GRILE GRESITE SPECIALITATI MEDICALE
- Chingachgook
- addicted
e vorba de ala in care faci teste. Ala care cica se vindea cu 200k
kooksee
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- alcorsimona
- senior
Credeti ca cineva s-a obosit sa citeasca grilele contestate de noi? La unele eliminate nu am gasit nici un cusur, dar poate eu nu am simtul observatiei dezvoltat
!
Ce s-ar fi intamplat daca ne puneam mintea cu ei si contestam toate grilele?
In textul de pe http://www.rezidentiat2004.ro scrie clar ca nu se vor folosi aceste grile in cele 40%, sa inteleg ca in restul da

Ce s-ar fi intamplat daca ne puneam mintea cu ei si contestam toate grilele?
In textul de pe http://www.rezidentiat2004.ro scrie clar ca nu se vor folosi aceste grile in cele 40%, sa inteleg ca in restul da

Be careful what you want, it may happen to you!
-
- junior
Chris love ne-a dat grilele pe medicala ordonate si ii multumim pentru munca lui.totusi el spune ca nu e sigur daca nu a gresit;daca cineva a verificat corectitudinea listei oferite de el IL ROG FRUMOS sa ne spuna si noua daca lista lui chrislove e corecta;multumesc anticipat;(as face eu acest lucru dar pe 10 am licenta si nu-mi am timp deloc);spor la invatat.
Sã creezi ca un Demiurg, sã poruncesti ca un Rege, sã muncesti ca un Sclav - Constantin Brâncusi.
- genutu2003
- newbie
Re: please
Gongul wrote:va trimit la scimb soft-ul de chir daca aveti nevoie pentru cineva...chiar nu ma puteti ajuta???
vreau si eu!!!
Who want's to live forever?
- dezertoarea
- junior
-
- junior
corectare automata
Eu caut cd cu grilele de la medicala dar cu corectare automata.Adica as vrea programul care ruleaza pe forum. 

- mbranisteanu
- newbie
pt. medstud .....
Salut !
Pot sa te intreb cine a facut aceasta ordonare a grilelor ?Esti sigur(a) ca este bine alcatuita?
As vrea sa stiu daca ma pot increde in aceasta lista ....
Multumesc anticipat si scuze de deranj.
Pot sa te intreb cine a facut aceasta ordonare a grilelor ?Esti sigur(a) ca este bine alcatuita?
As vrea sa stiu daca ma pot increde in aceasta lista ....
Multumesc anticipat si scuze de deranj.
- mirela
- senior
Putin off-topic, dar vrand sa fiu un user super-serios si mai "catolica" decat moderatorii
, nu am vrut sa deschid un topic nou...
Va rog mult sa ma ajutati cu bibliografia pentru "Sindromul icteric" si pentru "Litiaza biliara".
La "Sindromul icteric", dupa contestatii au disparut toate intrebarile din "Metabolismul bilirubinei si hiperbilirubinemia" - o consideram in programa sau nu?
Iar la "Litiaza biliara", a ramas doar o intrebare ratacita despre colangita - ce citim dupa pagina 1911? Coledocolitiaza doar?

Va rog mult sa ma ajutati cu bibliografia pentru "Sindromul icteric" si pentru "Litiaza biliara".
La "Sindromul icteric", dupa contestatii au disparut toate intrebarile din "Metabolismul bilirubinei si hiperbilirubinemia" - o consideram in programa sau nu?
Iar la "Litiaza biliara", a ramas doar o intrebare ratacita despre colangita - ce citim dupa pagina 1911? Coledocolitiaza doar?
- dr_mihalache
- elder
Pentru litiaza : de la pg 1911 trebuie doar coledocolitiaza (restul nu face parte din subiect, nereferindu-se la litiaza )
Pentru sdr icteric : nu stiu sa-ti spun exact (nu dau pe medicale) ,dar orienteaza-te dupa pg-le trecute langa raspunsuri,la sfarsitul cartii ; daca intrebarile din paragrafele respective au disparut dupa contestatii,cum spui, atunci nu trebuie sa mai citesti paragraful respectiv ;asta-i parerea mea
Pentru sdr icteric : nu stiu sa-ti spun exact (nu dau pe medicale) ,dar orienteaza-te dupa pg-le trecute langa raspunsuri,la sfarsitul cartii ; daca intrebarile din paragrafele respective au disparut dupa contestatii,cum spui, atunci nu trebuie sa mai citesti paragraful respectiv ;asta-i parerea mea
1)ataca ideea si nu persoana
2)respectandu-te pe tine,vei castiga respectul celorlalti
3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui
2)respectandu-te pe tine,vei castiga respectul celorlalti
3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui