ca medic, e pacat sa'ti iubesti asistentele.

holliday wrote:te simti asistenta?
ares/tm wrote:poate asistoanta
holliday wrote:treaba cu respectul fata de doctor, sau fata de oricine altcineva nu vine din faptul ca e asistenta, ci din cei 7 ani de acasa.
Da, rezidentii de an mic sunt ca niste albinute polenizatoare.trident wrote:ce nu stiam e ca medicul este modul de transmitere a invataturilor de la asistentele dintr-un spital la omoloagele lor din alt spital
holliday wrote:dar de aici, pana a le aprecia, mai e cale lunga.
mai toate-s frustrate ca nu s-au facut medici.
holliday wrote:dar de aici, pana a le aprecia, mai e cale lunga. mai toate-s frustrate ca nu s-au facut medici. bine, nu si in Ro, ca acolo au salariul mai mare
holliday wrote:ma refeream la asistentele din romania
MumaPadurii wrote:Nu poti sa ceri respect si apreciere in momentul cand tu nu oferi lucrurile astea.
trident wrote:prtz. si nu ma refer ca oricine poate sa cere ce are chef, ci chiar ca nu e deloc o raritate sa primesti respect si apreciere chiar cand tu nu oferi lucrurile astea.
da, diferenta dintre nivelul de asteptari si cel de posibilitati poate fi o cauza de depresie. dar eu vbeam despre alta cauza de depresie. sa nu amestecam. sunt sigur ca ai auzit discutii (nu zic si avut) despre ce face el versus ce face ea, inechitate si dastea. gen eu i-am adt de mancare, ea s-a cu vecinu de la doi blah blah bai chiar n-am chefMumaPadurii wrote:Toate proastele intra in depresie tocmai pentru ca au asteptari nerealiste de la cei din jur si cred ca "au dreptul" sa pretinda anumite lucruri, iar apoi descopera ca nu e chiar asa.
MumaPadurii wrote:Daca tu le tratezi naspa nu poti sa te astepti sa ai o relatie buna cu ele.
trident wrote:da, diferenta dintre nivelul de asteptari si cel de posibilitati poate fi o cauza de depresie. dar eu vbeam despre alta cauza de depresie. sa nu amestecam. sunt sigur ca ai auzit discutii (nu zic si avut) despre ce face el versus ce face ea, inechitate si dastea. gen eu i-am adt de mancare, ea s-a cu vecinu de la doi blah blah bai chiar n-am chef
trident wrote:nu numai ca pot, dar chiar si am. nu vreau sa ma exprim despre cum e in viata mea reala, sunt sigur ca si la altii se intampla tocmai pe dos de cum spui tu, dar uite ca pe aici am relatii minunate si sincer nu dau doi bani pe nimeni.
holliday wrote:ps:scuzati asistenta care scrie in locul meu acum pe imed,
holliday wrote:femeile inteleg numai ce vor.la fel si muma. am spus mai toate asistoantele. tu ai generzlizat vrand sa scoti nu stiu ce defecte in evidenta.
apreciez pe cine trebuie si merita,nu pe oricine.
Nu vorbeam de noi, de pe imed, pe care nu ne cunosti. Dar nu-mi vine sa cred ca in viata reala chiar nu ai si tu macar un portar preferat pe care sa-l apreciezi. De exemplu "uite, nenea Vasile ala, ce bine isi face treaba, ce placut e sa ma intampine fata lui in fiecare dimineata cand vin la munca". Dar ma rog, tu stii mai bine.trident wrote:cat despre ultima parte, ai dreptate, bravez, nu pot fi chiar asa, in realitate sigur ca trident ne place si ne stimeazxa.
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests