kooksee wrote:...in sufletul meu raman roman si nu pot sa raman indiferent la tentativele repetate de a nenoroci de tot medicina romaneasca...

ce-am mai ras la faza asta
sunt o gramada de motive pentru care medicina si sistemul de sanatate din Romania e asa cum e (adika varza!) si se stie bine ca pestele de la cap se impute nu te la coada ... s-a trezit acum justitiarul din tine sa se lege de o mana de oameni care doar isi cer dreptul de a-si continua pregatirea medicala dupa 6 ani de facultate (chiar nu vad ce tentativa de a nenoroci medicina romaneasca e asta !!) ... si apropo daca zici ca iti chiar pasa de medicina romaneasca si lasandu-i la o parte pe astia mici cu cu cerinta lor legitima de a se suplimenta locurile (in trecut oricum intrau toti care nu luau rezi in sistem pt ca se facea stagiatura), ce altceva mai faci tu pt a oprii nenumaratele tentative de nenorocire a medicinii romanesti ? stand cumva intr-un hamac si dand "lectii despre lume si viata" ?!
kooksee wrote:...nadajduiesc sa ma intorc la un moment dat (ca investitor poate) si nu vreau sa am de-a face cu tot felul de persoane intrate in sistem pe langa bariera. daca nu ai facut macar 600 de puncte nu ai nici inteligenta, nici memorie, nici fler medical, nici cunostinte medicale...
nu contest ca nu exista si astfel de persoane (nu cred ca e cazul aici) dar pana la urma tot cei valorosi, competenti, eficienti etc raman in sistem ... si oricum atunci cand o sa te intorci in tara ca investitor o sa stii cu siguranta sa-i alegi pe cei capabili cu care sa lucrezi (una din metode e sa-i intrebi daca au facut mai mult de 600 de puncte la rezi  

)
kooksee wrote:...tupeul si nesimtirea nu se numara la calitati...
dar ipocrizia unde se numara ?!! pai cum vrei tu sa faci pe ala justitiarul, corectul cand chiar in semnatura ce o ai la profil faci aluzie la fentarea unui anume sistem de catre tine
When I was young my mother would send me down to the corner store with 1$ and i would come back with 5 bags of potatoes, 3 pints of milk, 2 loaves of bread, a hunk of cheese, a box of tea and 6 eggs.You can't do that now. Too many la naiba security cameras