalul meu, care are un copil care e in acelasi timp si din flori si in flori. Adica l-a avut nemaritata si acum l-a lasat la mama ei in Polonia sa-l creasca ea (mama) de cand s-a mutat (doctorita) in Norvegia. Arata f. bine dar pare cam trista.
P.S. daca v-ati gandit sa sugerati ceva, afirm raspicat: eu cu femei cu copii pre-existenti nu am de gand sa ma incurc. E prea complicat, si financiar si psihologic.

Melania wrote:daca o iubesti o iei si cu copil.polonezele sunt femei frumoase bune, stiu sa gateasca, sunt cumtinzi etc

Melania wrote:de ce?

Melania wrote:te-am raportat la moderator.

soricel wrote:n-o mai injura mah!

drcraciun wrote:kooksee wrote:daca tot suntem la capitolul asta
mai are careva un copil in flori?
Cum adica MAI are ? Cine mai are ? Si e copil "din flori" nu "in flori" (poate a fost doar un typo, scris din graba, scuze daca e asa). Si, pana la urma, ce conteaza ?

Tasha wrote:Deci eu n-am copil in flori, ca inca mai e la mine. In burta, adica.

b3 wrote:ia uite ce-am gasit http://www.google.com/search?hl=en&sour ... =&gs_rfai=

b3 wrote:^ eram convinsa ca o sa comenteze cineva ca e mos si isi pierde mintile

b3 wrote:^ eram convinsa ca o sa comenteze cineva ca e mos si isi pierde mintileTasha, la ce te referi ?

vlad s. wrote:drcrăciun, parcă vrei să-ţi iei mobil, nu să te bucuri de sexul frumos. Şi dacă are copil, e ciumată? În primul rând, nu te pune nimeni să o iei de nevastă.

drcraciun wrote:cel putin nu cred ca am maturitatea necesara pentru asa ceva.

b3 wrote:pe toate topicurile numai de lipeli discutati. propun sa iesiti la suc, doi cate doi
ia uite ce-am gasit http://www.google.com/search?hl=en&sour ... =&gs_rfai=

marmotul wrote:eu sunt fata, melania e baiat, kookse e cind fata, cind baiat, dupa dispozitie, b3 e omu cu paru care ne pazeste sa nu sarim gardu
te-ai lamurit?

drcraciun wrote:marmotul wrote:eu sunt fata, melania e baiat, kookse e cind fata, cind baiat, dupa dispozitie, b3 e omu cu paru care ne pazeste sa nu sarim gardu
te-ai lamurit?
Nu te cred ca esti fata ca ne-ai zis despre marmotA care va avea un bebelus (sau poate postati amandoi sub acelasi ID !) Despre ceilalti nu ma pronunt, ii las sa marturisesca singuri daca au chef.

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests