comentarii la Activity log
-
md_gr
- elder

Re: comentarii la Activity log
Oricum noi cei cu rezi mai intram luna asta ca pe urma o sa avem treaba, mai conteaza. Am 2 warnuri pt oftoptic, primul dat (de un ...) pt ca faceam offtopic la diverse, desi nu era offtopic, al doilea dat de ... pt ca faceam offtopic intr-un topic plin de offtopic.
- 187.92a
- addicted

- pc7
- elite

b3
cand l-ai banat pe kooksee dupa juma de an
care juma de an ?
cand l-ai banat pe kooksee dupa juma de an
Life's not fair, get used to it
- 187.92a
- addicted

ssshhht! tu ai curajul sa aduci in disctuie lucruri din trecut?
poate nu stii, dar iti poti lua uarn!
poate nu stii, dar iti poti lua uarn!
- Melania
- addicted

pc7 chiar terbuie sa redeschidem discutia?
- pc7
- elite

nu, da nu ma puteam abtine, am si eu voie la pms, nu?
- b3
- elite

trident, care topic, habar n-am despre ce vorbesti. ai pus aici niste quoteuri fara link. m-am uitat pe ce R si ViS si nu e nimic acolo de genul
pc7: te ignor.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
-
ina_doc
pc7 wrote:nu, da nu ma puteam abtine, am si eu voie la pms, nu?
tu asteapta-ti data!
- 187.92a
- addicted

cred ca diferenta intre mine cu 2 warnuri (si putin) si intre mine fara warnuri este niste pastile de nurofen luate de cienva in zilele potrivite.
topicul cu Moda in medicina
o parte pe aici, viewtopic.php?f=40&t=11468&start=120
restul pe alte pagini ale aceluiasi topic.
b3 wrote:care topic, habar n-am despre ce vorbesti. ai pus aici niste quoteuri fara link. m-am uitat pe ce R si ViS si nu e nimic acolo de genul
topicul cu Moda in medicina
o parte pe aici, viewtopic.php?f=40&t=11468&start=120
restul pe alte pagini ale aceluiasi topic.
- b3
- elite

unde, in primele 6 pagini ? inteleg ca te oftici, dar chiar te-ai apucat sa recitesti topicul ? 
unde au fost 1-2 posturi offtopic le-am lasat, ca peste tot. voi aveati 2 PAGINI de offtopic. am sters tot si am dat la TOATA lumea warn.
gata ca am treaba.
unde au fost 1-2 posturi offtopic le-am lasat, ca peste tot. voi aveati 2 PAGINI de offtopic. am sters tot si am dat la TOATA lumea warn.
gata ca am treaba.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
-
ina_doc
b3 wrote:trident, care topic, habar n-am despre ce vorbesti. ai pus aici niste quoteuri fara link. m-am uitat pe ce R si ViS si nu e nimic acolo de genul
surprinzator! i s-a adresat si lui pc7, nu doar favoritului!!!!
scrie lumea pe topic la adresa domniei sale si... nimic. tot trident.
macar de l-ar cunoaste ca sa zicem ca da, uite ca se cunosc si de asta avantajul.
-
ina_doc
b3 wrote:unde, in primele 6 pagini ? inteleg ca te oftici, dar chiar te-ai apucat sa recitesti topicul ?
gata ca am treaba.
"voi" insemnand tot trident.
incepe sa mi se faca necaz mare. "voi" restul nimica?
- 187.92a
- addicted

haha, modifici regulile cum vrei tu.
ori e offtopic ori nu. acuma introducem notiunea de putin offtopic vs mult offtopic.
cand am scris eu nu erau 2 pagini d offtopic, erau 3-4 POSTURI.
CAND FACI OFFTOPIC ITI IEI WARN DOAR IN FUNCTIE DE CEILALTI?
uaua, cedeplasata fazaa
b3 wrote:gata ca am treaba.
fitze. de parca te-ar solicita cineva altfel decat ca mdoerator
-
md_gr
- elder

Eu zic ca de data asta il cam meritam toti. Am facut mult offtopic.
-
md_gr
- elder

Adevarul e ca nu puteai sa discuti prea multe acolo despre moda.
Ca moderator mi se pare mai ok B3 decat Vlad.
Acum ce treburi are B3 cu 3D, problema ei sau a lor.
Ca moderator mi se pare mai ok B3 decat Vlad.
Acum ce treburi are B3 cu 3D, problema ei sau a lor.
-
ina_doc
da, asa-i. de aici iese o idila frumoasa.
nu stiu de ce ma introduc, dar daca toti o fac...
dintrodata, am si eu respect pentru moderatori. au personalitate si caracter.
nu stiu de ce ma introduc, dar daca toti o fac...
dintrodata, am si eu respect pentru moderatori. au personalitate si caracter.
Last edited by ina_doc on Wed Dec 08, 2010 9:29 pm, edited 1 time in total.
- 187.92a
- addicted

probabil trebuie sa mai coaca putin pb sa aflu si eu
sa colecteze.. 
- Melania
- addicted

asa procedezi si cu pacientii dermatologici? ii lasi sa coaca? 
- 187.92a
- addicted

- b3
- elite

mai intai a fost pms, acum b3+3d=luv. le mai schimbati sau ramaneti cu astea 2 ? 
ina_doc wrote:b3 wrote:voi aveati 2 PAGINI de offtopic. am sters tot si am dat la TOATA lumea warn.
"voi" insemnand tot trident.
incepe sa mi se faca necaz mare. "voi" restul nimica?
b3 wrote:warning pt offtopic dupa ce deja am sters 2 pagini de offtopic si am mentionat sa nu se mai faca offtopic.
ina_doc, Ioio, md_gr, schnauzer, trident, andrady, DarkComy
-
ina_doc
eu ma refeream la faptul ca vorbesti de toti gramada unei singure persoane, de parca noi stam si citim tot.
oricum, sunt mandra de mine ca sunt in capul listei de nelegiuiti si proscrisi. ieeeee!
spune-mi, daca-ti da mana sa imi raspunzi: cum vrei sa ma adresez, cat de ingaduitor ca sa-mi asigur un ban pe bune? Sarbatori fericite si La multi ani sa tronesti pe imed si sa creezi conflicte intre putinii care mai scriu pe forum pana la infinit si inapoi ca sa-ti atingi si tu si altii scopul. be happy. si urmareste clonele cu permisiunea troniei imparatiei tot la anul si la multi ani. ahem.

vai, cat sufar.
oricum, sunt mandra de mine ca sunt in capul listei de nelegiuiti si proscrisi. ieeeee!
spune-mi, daca-ti da mana sa imi raspunzi: cum vrei sa ma adresez, cat de ingaduitor ca sa-mi asigur un ban pe bune? Sarbatori fericite si La multi ani sa tronesti pe imed si sa creezi conflicte intre putinii care mai scriu pe forum pana la infinit si inapoi ca sa-ti atingi si tu si altii scopul. be happy. si urmareste clonele cu permisiunea troniei imparatiei tot la anul si la multi ani. ahem.

vai, cat sufar.
- holliday
- elite

haha, e de ras, ban kooksee (am impresia ca o cauta expres in ultima perioada) si ban trident ???
pai cine mai scrie fratilor?
mai raman sa iau eu un warn si apoi ban (daca am numarat bine, aveam vreo 2 warnuri
aa, unde era partea comica... melania a rezistat eroic fara warn, tin sa o felicit pentru cenzura de care da dovada!
si cel mai tare e ca unii useri sunt ignorati de catre moderatori.
de parca ai avea o telecomanda de aia, care a are un buton, acolo sus langa off, pe care scrie IGNORE
ps: probabil ca userii respectivi au auzit ca nu prea mai dau pe aici, ca devenise prea plictisitor si in semn de solidaritate...au comis-o!
pai cine mai scrie fratilor?
mai raman sa iau eu un warn si apoi ban (daca am numarat bine, aveam vreo 2 warnuri
aa, unde era partea comica... melania a rezistat eroic fara warn, tin sa o felicit pentru cenzura de care da dovada!
si cel mai tare e ca unii useri sunt ignorati de catre moderatori.
de parca ai avea o telecomanda de aia, care a are un buton, acolo sus langa off, pe care scrie IGNORE
ps: probabil ca userii respectivi au auzit ca nu prea mai dau pe aici, ca devenise prea plictisitor si in semn de solidaritate...au comis-o!
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
ANUNT:
- 187.92a
- addicted

scriem, scriem.
azi le-a explicat b3 alora de la cum pleci din tara ca nu trebuie sa se coboare la nivelul meu. am fost foarte suparat cand am vazut asta.

a, si moama, e moarte frate pe mine, cum ma prinde b3 pe vreun topic cum "raportati-l, adti-i warn. sa-i dam warn, sa scapam, de el", cred ca azi s-a intamplat de vreo 2 ori
bai dar va deranjez rau de tot vaz
azi le-a explicat b3 alora de la cum pleci din tara ca nu trebuie sa se coboare la nivelul meu. am fost foarte suparat cand am vazut asta.
a, si moama, e moarte frate pe mine, cum ma prinde b3 pe vreun topic cum "raportati-l, adti-i warn. sa-i dam warn, sa scapam, de el", cred ca azi s-a intamplat de vreo 2 ori
bai dar va deranjez rau de tot vaz
- 187.92a
- addicted

uau, acum am vazut mega tare: a scris si soricel ca imi da warn. deja prea tare. nu mi-a venit totusi niun warn. si pot macar sa stiu pt ce? (nu pt ce n-a stiut sa dea warn, ci pt ce mi-a dat, ce regula am incalcat ceva?):shock:
ca m-am uitat pe Diverse si n-am scris azi nimic gresit?
frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ma crucesc cu ambele maini.
dar nu v-ati gandit de ex ca avatarul e satanist si trebuie warn? poate au unii convingeri reglgioase cuc are contrasteaza sau ceva...
ca m-am uitat pe Diverse si n-am scris azi nimic gresit?
frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ma crucesc cu ambele maini.
dar nu v-ati gandit de ex ca avatarul e satanist si trebuie warn? poate au unii convingeri reglgioase cuc are contrasteaza sau ceva...
- soricel
- elder

warn pentru postul dragutel in care ii spuneai unei coforumiste cum o astepti tu sa dea proba de cantat. sa nu incepi sa faci pe inocentul.
-
ina_doc
asa risca sa isi mai lase mana la odihna si sa comunice cu fetele care dau probe de la prima vedere.
cu respect, inu_doc.
- 187.92a
- addicted

hai sa nu extragem din context: cele 3 posturi consecutive sunt acestea:
trident wrote:facem Corul Imed pt Colinde de Anulnou?
trident wrote:b3 wrote:eu cant ... si din gura
sa vii sa dai o proba.
asa, care anume este problema? nu inteleg unde este greseala
si
uau. si fazele alea cu dati-i warn, dat-i warn
deci asta era?
moama da ce mega rautate spusesem.
b3 wrote: Daca trident trolluieste si tot face misto de colegii plecati, solutia este sa-l ignorati sau sa-l raportati ca sa-si ia warn (gasim un motiv), nu sa va coborati la nivelul lui.
corect. uite ca s-a gasit un motiv. ala de-acum o saptamana.
bravo. si daca il puneti pe cracanel moderator o sa-mi iau ban pt ca am un little devil in avatar si atentez la valorile seculare ale neamului romanesc. (macar ala sa stie cum se da warn, haha, vaai, ce urat, ce urat).
- Tasha
- elite

Trident, mai usor, nu vrem sa patesti ceva. Eu cred ca moderatorii se distreaza ca te agiti asa, de ce le dai satisfactie?
Uite, ia exemplu de la Kuxi, cu cata gratie s-a dus la fund....
Uite, ia exemplu de la Kuxi, cu cata gratie s-a dus la fund....
Sexy chicken.
- 187.92a
- addicted

foarte bine, foarte bine, daca nu avem moderatori buni, macar sa avem moderatori fericiti.
seriously, cred ca merita si ei atata lucru, iti dai seama: sa cauti prin miile de posturi ale lui trident de pe o perioada de o saptamana ceva de care sa te iei sau vai, eventual sa nu reusesti sa gasesti raportul timp de o saptamana
repet:
trident:- sa facem un cor al imedului sa cante colinde
b3:- eu cant din gura
trident: - sa vii sa dai proba
seriously, cred ca merita si ei atata lucru, iti dai seama: sa cauti prin miile de posturi ale lui trident de pe o perioada de o saptamana ceva de care sa te iei sau vai, eventual sa nu reusesti sa gasesti raportul timp de o saptamana
repet:
Last edited by 187.92a on Sun Dec 12, 2010 2:34 pm, edited 1 time in total.
- pc7
- elite

deci e warn pe bune? nici nu stiam ca soricel e moderator
)
- pc7
- elite

b3
ma repet, pt abuz moderatorii nu-si iau warn? cum adica gasim noi ceva? noua nu ne plac ochii lui 3d si-i dam warn? suntem la gradinita cumva?
sa-l raportati ca sa-si ia warn (gasim un motiv), nu sa va coborati la nivelul lui.
ma repet, pt abuz moderatorii nu-si iau warn? cum adica gasim noi ceva? noua nu ne plac ochii lui 3d si-i dam warn? suntem la gradinita cumva?
- 187.92a
- addicted

probabil ca da, numai ca soricel nu stie ca warnul nu e asa, cand scrii tu acolo ca ai dat warn. probabil nu i-a spus nimeni cum merge jucaria
cine sa aiba timp si de asa ceva
daca nici asta nu e amuzant...
pai si poti raporta un abuz probabil la admini, care se vor gandi cel mai probabil ca daca scot un mod din schema raman cu forumul nemoderat si mana de lucru gratuita mai greu in zilele astea. adica serios, astia macar tin forumul sa n-o ia total razna.
da care e problema? suntem moderatori, facem ce ne trece prin cap
adica gasesc ei ceva. daca nu gasim, interpretatm cu talent o parte si zicem ca trident a fost naspa. sau altul daca nu gasim la ala ceva.
pc7 wrote:ma repet, pt abuz moderatorii nu-si iau warn? cum adica gasim noi ceva? noua nu ne plac ochii lui 3d si-i dam warn? suntem la gradinita cumva?
pai si poti raporta un abuz probabil la admini, care se vor gandi cel mai probabil ca daca scot un mod din schema raman cu forumul nemoderat si mana de lucru gratuita mai greu in zilele astea. adica serios, astia macar tin forumul sa n-o ia total razna.
da care e problema? suntem moderatori, facem ce ne trece prin cap
- 187.92a
- addicted

oricum nici nu cred ca era mod la vremea postului respectiv
dar ce conteaza? important este sa gasim in posturile de acum o saptamana ceva la vreun user care ne irita
in fac era una cu cativa ani mai mica (probabil, nu stiu for sue, poate in etate era mai mare si picase multiplu la facultate in prealabil), super setata pe mine ca intrasem la faculta la buget, ba chiar printre primii, iar ea intrase cu taxa, ca n-o dusese capul (sau poate chestiune de alegere, ca asa se zice acum, n-am intrebat-o).
m-am prins foarte tarziu ca de fapt asta o rodea, ca dupa ea locul meu nu era acolo, probabil nu aveam fatza, ci undeva printre cei cu taxa. si imi facea cand prindea tot felul de mizerii, mega transparente. m-am intrebat cva vreme ce avea aia cu mine, am crezut tot felul de chestii, ba din lipsa de motive rationale mi-a trecut prin cap ca are o pasiune d-asta ascunsa ceva. ideea povestii era ca sunt mega naiv si nu inteleg de ce mi se intampla tot felul de chestii.
uite daca inchidem ochii ne putem imagina ca cine stie ce gluma o fi vrut sa faca.
oricum macar e un warn amuzant, eu chiar m-am distrat. ala cu pretinsul ot cu dermato pe toppicul de specialitati chiar m-a enervat, ca nu avea dreptate si ca nu era vina mea ca 100 de insi dupa aia au facut ot- posturi pe care nici macar nu le-am vazut etc.
dar ce conteaza? important este sa gasim in posturile de acum o saptamana ceva la vreun user care ne irita
in fac era una cu cativa ani mai mica (probabil, nu stiu for sue, poate in etate era mai mare si picase multiplu la facultate in prealabil), super setata pe mine ca intrasem la faculta la buget, ba chiar printre primii, iar ea intrase cu taxa, ca n-o dusese capul (sau poate chestiune de alegere, ca asa se zice acum, n-am intrebat-o).
m-am prins foarte tarziu ca de fapt asta o rodea, ca dupa ea locul meu nu era acolo, probabil nu aveam fatza, ci undeva printre cei cu taxa. si imi facea cand prindea tot felul de mizerii, mega transparente. m-am intrebat cva vreme ce avea aia cu mine, am crezut tot felul de chestii, ba din lipsa de motive rationale mi-a trecut prin cap ca are o pasiune d-asta ascunsa ceva. ideea povestii era ca sunt mega naiv si nu inteleg de ce mi se intampla tot felul de chestii.
uite daca inchidem ochii ne putem imagina ca cine stie ce gluma o fi vrut sa faca.
oricum macar e un warn amuzant, eu chiar m-am distrat. ala cu pretinsul ot cu dermato pe toppicul de specialitati chiar m-a enervat, ca nu avea dreptate si ca nu era vina mea ca 100 de insi dupa aia au facut ot- posturi pe care nici macar nu le-am vazut etc.
- b3
- elite

sigur, inocentule, nu e niciodata vina ta
oamenii astia rai au ceva cu tine intotdeauna
deci ban o luna. Si tine cont ca ti se face o mega favoare ca nu se iau in considerare cele 3-4 ban-uri anterioare din ultimii 3 (?) ani, dintre care unul permanent de care nu stiu cum ai scapat, ca vezi doamne ai gasit acum chichitza ca am zis eu de momentul zero - chestie care se referea doar la atitudinea userilor, nu si la istoricul de warn si ban, dar in fine.
deci ban o luna. Si tine cont ca ti se face o mega favoare ca nu se iau in considerare cele 3-4 ban-uri anterioare din ultimii 3 (?) ani, dintre care unul permanent de care nu stiu cum ai scapat, ca vezi doamne ai gasit acum chichitza ca am zis eu de momentul zero - chestie care se referea doar la atitudinea userilor, nu si la istoricul de warn si ban, dar in fine.
- holliday
- elite

lasa mai, unii o sa aiba sarbatori fericite, altii si mai fericite
depinde cum vedeti problema.
eu ma bucur pt trident si kooksee, cum ziceam si mai sus (al naiba, trebuia sa ma fac medium) ca o sa fie si ei mai linistiti de sarbatori fara imed. sau ma rog, fara sa scrie pe imed.
ps: so, dupa lungi analize si matematici complexe, am ajuns la concluzia ca nu e bine sa scrii (off topic) pe imed in perioada de mijloc a lunii.
ps: imi spune si mie cineva pe privat a cui e clona inei_doc ? (sau e barbat si asta?)
depinde cum vedeti problema.
eu ma bucur pt trident si kooksee, cum ziceam si mai sus (al naiba, trebuia sa ma fac medium) ca o sa fie si ei mai linistiti de sarbatori fara imed. sau ma rog, fara sa scrie pe imed.
ps: so, dupa lungi analize si matematici complexe, am ajuns la concluzia ca nu e bine sa scrii (off topic) pe imed in perioada de mijloc a lunii.
ps: imi spune si mie cineva pe privat a cui e clona inei_doc ? (sau e barbat si asta?)
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
ANUNT:
- Tasha
- elite

yrys wrote:md_gr wrote:Nu mi se pare normal sa iei in alta parte si sa vii altundeva. Ai facut-o pe riscul tau, vrei specialitatea, asta primesti.
...de acord cu tine....pai anu trecut s-au luat locurile si posturile total aiurea..fiecare a luat nu a contat unde ,numa sa prinda ceva.....am avut un coleg din Moldova ...a luat post la Braila si centru de pregatire Oradea....unul din exemple,dar sunt multe altele.......
Pentru asta si-a luat ban Kuxi?
Pentru ca a spus cuiva ca spune tampenii?
Asta e prea de tot! Mi se pare abuz in functie pe fata.
B3, imi placi, esti foarte corecta de obicei, dar asta e prea de tot!
Sexy chicken.
- holliday
- elite

ceea ce e foarte interesant, e ca de la momentul 0, kooksee&trident au cate 2 banuri.
ce se va intampla pe viitor, se vor cuminti, sau si-l vor lua si pe al treilea...definitiv?
tasha, nu te inteleg, acum zici ca kooksee s-a dat la fund, acu ii iei apararea, ce se intampla?
ps: faina gluma aia pe activity log, cred ca voiai sa vezi daca vei lua sau nu ban pt offtopic?
ps2: ce ne place sa invartim cutitul in os, mai ales ca unii nu mai pot scrie pe imed din diverse motive.
pacat, in loc sa apropiem comunitatea Imed, cum am incercat eu, cu intalniri si chestii faine...bine, evident ca unii si-o cauta cu lumanarea.
ce se va intampla pe viitor, se vor cuminti, sau si-l vor lua si pe al treilea...definitiv?
tasha, nu te inteleg, acum zici ca kooksee s-a dat la fund, acu ii iei apararea, ce se intampla?
ps: faina gluma aia pe activity log, cred ca voiai sa vezi daca vei lua sau nu ban pt offtopic?
ps2: ce ne place sa invartim cutitul in os, mai ales ca unii nu mai pot scrie pe imed din diverse motive.
pacat, in loc sa apropiem comunitatea Imed, cum am incercat eu, cu intalniri si chestii faine...bine, evident ca unii si-o cauta cu lumanarea.
ANUNT:
ANUNT:
- Tasha
- elite

nu stiu cum naiba de apare alt citat mai sus, mea culpa (cred), n-am fost atenta.
era citatul cu Kooksee zicand ca unii debiteaza tampenii sub care scrie ca are warn si ban.
era citatul cu Kooksee zicand ca unii debiteaza tampenii sub care scrie ca are warn si ban.
Sexy chicken.