Biblioteca unui medic
-
- junior
Re: Biblioteca unui medic
vand Ghidul serviciilor medicale al laboratoarelor Synevo, ed.2007-2008 si manualul Merck,ed 18..cine e interesat sa-mi lase un pm..
-
- senior
Vreo carte de dermatovenerologie care cineva?vreun atlas in format electronic...
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
-
Pt obstetrica-ginecologie ce recomandati?
- gaurav_singh_md
- elder
Dr. Klaudia wrote:Pt obstetrica-ginecologie ce recomandati?
gineco = Berek, Berek and Novak's Gynecology; Cunningham, Williams Obstetrics; Gabbe, Obstetrics: Normal and Problem Pregnancies
-
- senior
La ATI care ar fi cartile/tratatele cele mai bune (dar si uzitate la noi in tara)?
Your "best"? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.
- gaurav_singh_md
- elder
zubenelgenubi wrote:La ATI care ar fi cartile/tratatele cele mai bune (dar si uzitate la noi in tara)?
http://www.euroanaesthesia.org/sitecore ... 20EDA.ashx
din cate stiu eu tre sa dai european board ptr specialitate. eu am postat link ptr "reading list".
add to the list latest editions of Miller's/Barash/Stoelting - Bibles of Anesthesiology.
plus something for critical care - ICU book (marino) and Irwin & Rippe's/Civetta, Taylor and Kirby's Critical Care
and airway management (the most important procedure every ATIst needs to master) - Benumof's Airway Management (or similar)
also something for physiology, pharmacology and pain management.
-
- senior
am tot cautat pe demonoid si google, dar nu am gasit vreun link pentru urmatoarele:
Thoracic and oesophageal surgery. Pearson et al., Churchill & Livingstone
Gibbons Textbook on Thoracic Surgery
Shields Textbook on General Thoracic Surgery, Williams & Wilkins
Glenns Textbook on Thoracic and Cardiovascular Surgery, Appleton & Lange
Textbook on Paediatric Thoracic Surgery
Surgery of the Chest. Sabiston, David C, Spencer. Saunders
mai stie cineva vreun site "legal" cu aceste titluri?
-
- senior
pentru colegii in cautare de carti -> http://library.nu (noul gigapedia.com incepand cu 18.12.2010)
eu nu le-am gasit pe cele de mai sus
eu nu le-am gasit pe cele de mai sus
-
- senior
gaurav_singh_md wrote:zubenelgenubi wrote:La ATI care ar fi cartile/tratatele cele mai bune (dar si uzitate la noi in tara)?
http://www.euroanaesthesia.org/sitecore ... 20EDA.ashx
din cate stiu eu tre sa dai european board ptr specialitate. eu am postat link ptr "reading list".
add to the list latest editions of Miller's/Barash/Stoelting - Bibles of Anesthesiology.
plus something for critical care - ICU book (marino) and Irwin & Rippe's/Civetta, Taylor and Kirby's Critical Care
and airway management (the most important procedure every ATIst needs to master) - Benumof's Airway Management (or similar)
also something for physiology, pharmacology and pain management.
Thx! De unde ai scos-o pe asta cu "Bibles of Anesthesiology"? Pe site-ul ESA nu scrie asa ceva
Your "best"? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.
- gaurav_singh_md
- elder
DarkComy wrote:am tot cautat pe demonoid si google, dar nu am gasit vreun link pentru urmatoarele:
pearson nu este "ripped". shields se poate dl de pe avaxhome.
http://uploading.com/files/58Q9W304/Ped ... y.pdf.html - Textbook on Paediatric Thoracic Surgery
http://depositfiles.com/en/files/ihw3b7tmd - Shields Textbook on General Thoracic Surgery-2 vols.
http://avaxsearch.com - search for thoracic surgery.
daca vrei sa cumperi o carte ptr general thoracic surgery atunci cumpara Pearson. este mai bun de cat shields. sabiston and spencer acopera mai mult cardiovascular. mai este si mastery of cardiothoracic surgery. nu stiu multe despre gibbons si glenns (sunt cam vechi).
o noua carte este de Sugarbaker (adult chest surgery). foarte bun daca ai la dispozitie tehnologia de ultima generatie.
pentru handbook - Handbook of Perioperative Care in General Thoracic Surgery - Paperback (Mar. 22, 2005) by Jean Deslauriers and Reza Mehran - am citit asta si e f.bun. daca ai handbook+Pearson atunci ai acoperit 90% din curriculum de general thoracic surgery. tre sa citesti si putin cardiovascular. (Cardiac Surgery in the Adult by Lawrence Cohn).
pe www gasesti MMCTS (multimedia manual of cardiothoracic surgery) - pentru europa este excelent. poti sa descarci pdf-uri cu integrated movies.
-
- senior
am dwl si eu o arhiva de pe site-ul ala si era parolata
- gaurav_singh_md
- elder
ikujjj wrote:am dwl si eu o arhiva de pe site-ul ala si era parolata
pw este - ebooksclub.org
-
- senior
gaurav_singh_md wrote:pearson nu este "ripped". shields se poate dl de pe avaxhome.
http://uploading.com/files/58Q9W304/Ped ... y.pdf.html - Textbook on Paediatric Thoracic Surgery
http://depositfiles.com/en/files/ihw3b7tmd - Shields Textbook on General Thoracic Surgery-2 vols.
http://avaxsearch.com - search for thoracic surgery.
daca vrei sa cumperi o carte ptr general thoracic surgery atunci cumpara Pearson. este mai bun de cat shields. sabiston and spencer acopera mai mult cardiovascular. mai este si mastery of cardiothoracic surgery. nu stiu multe despre gibbons si glenns (sunt cam vechi).
o noua carte este de Sugarbaker (adult chest surgery). foarte bun daca ai la dispozitie tehnologia de ultima generatie.
pentru handbook - Handbook of Perioperative Care in General Thoracic Surgery - Paperback (Mar. 22, 2005) by Jean Deslauriers and Reza Mehran - am citit asta si e f.bun. daca ai handbook+Pearson atunci ai acoperit 90% din curriculum de general thoracic surgery. tre sa citesti si putin cardiovascular. (Cardiac Surgery in the Adult by Lawrence Cohn).
pe www gasesti MMCTS (multimedia manual of cardiothoracic surgery) - pentru europa este excelent. poti sa descarci pdf-uri cu integrated movies.
mersi de info, esti un adevarat guru cand vine vorba de biblioteci general thoracic si pediatric thoracic le-am gasit si eu pana la urma si voi incepe cu ele. titlurile insirate de mine mai sus vin recomandate de European Board of Thoracic Surgery pe partea de toracica. ce am mai gasit pe net:
Manual of Thoracic Surgery
Complications in Cardiothoracic Surgery, Little si Merril
Medical Management of Thoracic Surgery Patients, Lewis si McKenna
Thoracic Surgery Clinics - Pulmonary Metastases
Thoracic Surgery Clinics - Risk Prediction and Outcome
Difficult Decisions in Thoracic Surgery, Mark Ferguson
nu stiu daca este mult la nivelul meu, sau din contra, prea putin vom trai si vom vedea
- gaurav_singh_md
- elder
DarkComy wrote:mersi de info, esti un adevarat guru cand vine vorba de biblioteci general thoracic si pediatric thoracic le-am gasit si eu pana la urma si voi incepe cu ele. titlurile insirate de mine mai sus vin recomandate de European Board of Thoracic Surgery pe partea de toracica. ce am mai gasit pe net:
Manual of Thoracic Surgery
Complications in Cardiothoracic Surgery, Little si Merril
Medical Management of Thoracic Surgery Patients, Lewis si McKenna
Thoracic Surgery Clinics - Pulmonary Metastases
Thoracic Surgery Clinics - Risk Prediction and Outcome
Difficult Decisions in Thoracic Surgery, Mark Ferguson
nu stiu daca este mult la nivelul meu, sau din contra, prea putin vom trai si vom vedea
dl prof spune ca pearson este mai bun de cat shields. manual of thoracic surgery este vechi si depasit. medical management este bun, incearca sa cauti cat mai multe north american clinics (thoracic surgery). pentru anatomie iti recomand Skandalakis.(alternativa este cele 2 volume de bejan, mediastin si plamanii).
la inceput este bine sa stii anat+physio urmat de coman impreuna cu MMCTS. Daca stii cele 5 lobectomii si stii diferite aborduri pentru toracotomie+pleurotomie dupa 1 ani de chir tor atunci esti "on the right path".
good luck cu chir. tor. incerci sa intri in cate mai multe operatii si tii log-bookul up to date (daca vrei sa dai european board).
-
- senior
pentru inceput vor fi 6 luni de chir toracica, urmate de stagiul de chir generala si in final chir toracia again. ramane de vazut cate pot invata in astea 6 luni am tot cautat Handbook of Perioperative Care in General Thoracic Surgery si Pearson, poate poate le voi gasi pe vreun site. inainte de toate iau anatomia la puricat si apoi shields. din cate am inteles a cam scazut numarul de interventii din lipsa de fonduri asa ca nu stiu cate operatii voi prinde. log-book-ul o sa il tin up to date si tin inclusiv unul online pe CTSNET
coman?
gaurav_singh_md wrote:la inceput este bine sa stii anat+physio urmat de coman impreuna cu MMCTS.
coman?
-
- senior
la Skandalakis am gasit:
Surgical Anatomy and Technique: A Pocket Manual, 3rd Edition
Anatomic Basis of Tumor Surgery, 2nd Edition
acestea trateaza mai mult partea de chirurgie generala
- gaurav_singh_md
- elder
DarkComy wrote:la Skandalakis am gasit:
Surgical Anatomy: The Embryologic And Anatomic Basis Of Modern Surgery
este o carte mare. sunt 8 capitole pentru torace.
coman a scris o carte cu anatomia chirurgicala si rezectiile pulmonare (anii 70). este considerata o carte esentiala de chir. toracica in ro.
-
- senior
iti multumesc pentru rabdare si intelegere o sa dau o raita pe la universitate pentru coman
-
- junior
http://www.studytemple.com/forum/
un alt link pentru carti medicale....sper sa va fie de folos, mie imi este
un alt link pentru carti medicale....sper sa va fie de folos, mie imi este
- sheehan
- junior
sau poate asta: http://www.flinker.xtreemhost.com/index.php
-
- senior
-
- senior
Aveti cumva manualul Merck in limba romana?
-
- newbie
Pls,imi puteti spune, exista cumva dermatologia de Braun- Falco in varianta electronica?Daca da mi-l puteti da si mie? Multumesc!
-
- senior
Are cineva "Ghid de anestezie si terapie intensiva", Cristea Ion, Ciobanu Marin, Ed. Medicala 2003?
-
- senior
Buna ,are cineva o carte de Neurologie in format electronic.....Multumesc mult!
- ruxischatz
- senior
Stiu doar un singur lucru, acela ca nu stiu nimic
-
- senior
-
- senior
yrys wrote:ruxischatz wrote:Neuro: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-13jan ... 97d1da.zip
multumesc frumos
dar nush de ce nu l pot descarca
- ruxischatz
- senior
Nici eu nu stiu de ce. La mine a mers sa il descarc si alte persoane pe care le-am rugat sa descarce au reusit sa faca asta. Eventual da-mi un pm cu adresa ta de mail.
-
- senior
- ruxischatz
- senior
Salutare! Are cineva ''Interpretation of Diagnostic Tests'' -Jacques Wallach ? Format electronic.
- Chingachgook
- addicted
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- ruxischatz
- senior
WOW!!! Ce promptitudine!!! Ceva bun pe ziua de azi... ma rog, de ieri... Multumesc mult.
-
- senior
promptitudine my ass ...am sarit si eu sa il dau jos, chit ca nu ma interesa in mod deosebit (dar nah, pentru biblioteca mea de medic ) si era deja sters...
-
- senior
Folosiți http://www.multiupload.com/ când uploadați ceva.
- Chingachgook
- addicted
@zubenul
cine l-a cerut l-a luat
@cristianm cartile sunt deja pe serverul livedrive, eu doar le fac share cate o scurta perioada de timp.
cine l-a cerut l-a luat
@cristianm cartile sunt deja pe serverul livedrive, eu doar le fac share cate o scurta perioada de timp.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Riley
- elder
Multumesc frumos kooksee
Am apucat sa il iau si eu si atasez linkul
http://www.multiupload.com/Y7PZTWLMX4
Am apucat sa il iau si eu si atasez linkul
http://www.multiupload.com/Y7PZTWLMX4
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
Passion mothers greatness
-
- senior
Ashcraft's Pediatric Surgery - George W Holcomb III MD, J Patrick Murphy MD - 2010
http://www.multiupload.com/IOZVC36LH0
http://www.multiupload.com/IOZVC36LH0
-
- senior
pretentii nemasurate de ATI-ist: o carte de chirurgie vasculara unde gasesc???
- 187.92a
- addicted
la callisto.ro, parca vazusem ceva, sau pe amazon