L-ai luat o data, si gata... chiar daca ai mai facut un an in alta parte, echivalezi modulele si continui in partea astalalta. carnetul ramane acelasi.
am cunostinte care au acelasi caiet, desi in primul an au luat altceva in alt oras...
ina_doc wrote:eu sunt mandra de notele din carnet si vreau sa-l pastrez. daca imi amintesc bine eu le-am lipit, codul de bare si datele specialitatii (inclusiv nota mare de anul acesta) ma gandesc ca se acopera cu noile date luate de la dsp.
DarkComy wrote:nu mi se pare ok. pe verso-ul copertii carnetului sunt trecute datele specialitatii vechi: ordin de confirmare, sesiunea de rezidentiat, punctaj, centru, specialitate, unitatea de incadrare si indrumator, inclusiv un cod de bare. toate astea se vor schimba. caietele sunt 90% sunt cam la fel, dar totusi au mentiuni diferite in functie de specialitate. curricula difera si ea. nu mi se pare un efort financiar prea mare 75 RON, dar daca vrei sa ai doua specialitati in acelasi carnet si logbook sau sa ai ca specialitate gineco, dar pe carnet sa scrie oftalmo e treaba ta.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests