haha, bai nush, eu am facut voluntariate in cred ca vreo 8 ong-uri pana acum. si da, in creierul meu nu se nasc idei dintr-astea de hai sa legitimam scalvageala.
eu zic asa: este o idee care ar trebui extinsa la intregul sistem sanitar. dar ce spun: la intreg aparatul bugetar, bai si de ce, la toti angajatii. ce, alora din priavat nu le trebuie chestii care sa dea bine la cv? e?
deci:
1. hartia aia= zero BARAT
2. daca nu ar fi zero barat si dca vrei hartei, oricum o iei fara munca dintr-asta proasteasca sa aibe guvernantii de unde sa fure. strangi niste sticle ca tot blogarul ecologist si gata o iei si esti in avantaj fata de aia care fac prosteli de garzi 5/luna per mocam. si aaaa.... haha, ca la alea cu materiile facultative din fac, ca te ajuta la medie

am facut o gramda de d-astea facultative, dar daca imi pasa de medie (care oricum era de obicei cam zece) sa zicem alora carora le pasa mai bine invatau mai mult la un ex ca 1-2-3 pct acolo ajuta mai mult decat un zece la o faculttiva unde tot trebuia sa te duci de 2-3 ori deci pierdeai niste ore admitand ca nu te interesa si te duceai pt medie.
3. "ajuta la CV"-haha, aici am ras cu spume.
4. b3, cum, problema matale este daca tot isi bat aia joc de medici atunci medicii sa indure si macar sa plece si ei cu o firimitura de avantaj???
5. daca statul va spune (via media sau dda, mai bine: via act normativ) ca cei care isi doneaza salariul au abvantaj si "da bine la cv" ai da curs?
oricum este o aiureala, daca faci contract cu ongul X ai raspundere (mare raspudnere ce ai) fata de ongul X< NU fata de spital (deci ce malpraxis, ce diverse) Hm, si SPitalul ul care se erijeaza in angajator mascat (ceea ce iarasi nu este ok, nu-i asa? ca fie lumea oruicat de proasta, munca la negru nu se poate masca in toata tara asta cu voluntariat, nu? juam de norma o platim, jumate "Esti voluntar"-hahaha-ziua esti salariat, noaptea faci pe angajatul haahhaaha, o aiureala mai mare nu ama uzit in toata viata mea)-deci oricum este o idee proasta, in sensul ca nu se aplica si este cam ilicita. din fericire, la naiba

deci holiday: sunt siderat

pe cand donarea salariilor?