1.cazurile in care cineva cumpara un examen NU se soldeaza cu zece, ca doar nimeni nu cumpara de la 8 l;a 10

astea sunt niste elucubratii, ca vine unu si cumpara ca sa ia zece. poate ca sa treaca, greci, chestii, nu stiu, auzeisem cate ceva prin facutlate, dar pt zece jur ca nu am auzit.
2. pile da, se mai intampla, dar de ex copiii de profi pe care i-am avut colegi nu au terminat cu super note, da erau mari, dar nu super note. desi erau destptuti, fara shto.
3. copiatul? da, ce sa spun copiaza cineva de 10. aiurea! de obicei se copiaza ca sa treci, nu ca sa iei 10.
altfel daca ar fi un fenomen de masa cum spui tu ca e cu notle, de ce sunt asa de putini de zece complet? (eu aveam zece la toate-toate, evident ca fara mariri! : p ca nu ma sinchiseam de asa ceva).
4. daca toata lumea copiaza atunci toti iau zece, ok, dar astea sunt fenomene izolate, ca dovada ca exista putine note mari (cel putin la mine aasa se intampla)-si beee, vezi faptul ca media de bursa scade de la an la an!!
pe bune, inteleg ce spui tu, dar exagerezi groaznic!
5. astea sunt singurele testari pe care ne putem bazxa, ca asa sigur ca toti se cred super medici super destepti etc. eu aveam un coleg prost-prost, dar prost pe bune, si zicea de altii cu note mari ca sunt de kko ca doar el stie sa fac un examen obiectiv sau ceva. ficare isi gaseste o compensatie,. cum ar fi spus iamandescu si gunoierul crede despre sine ceva calumea, de ex ca este super bun in pat.
cred ca e un mecanimsm util in faculta, ca altfel te demoralizezi daca este sa accepti faptul EVIDENT ca sunt altii mai tari decat tine. dar de aici pana la a sustine ce spui tu e cale lunga nene.