ProfDrMedGigiBecali wrote:vacanta--- ti-am mai zis de 10 ori si tie si lu manolo ! SOMNU SI BAUTURA NU SUNT ACTIVITATI , EXCURSII SAU DISTRACTII!! nu stiu de ce inca le numiti asaai concediu plin
lauda-ma GURA!! hihihihi
vmc wrote:poze facute cu obiectivul wide (ciresare, care e frate ala wide?)
holliday wrote:sa va dau socotelile peste cap???
mai vine careva daca apar si eu prin zona???![]()
ps: poate la unii o sa le arat ce e mic, rosu si are o dunga alba!
ciresar1988 wrote:E maritate, bre, alea din haremul lui. Nu face planuri degeaba.
holliday wrote:bre manolo, daca e sa vin, vin in varianta restransa. ECO
vmc wrote:care zona, care perioada?
diana_de wrote:si eu vreau sa vin la intalnirile voastre. unde e urmatoarea?
atlantiana wrote:Daca vrei, in februarie ne putem intalni la Konstanz, in ianuarie sunt acasa.
vmc wrote:anunt
urmatoarea intalnire: 29.04-1.05 la Hamburg. sunt invitati toti colegii imedisti si neimedisti (bineinteles, cu exceptia lui kooksee, pe care-l mai lasam pe tusa o tura sa-si lustruiasca lentila).
ca si data trecuta o sa ma interesez de ceva foarte avantajos la cazare. sper sa gasesc un loc unde putem face gril.
holliday, poti sa-ti faci program din timp si sa-ti iei din zilele alea multe libere de dupa garda vreo saptamana. de cazare nu-ti face probleme ca am loc in sufragerie. este invitat si haremul, varianta extinsa (am loc pentru toti).
cei care nu aveti chef sa postati pe imed lasati un mesaj la vmc2000us@yahoo.com
semneaza: vemece, acest guru al emigrarii
vmc wrote:urmatoarea intalnire: 29.04-1.05 la Hamburg. sunt invitati toti colegii imedisti si neimedisti (bineinteles, cu exceptia lui kooksee, pe care-l mai lasam pe tusa o tura sa-si lustruiasca lentila).
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests