rosebuds wrote:i.ioana,esti libera sa crezi ce vrei.Am mentionat mai sus ca acest topic nu este pt cei care judeca si se plictisesc acsa,ci pt cei in aceeasi situatie.Nu am timp si nici nervii necesari sa stau sa ascult parerile unor frustratiDaca nu face nimeni liste la Cluj suna-ma pe mine.ratusca_maro wrote:Cine face lista pentru cei din centrul universitar cluj?
zubenelgenubi wrote:1. Se vede ca nu ai pus piciorul afara din tara.
2. Termenul de "stat de drept" iti repugna.
3. Ideea de civilizatie este de neinteles pentru tine.
4. Chipurile, vrei sa economisesti bani la buget dar de fapt vrei sa iti obligi colegii sa stea acasa pe grasit si, vezi doamne, sa invete, pentru ca tu ii consideri inferiori, lucru care tradeaza existenta unor alte probleme, dar nu intru in detalii...
5. Gandesti in alb si negru, desi, nu sunt inca sigur daca e vorba de alb si de negru...
6. Imi este foarte teama pentru pacientii tai, care s-ar putea pomeni, in mod disciplinar, cu o doza de curarizant in loc de propofol (in functie de valoarea pe care ti-o demonstreaza).
rosebuds wrote:Toata lumea spera la asta.Anul trecut bugetul ministerului era de ~7 miliarde,anul asta e de vreo 4.Paguba facuta de noi nu este f mare.2 miliarde dau ei pe pixuri..ar putea sa ne bage si p noi in sistem.Deocamdata mai asteptam pana pe 21 decembrie.Daca mai aflu ceva va anunt.Cei care au cunostiinte prin partidele politice care pot discuta cu dl ministru Cseke Attila sunt riugati sa le contacteze.
radub85 wrote:irefutabil si ares/tm sunteti niste dobitoci
warning si ban
shmer wrote:vreti suplimentare de locuri ca sa nu invatati nimic; nu o sa aveti nici macar unde sa va lasati hainele cand va veti lua halatul, ca sa nu mai vorbim de pacienti. in romania rezidentii se calca in general pe picioare cam pe toate specialitatile, iar rezidentii MF sunt de cele mai multe ori a 5-a roata la caruta; nu prea sunt bagati in seama in clinicile universitare. nu stiu cum e in spitalele judetene. probabil ca sunt de folos sa scrie retete in cabinetele MF si cam atat
zubenelgenubi wrote:irefutabil: Adu-ti aminte de repartitie, unde au fost cazuri care au avut punctaj cu care puteau lua alta specialitate si au ales MF. Asta dovedeste ca oamenii au fost hotarati, si cred totodata ca regula celor 3 neuroni nu se aplica in toate cazurile. Consideri ca un salar de MF-ist e prea mare? Dupa 6 ani de facultate, eu zic ca nu exista un salar prea mare in Romania, nici chiar cel de pe legala. Fiecare medic si fiecare specialitate are un loc in sistem. MF are importanta ei, Rezi-ul este un examen pur teoretic, iar materia din care s-a invatat pentru el va fi uitata in cel mai scurt timp de toti cei care l-au sustinut. Nu spune nimic despre valoarea studentului-absolventului.
razi wrote:Na ma ca v-au suplimentat si nu ati plans degeaba pe la usile lor!
cristina1986 wrote:razi wrote:Na ma ca v-au suplimentat si nu ati plans degeaba pe la usile lor!
cum asa? s-a anuntat ceva?
irefutabil wrote:legat de gramatica ea se da dupa mine nu eu dupa ea:te pup dulce din germania.spor la trebi in romania.o sa va duce-ti de rapa usor usor.
ps :rox papuse am luat 800 si un pic la rezi asa ca pliscu mic ca suntem la putere
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara
irefutabil wrote:legat de gramatica ea se da dupa mine nu eu dupa ea:te pup dulce din germania.spor la trebi in romania.o sa va duce-ti de rapa usor usor.
ps :rox papuse am luat 800 si un pic la rezi asa ca pliscu mic ca suntem la putere
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests