expresia folosita de iuda a fost "topicul asta devine ca expresia aia cu inteleptii, piatra si prostul", de aci dubiul. voi cum ati fi procedat ?
mama ce idee mi-a venit

b3 wrote:marmotule, vezi sa nu te ineci in/cu ciocolata
expresia folosita de iuda a fost "topicul asta devine ca expresia aia cu inteleptii, piatra si prostul", de aci dubiul. voi cum ati fi procedat ?
mama ce idee mi-a venit

b3 wrote:pe rubrica asta nu suntem golani :p
ideea care mi-a venit ii venise si Tashei, aia cu parlamentul. cand am intrebat voi cum ati fi facut m-am gandit sa fac topic in care sa scrieti cum ati fi manageriat voi diversele situatii soldate cu warn, da' cam acelasi lucru zicea si Tasha.

trident wrote:preferez sa am 9 vieti pe imed si sa ma oftic la fiecare faza ca moama sariti vai ce se intampla, decat sa imi bata unu si altul obrazul.

b3 wrote: ii ziceai ca e offtopic si il preveneai ca o sa-si ia warn ca iar are moderatoarea pms sau nu-i ziceai nimic daca nu-ti pasa si ramaneai ontopic cu specialitatile, ii raspundeai pe pm..
nu-ti place sa te dai importanta, iar eu nu stau la mila ta, a voastra preamaritilor!

pc7 wrote:si pe bune moderatortii de ec nu sunt pedepsiti pt abuz?

pc7 wrote:pe bune moderatortii de ec nu sunt pedepsiti pt abuz?
pc7 wrote:i warnu ala pt peeling a fost chiar gratuit
ina_doc wrote:tu nu stii inca ce e aia razbunare?![]()

trident wrote:si daca cine ma intreaba despre tratamentele din specialitate mea este NORMAL sa ii aspund,

ina_doc wrote:ma simt nebagata in seama. mie de ce nu mi se da quote de la majestatile sale imedul din fiecare replica?

Asta nu stiu,insa anuntul era pus pe un stalp de langa facultate,dar daca ar fi sa zic ceva, parca primeau ceva.
Un baiat s-a dus.
Si zic ce efecte are?
Zice nu asta se studiaza ci clearunce-ul.

bne ai revenit vlad. cum a fost in venezuela?
Tu esti finuta cu doamnele medic, eu le-as face altcumva.
Nu, asistentele sunt mai vulgare, dupa mine. Femeile medic nu au ca atuu frumusetea, dar macar nu par vulgare.
Eu m-am bucurat cand mi s-a zis ca sunt de la Universitate.

Pt ca esti fata, nu reprezinti niciun interes ... moderatorilor.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests