Echivalarea stagiilor
-
- newbie
Echivalarea stagiilor
Cum trebuie procedat in vederea echivalarii stagiilor comune cu actuala specialitate daca cei de la DSP,in cazul meu Iasi,nici macar nu ti-au eliberat carnetele de rezitent?Este o limita de timp in care tu trebuie sa demonstrezi efectuarea acestor module?Multumesc.
-
- senior
Re: Echivalarea stagiilor
Daca nu ai carnet, atunci trebuie sa treci pe la toti profii pe unde ai facut stagii si sa iti dea fiecare o hartie cu parafa si stampila rotunda a unitatii/sectiei in care sa se specifice stagiul efectuat, perioada, nota la practic, nota pentru teorie sau direct nota finala. Te interesezi apoi la DSP ce pasi trebuie sa urmezi pentru echivalare, si nu uita sa specifici ca nu ai carnet dar ai totusi hartii eliberate pentru stagii.
-
- newbie
Thx,DarkComy!
Dnele de la DSP m-au pasat direct la MS,fiindca nu se ocupa ele de asa ceva.
Dnele de la DSP m-au pasat direct la MS,fiindca nu se ocupa ele de asa ceva.
-
- senior
de parca DSP nu tine tot de MS ... o sa cam ai de umblat. bafta
daca am carnetul cu stagiul pe care il vreau echivalat, cu nota finala cu tot, demersurile trebuiesc facute la dsp-ul unde-mi fac acum rezi de baza, adica in cluj? e suficient carnetul cu nota pentru recunoasterea stagiului?
daca, un exemplu, am un stagiu de o luna si ar mai trebui sa fac inca 2 luni din stagiul respectiv, se aplica echivalarea?
daca, un exemplu, am un stagiu de o luna si ar mai trebui sa fac inca 2 luni din stagiul respectiv, se aplica echivalarea?
- 187.92a
- addicted
-
- senior
cum sa se aplice mai daca e doar o luna din trei ? echivalarea poate fi facuta doar daca ai incheiat stagiul (trebuie sa aiba aceeasi durata in ambele specializari) si ai primit nota. apoi, un stagiu de medicina interna de 3 luni nu poate fi echivalent cu unul de 6 luni pentru ca difera si curricula de pregatire.
- 187.92a
- addicted
DarkComy wrote:trebuie sa aiba aceeasi durata in ambele specializari

nu este adevarat.
echivaleaza luna aia si mai face doar doua. e si logic.
DarkComy wrote: apoi, un stagiu de medicina interna de 3 luni nu poate fi echivalent cu unul de 6 luni pentru ca difera si curricula de pregatire.
ma gandsc ca din cele 6 luni, ti se recunosc 3 luni. asa mai ai de facut 3 luni. nu m-am exprimat eu bine.
- 187.92a
- addicted
uf, nu ne intelegem.
mai are de fauct 2 luni, una i se recunaoste. luan facuta se ECHIVALEAZA. nu tot stagiul
mai are de fauct 2 luni, una i se recunaoste. luan facuta se ECHIVALEAZA. nu tot stagiul
- Chingachgook
- addicted
nu ca e misto ca explica astia care incep in ianuarie rezidentiatul cum e cu echivalarea?

Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
buna tuturor
sunt rezident pe neonatologie in anul 2,si am sustinut anul acesta rezidentiatul si am luat pediatrie.
As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez cu echivalarea,cat mi se echivaleaza din cei 2 ani pe care i-am facut(stagiile sunt cam aceleasi pe cele doua specialitati), cam cat dureaza cu echivalarea asta si ce acte tre sa depun?
A mai fost cineva intr-o situatie similara?
sunt rezident pe neonatologie in anul 2,si am sustinut anul acesta rezidentiatul si am luat pediatrie.
As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez cu echivalarea,cat mi se echivaleaza din cei 2 ani pe care i-am facut(stagiile sunt cam aceleasi pe cele doua specialitati), cam cat dureaza cu echivalarea asta si ce acte tre sa depun?
A mai fost cineva intr-o situatie similara?
- 187.92a
- addicted
nico27 wrote:,cat mi se echivaleaza din cei 2 ani pe care i-am facut(stagiile sunt cam aceleasi pe cele doua specialitati)
exact perioada COMUNA, dupa cum am mai spus mai sus. daca sunt 6 luni in comun, exact 6 luni.
e normal asa, se echivaleaza ceea ce deja ai facut, nu mai putin si nu mai mult.
-
- junior
Se gaseste pe undeva curicula noua?
- Riley
- elder
nu inca
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
Passion mothers greatness
-
stie cineva ce acte trebuie depuse si unde, pt.echivalarea stagiilor,catre cine si cum trebuie formulata cererea pt echivalare?