Shoutbox

pareri, reclamatii
187.92a
addicted
addicted

Re: Shoutbox

Postby 187.92a » Mon Nov 29, 2010 9:06 pm

vlad am inteles foarte bine ca esti intr-o pozitie de putere si ca poti da ban la ce vrea ta, nu cred ca ai motive sa te jicnesti.

joci rolul politistului, salariu d mizerie, ture de noapte, dar putere, frate, in rest cetatenii se plang ca politistul nu itnernvine, politistul ameninta ca poate sa-i bage pe toti la puscarie daca vrea etc.

sigur, tu ti-ai asumat acest rol.

toti suntem, tasha, intr-un fel sau altul. este foarte greu sa intelegi dupa ce reguli modereaza vlad, parca macar la b3 poti prezzice cat de cat, exista macar regula precedentului, etc. nici eu nu am inteles faza cu topicul tau,.
uf.

pai nu e asa predictibil cum spui tu holiday, de exemplu e voie cu "esti om mai putin dotat intelectual", "esti cretint" sau "esti supremul penibilului", dar nu cu imagini despre boli venerice si cu glumite despre crestinism.

in schurt timp o sa-i schimbe cienva avatarul tashei :lol:

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Mon Nov 29, 2010 9:11 pm

eu n-o sa fac prea urat, dar daca il schimba pe al meu tre sa-l schimbe si pe-alu kuxi. si ala-i sparge!
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Nov 29, 2010 9:14 pm

ei, nu cred ca vbim dspre atata viziune de ansamblu.

holliday
elite
elite

Postby holliday » Mon Nov 29, 2010 9:17 pm

Tasha wrote:eu n-o sa fac prea urat, dar daca il schimba pe al meu tre sa-l schimbe si pe-alu kuxi. si ala-i sparge!

recunosc ca asta e singurul lucru care nu mi-a placut la cei 2 useri. asta initial.
ca apoi am vazut ca fiecare are fetisuri cu borcane si chestii religioase, de sta epurelu'n coada, asta-i partea a doua.
dar sunt simpatici si ar trebui sa se calmeze treburile pana nu degenereaza mai rau.
ca ar fi pacat, suntem oameni in primul rand 8)
la noi aici pe imed macar sa fie ok!

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Mon Nov 29, 2010 9:22 pm

holliday wrote:la noi aici pe imed macar sa fie ok!

IMEDul e in Elvetia???? :shock: :shock: :shock:
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Nov 29, 2010 9:26 pm

tb drepturi de autor pt epurel, este creatia mea. ma seaca usurinta cu care umbla din gura-n gura.
holliday wrote:ca apoi am vazut ca fiecare are fetisuri cu borcane si chestii religioase, de sta epurelu'n coada, asta-i partea a doua.
dar sunt simpatici si ar trebui sa se calmeze treburile pana nu degenereaza mai rau.

dgenereaza MAI RAU :lol:

holliday
elite
elite

Postby holliday » Mon Nov 29, 2010 9:27 pm

Tasha wrote:
holliday wrote:la noi aici pe imed macar sa fie ok!

IMEDul e in Elvetia???? :shock: :shock: :shock:

si eu care incercam sa va invat regulile neutralitatii, voi ma dati de fiecare data de gol.
ia mai faceti-va holidayurile si in alte tari!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Nov 29, 2010 9:45 pm

vezi ca ti-ai scris numele gresit, ai pus 2 de l. :)

am inteels invitatia, cand vrei sa iti facem o vizita?

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Mon Nov 29, 2010 9:56 pm

buei frate, pe forumu asta nici macar un ban cinstit nu poti sa-ti iei. ce te poti astepta de la un moderator ce petrece o ora in bucatarie facind o omleta..
gata, fac greva scrisului
qpepsi.gif

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Nov 30, 2010 2:24 am

trident wrote:de exemplu e voie cu "esti om mai putin dotat intelectual", "esti cretint" sau "esti supremul penibilului",

iar ? pentru a mia oara: pentru esti om mai putin dotat intelectual / cretin / prost kooksee si eu si altii de care nu imi amintesc acum ne-am luat warn, chiar la raport din partea ta ! Tu insa nu ti-ai luat warn cand m-ai facut pe mine proasta chiar in titlul topicului, topic care inca mai exista aici in forum feedback. Pe bune, ia un MemoPlus sau ceva.

marmotule, trebuie sa avem si noi o bucurie. Nu dam warn cand vreti voi, ci cand vrem noi. :P :devil: Ca Slapgiving din How I Met Your Mother, daca urmariti :D

Eu ma gandesc sa inchidem aceasta sectiune a forumului, caci a devenit mult prea populara si se comenteaza cam mult si aiurea neshte trebi. Desigur, asta nu va duce decat la rascoale pe alte sectiuni ca s-ar bloca libera exprimare sau ceva. Mai devreme tocmai am fost acuzata ca am dat un warning doar pt ca userul era junior, si ca elderilor nu le dau. How funny :D
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Tue Nov 30, 2010 2:28 am

lasa, ca am vazut ca trident te apreciaza

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Nov 30, 2010 3:02 am

nu, la faza cu esti prost/esti om mai putin dotat intelectual mi-am luat eu ban o luna. vlad considera ca pana si cele mai evidente jigniri pe care le raportez sunt raporturi nefondate si sunt indreptatit sa consdier ca nu modereaza bine.
la faza cu titlul topicului credeam ca ne-am lamurit, la mom respectiv era singura chestie logica de facut. (daca mod considera ca e ok sa numesti pe cineva prost atunci de ce nu, logic!)
tu ai acceptat faza cu warnul dupa mai mult de 5 minute deci eu nu mai puteam edita titlul. il poti edita, desigur.

b3 wrote:Eu ma gandesc sa inchidem aceasta sectiune a forumului, caci a devenit mult prea populara si se comenteaza cam mult si aiurea neshte trebi.

:) corect, cea mai buna chestie de facut dupa aia cu banul comun. bravo. te-am deochiat :)

si totusi hai sa nu ne prescriem reciproc medicamente ca nu e frumos.

si da, sunt lucruri de apreciat (stabilirea unor reguli si respectarea lor) si lucruri naspa (gen asta de mai sus, cu "Eu ma gandesc sa inchidem aceasta sectiune a forumului, caci a devenit mult prea populara si se comenteaza cam mult si aiurea neshte trebi")

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Nov 30, 2010 3:15 am

trident wrote:la faza cu titlul topicului credeam ca ne-am lamurit, la mom respectiv era singura chestie logica de facut. (daca mod considera ca e ok sa numesti pe cineva prost atunci de ce nu, logic!)
tu ai acceptat faza cu warnul dupa mai mult de 5 minute deci eu nu mai puteam edita titlul. il poti edita, desigur.

opa, chestii noi. deci acum pot sa editez titlul. vai, dar mersi. Pana acum nu ai fost niciodata vehement/nu ai sugerat sa sterg/editez titlul topicului, desi tzipi lunar ca nu e ok cu prost/om mai putin dotat intelectual/idei penibile/penibil.

cu "neshte trebi" nu ma refeream (doar) la tine. a fost o idee care mi-a venit cand am vazut al treilea topic sters in care se cerea warn/ban si toate discutiile de pe aici. Cred ca se cam exagereaza, atata tot. FF a fost gandit ca un loc unde sa se faca sugestii pt imed, sa se semnaleze probleme si, ocazional, sa se comenteze moderarea. Mai sesizeaza cineva unde e problema ?
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Nov 30, 2010 3:21 am

pe sectiuen au loc toate chestiile enuntate de tine. topicele se pot uni, etc, nu trebuie stearsa sectiunea.
eista insa sectiuni cu adevarat inutile si inactive, daca tot ai luat-o in directia asta cu stersul.

b3 wrote:Pana acum nu ai fost niciodata vehement/nu ai sugerat sa sterg/editez titlul topicului,

nu sunt mod sa iti port tie de grija, nu stiam ca te deranjeaza si ca nu poti sa-l schimbi nu stiu din ce cauza. acum ca a venit vorba, ti-am spus. :)

bai sigur ca se exagereaza, dar cat timp se utilizeaza un limbaj ok nu vad care e pb sa se discute asta cu moderarea.

daca nu va mai fi sectiuena asta eu unde sa mai spun ca vreau o mdoerare echidist, constanta etc? (in afara de "la tine acasa, ba!").

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Wed Dec 01, 2010 11:17 am

b3 wrote:iar ? pentru a mia oara: pentru esti om mai putin dotat intelectual / cretin / prost kooksee si eu si altii de care nu imi amintesc acum ne-am luat warn, chiar la raport din partea ta ! Tu insa nu ti-ai luat warn cand m-ai facut pe mine proasta chiar in titlul topicului, topic care inca mai exista aici in forum feedback. Pe bune, ia un MemoPlus sau ceva.

marmotule, trebuie sa avem si noi o bucurie. Nu dam warn cand vreti voi, ci cand vrem noi. :P :devil: Ca Slapgiving din How I Met Your Mother, daca urmariti :D

b3, esti idioata&cretina&suprema penibilului. acum imi dai ban? :D
qpepsi.gif

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Wed Dec 01, 2010 11:42 am

Dar nu trebuie sa-i zici ei. Te-nvat eu cum sa faci: du-te pe sectiunea rezidentiat, alege-ti un user din astia care tipa ca "ne-au furat" pentru ca s-au anulat niste intrebari gresite si zi-i ca e cretin. Faci si o fapta buna, iti iei si ban.

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Wed Dec 01, 2010 11:55 am

b3 wrote:iar ? pentru a mia oara: pentru esti om mai putin dotat intelectual / cretin / prost kooksee si eu si altii de care nu imi amintesc acum ne-am luat warn, chiar la raport din partea ta !

E ceva in neregula in fraza de mai sus....nu reusesc sa-mi dau seama ce...

Si pana la urma, de ce mi s-a stes topicul cu Cadouri de Craciun?
Sexy chicken.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Wed Dec 01, 2010 1:36 pm

pentru ca era unfunny, ti-am mai zis; de-a draq ti-am sters topicul, nah.
Btw m-au pus moderatoare la sectiunile diverse si discutii pe bune.
Vlad a avut o cadere nervoasa si a plecat cu Matilda in Venezuela ca sa se trateze de depresie. Se zvoneste ca ar fi optat pentru o terapie naturala pentru ca si-a pierdut credinta in psihofarmacologie, ceea ce pentru un psihiatru e nasol.
Ii dorim insanatosire grabnica.

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Wed Dec 01, 2010 1:52 pm

Amin!

Doamne-ajuta!
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Dec 01, 2010 2:24 pm

MumaPadurii wrote:Dar nu trebuie sa-i zici ei.

Ei, "nu trebuie". Lasa baeatu-n pace..

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Wed Dec 01, 2010 2:36 pm

Nu vad de ce sa se risipeasca aiurea o injuratura care ar putea fi folosita mult mai bine.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Dec 01, 2010 2:52 pm

in primul rand ca sunt 3 in 1 :)

in al doilea rand nu poate risipi cu folos

si in al treilea sunt convins ca marmotul poate lua deciziile cele mai intelepte.

md_gr
elder
elder

Postby md_gr » Wed Dec 01, 2010 2:53 pm

Nu stiu, e nasol totul.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Dec 01, 2010 2:57 pm

:shock: cum adica? ce anume nu stii?

md_gr
elder
elder

Postby md_gr » Wed Dec 01, 2010 2:59 pm

Nu stiu nimic.
Azi dim mi-am dat seama ca trebuie sa ma apuc de copii, sa nu raman doar cu spitalul.

b3
elite
elite

Postby b3 » Wed Dec 01, 2010 3:05 pm

nu, marmotule :D o sa vina cand nu te astepti :D

tasha, lipseste o virgula :D

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Wed Dec 01, 2010 3:06 pm

md_gr wrote:Nu stiu nimic.
Azi dim mi-am dat seama ca trebuie sa ma apuc de copii, sa nu raman doar cu spitalul.

OK, dar sa nu te apuci de gatul lor. se poate dovedi mortal, cel putin pentru ei.
Sexy chicken.

md_gr
elder
elder

Postby md_gr » Wed Dec 01, 2010 3:09 pm

Nu sunt o fire violenta, din pacate.

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Wed Dec 01, 2010 3:11 pm

b3 wrote:
tasha, lipseste o virgula :D

da, da, lasa asta...
De ce mi s-a sters topicul cu cadouri de craciun?
Sexy chicken.

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Wed Dec 01, 2010 3:12 pm

md_gr wrote:Nu stiu, e nasol totul.

ignorance is bliss
Sexy chicken.

b3
elite
elite

Postby b3 » Wed Dec 01, 2010 3:16 pm

ca era link catre dildos ? si ca a fost raportat si s-a considerat justificat raportul, probabil.

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Wed Dec 01, 2010 3:18 pm

md_gr wrote:Azi dim mi-am dat seama ca trebuie sa ma apuc de copii, sa nu raman doar cu spitalul.
Ti-a sunat ceasul biologic, ha?

Nu-mi place ideea asta, sa fac copii ca sa raman cu ceva. Parerea mea e ca n-ar trebui sa-i facem ca o asigurare pentru mai tarziu, ca n-ar trebui sa fie ceva gandit. Cel mai frumos e sa fie facuti din inconstienta, fara sa te gandesti sau sa planuiesti nimic. Sa fie ca o raza de soare care iti cade un moment pe fata si iti lumineaza ziua fara un scop, fara un plan. Spontan si inutil de minunat. Ma rog, sau care te enerveaza ca-ti intra in ochi cand vrei sa citesti ce scrie pe nu stiu ce cladire, e un risc.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Wed Dec 01, 2010 3:19 pm

MumaPadurii wrote:Dar nu trebuie sa-i zici ei. Te-nvat eu cum sa faci: du-te pe sectiunea rezidentiat, alege-ti un user din astia care tipa ca "ne-au furat" pentru ca s-au anulat niste intrebari gresite si zi-i ca e cretin. Faci si o fapta buna, iti iei si ban.

problema e ca nu sunt genul, chiar nu imi place sa injur oamenii. ar trebui sa ma calce unul extrem, da extrem de tare pe bataturi ca sa ma enerveze, si nici atunci nu cred ca as injura persoana respectiva.
ar fi nasol sa nu mai pot pleca de sarbatori si sa fiu si dat afara de pe imed. atunci ar fi plictiseala :D :D . cu sefa neveste-mii totul e posibil
qpepsi.gif

md_gr
elder
elder

Postby md_gr » Wed Dec 01, 2010 3:21 pm

Da, mi-a sunat ceasul biologic, dar nu am cine sa ii fac, adica sa vreau sa fie tatal copilului meu. E un risc si copilul.
O sa vad eu in urmatorii ani, dar nu vreau sa fiu o femeie fara copii, lucrul acesta ma ingrozeste.

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Wed Dec 01, 2010 3:25 pm

ai putea sa-ti iei un caine sau o pisica
eu am considerat-o intotdeauna o alternativa acceptabila

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Dec 01, 2010 3:26 pm

mdgr, mai am eu ceva material genetic disponibil, desi e coada. daca vrei, tzipi si iti trimit un Y intr-un borcanel :)
cu pc7 sabilisem sa fie in plic.

cien te-a speriat ca tb sa faci copii acum? ai topt timpul, merge si pe la 38

md_gr
elder
elder

Postby md_gr » Wed Dec 01, 2010 3:27 pm

Am pisoi. :mrgreen:
Dar nu o sa fac un copil pana nu o sa ii pot oferi o casa, o stabilitate financiara.

Trident: o combinatie intre noi ar fi mortala :lol:
Colegele mele incep sa se marite si sa faca copii.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Dec 01, 2010 3:32 pm

si aici incep drama rezidentului, daca il fac ce ii dau sa manance, daca nu-l fac cand il mai fac etc.

medicina cere sacrificii.

md_gr
elder
elder

Postby md_gr » Wed Dec 01, 2010 3:34 pm

Sa stii ca da. Asta e, noi am ales.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Wed Dec 01, 2010 3:37 pm