Rezidentiat 2004
-
- junior
- doctoritz
- senior
rezidentiat 2004
Ca sa nu creez panica trebuie sa dau niste explicatii.Am cartea datorita amabilitatii unui domn de la editura care a inteles situatia mea si m-a ajutat.Eu am terminat la Cluj si luni plec la licenta si aveam neparata nevoie de carte, pentru ca atunci cand m-as fi intors nu as mai fi gasit nici un exemplar.Tocmai terminsera de legat primele exemplare.Luni se vor vinde intr-adevar.
Am gresit intr-o prinvinta.Inainte de corecatre erau 12662, iar acum sunt 12410.Este o problema.La Hep acute virale sunt doar 43 de intrebari cu complemet simplu.Cele cu complement multiplu au fost excluse din carte.Nu stiu de ce pentru ca nu imi amintesc sa fi fost atatea gresite la hepatite.
Din angelescu au fost scoase cele dinafara bibliografiei.Cam atat am reusit sa observ.
Am gresit intr-o prinvinta.Inainte de corecatre erau 12662, iar acum sunt 12410.Este o problema.La Hep acute virale sunt doar 43 de intrebari cu complemet simplu.Cele cu complement multiplu au fost excluse din carte.Nu stiu de ce pentru ca nu imi amintesc sa fi fost atatea gresite la hepatite.
Din angelescu au fost scoase cele dinafara bibliografiei.Cam atat am reusit sa observ.
- doctoritz
- senior
rezidentiat 2004
Nu dati in cap postasului.Eu nu le-am numarat intrebare cu intrebare ci am adunat ultima cifra de la fiecare capitol.Dar ei au lasat aceleasi cod chiar daca intre ele au fost scoase.Asa ca IMI CER SCUZE PENTRU DEZINFORMARE.Au fost scoase 4756.
-
- senior
OldMan wrote:PE SITE-UL OFICIAL DE REZIDENTIAT http://www.rezidentiat2004.ro au aparut GRILELE SCOASE (se pot downloada fisierele) si informatii despre CARTILE CU GRILE.
Eu nu vad nimic schimbat pe site-ul de mai sus.Unde mai precis?
-
- junior
diferente de continut
Stie cineva daca in cartile publicate apar si grile propuse de bucuresti in 2004 ? Sau alte grile in plus fata de site ?:roll:
- Madi
- elder
Re: rezidentiat 2004
doctoritz wrote:Si in plus a "contesta" nu inseamna a "anula" intrebarile.Au fost corectate si ceva din ele scoase.
Tare as vrea sa o vad si p-asta! Parerea mea e ca au scos absolut tot ce s-a contestat si ca nu a stat nici naiba sa verifice nimic!
Sursa: eu, care nu am cartea. Este o parere pur personala, venita doar ca o concluzie a nepasarii cu care ne trateaza.
Despre faza cu numarul de grile... Nu mai comentez nimic. Bine totusi ca nu ai reusit sa dezinformezi pe nimeni, ca suntem invatati cu zvonori si raspandaci...
In depresie,
Madi... fara "e"
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!
-
- newbie
Eu nu vad nimic schimbat pe site-ul de mai sus.Unde mai precis?[/quote]
Eu am intrat acum pe http://www.rezidentiat2004.ro, Mirror 3, si am gasit lista cu grilele contestate.
Eu am intrat acum pe http://www.rezidentiat2004.ro, Mirror 3, si am gasit lista cu grilele contestate.
- Madi
- elder
OldMan wrote:PE SITE-UL OFICIAL DE REZIDENTIAT http://www.rezidentiat2004.ro au aparut GRILELE SCOASE (se pot downloada fisierele) si informatii despre CARTILE CU GRILE.

- delu
- junior
s-a contestat tot si nu s-a corectat nimic.
Poate cineva sa imi zica cum se poate ordona lista de grile din excel dupa ultimele 3 cifre din codul intrebarii, pentru ca sunt cam amestecate
mersi
PS linkul http://www.rezidentiat2004.ro/grile/eliminate.html cica "GRILELE ELIMINATE DUPA ANALIZA CONTESTATIILOR"
Poate cineva sa imi zica cum se poate ordona lista de grile din excel dupa ultimele 3 cifre din codul intrebarii, pentru ca sunt cam amestecate
mersi
PS linkul http://www.rezidentiat2004.ro/grile/eliminate.html cica "GRILELE ELIMINATE DUPA ANALIZA CONTESTATIILOR"
- Carpantier
- senior
- boo
- junior
asa e au aparut pe site grilele scoase dar sunt ordonate prost si te doare capul pana descurci un capitol
inca ceva:cred ca le-au scos la gramada fara sa le mai analizeze (tot ce s-a contestat e afara)
ma asteptam ca cele care nu erau la locul lor dar totusi erau din bibliografie sa le mute dar nici vb le-au scos pe toate
ma intreb daca au aprut pe net cine mai da bani pe cartile lor (care sunt cam scumpe) ? Oare contin mai multe grile ? Va rog pe cei care le aveti deja ( bucurestenii in speta) sa faceti o camparatie si sa ne spuneti si noua (provincialii) ca pana ajung cartile pe la noi mai lucram pe cele de pe net.
spor maxim !!!
inca ceva:cred ca le-au scos la gramada fara sa le mai analizeze (tot ce s-a contestat e afara)
ma asteptam ca cele care nu erau la locul lor dar totusi erau din bibliografie sa le mute dar nici vb le-au scos pe toate
ma intreb daca au aprut pe net cine mai da bani pe cartile lor (care sunt cam scumpe) ? Oare contin mai multe grile ? Va rog pe cei care le aveti deja ( bucurestenii in speta) sa faceti o camparatie si sa ne spuneti si noua (provincialii) ca pana ajung cartile pe la noi mai lucram pe cele de pe net.
spor maxim !!!
- costin
- senior
- victor
- elder
AU APARUT CARTILE OFICIALE CU TESTE PENTRU REZIDENTIAT
03 .09.2004
La Editura Universitara "Carol Davila", Bucuresti, au aparut in aceasta saptamana volumele cu testele pentru concursul de Rezidentiat, editie ingrijita de CNPPMFAPSSAM. Structurate pe grupe de specialitati de concurs aceste volume cuprind baza de date OFICIALA cu teste din care se vor extrage intrebarile pentru concursul de Rezidentiat, sesiunea 2004 (40%, conform publicatiei de concurs). Din baza de date cu teste prezenta pe Internet (acest site) au fost eliminate cele 10490 teste in urma analizarii contestatiilor depuse de Dvs. Mentionam ca aceste volume sunt SINGURELE care au fost publicate cu acceptul CNPPMFAPSSAM (detinatorul bazei de date oficiale) si in concordanta cu baza de date oficiala. Pentru orice alt volum de teste, indrumar, etc. aparut pe piata si tinand de aceeasi speta, CNPPMFAPSSAM isi declina orice fel de raspundere vis a vis de continutului acestora. Click aici pentru informatii de contact, coperti...
GRILELE ELIMINATE DUPA ANALIZA CONTESTATIILOR
03.09.2004
Publicam lista grilelor eliminate in urma analizarii contestatiilor depuse de Dvs. pe acest site sau prin email. Au fost luate in considerare toate contestatiile depuse in perioada 9.07 - 23.08.2004. Numarul total al contestatiilor a fost de 40280, din care 32553 provenite prin completarea formularului existent pe site si 7822 transmise prin email. Numarul total de grile distincte contestate a fost de 10490, grile care nu se vor lua in considerare in extragerea procentului de 40% intrebari care vor fi date la concursul din noiembrie. Click aici pentru accesa codurile grilelor eliminate.
http://rezidentiat.perfmed.ro/index1.html
Editura azi la ora 3 avea gata cartile de medicala, azi urmau sa se definitiveze cele de chirurgicala, iar restul incepand de luni si saptamna urmatoare vor fi disponibile. Pentru mai multe detalii sunati la ei.
- shotcky1
- junior
nelamurire
vroiam sa stiu si eu de ce in fisierul excell sunt 4751 grile scoase pe medicale si in fisierul pdf..(dupa calculele mele) sunt 4766 de grile scoase?
va rog sa ma corectati daca gresesc, iar daca nu..cum se pot afla cele 15 grile care difera..

va rog sa ma corectati daca gresesc, iar daca nu..cum se pot afla cele 15 grile care difera..

Knowledge is power...and it's never too late to learn
-
- senior
-
- junior
Am vazut ca m-ati intrebat de linkul exact;intre timp l-a dat cineva;nu ai cum sa te incurci ca atunci cand intri pe site dai cu nasul fix in ele la "Noutati";Madi scuze ca nu am apucat sa dau linkul mai repede ca si tu m-ai ajutat cand am intrebat eu pe aici ceva mai demult.spor la invatat!
Sã creezi ca un Demiurg, sã poruncesti ca un Rege, sã muncesti ca un Sclav - Constantin Brâncusi.
- shotcky1
- junior
- Gongul
- senior
wow
Stand si judecand lucrurile la rece eu zic ca macar e bine ca au tinut cont de contestatiile noastre!
Eu dau pe chirurgie si am contestat aproximativ 1000 de grile...acum au ramas in jur de 6800 si daca stam sa le luam in calcul si pe cele care se repeta(si cate sunt) eu zic ca vorbim de un numar de grile intre 5700-6000.
Acum, zic eu, se pune alta problema: daca cele la prima vedere(60%) vor fi facute de aceeasi "meseriashi"???...cu ce o sa ne trezim la examen???...eu sunt de acord ca dintr-un text prost(Angelescu) nu se pot face grile bune(toti stim ca sunt contraziceri de pe o pagian pe alta)...la ce sa ne asteptam???
uffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!
Spor maxim in continuare
Eu dau pe chirurgie si am contestat aproximativ 1000 de grile...acum au ramas in jur de 6800 si daca stam sa le luam in calcul si pe cele care se repeta(si cate sunt) eu zic ca vorbim de un numar de grile intre 5700-6000.
Acum, zic eu, se pune alta problema: daca cele la prima vedere(60%) vor fi facute de aceeasi "meseriashi"???...cu ce o sa ne trezim la examen???...eu sunt de acord ca dintr-un text prost(Angelescu) nu se pot face grile bune(toti stim ca sunt contraziceri de pe o pagian pe alta)...la ce sa ne asteptam???
uffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!
Spor maxim in continuare
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
- Madi
- elder
OldMan wrote:Am vazut ca m-ati intrebat de linkul exact;intre timp l-a dat cineva;nu ai cum sa te incurci ca atunci cand intri pe site dai cu nasul fix in ele la "Noutati"!
Da... Eu intram prin proxi si-mi servea tot pagina aia veke. Am gasit. Merci.

Spor.
- eurofighter
- junior
-
- senior

M-a batut gandul de mai multe ori sa contest cateva grile perfect valabile sa vad daca le scot, dar nu m-a lasat inima. Oricum imi confrunt si eu lista de contestatii cu fisirele lor infecte si mai postez atunci.
- zad
- senior
cam ca la aprozar:
buna seara!
grile online aveti?
imi dati si mie vreo doua kile?!
sau la ghiseul de informatii:
buna seara !
nu va suparati unde pot gasi dosarul cu grile online?
sau
nu va suparati unde pot gasi un formular tip cu grile online?
NU MA BAGATI IN SEAMA ! SUNT DOAR CINIC SI RAU.
O fi de la vreme? Sau de la REZIDENTIAT 2004?!

grile online aveti?
imi dati si mie vreo doua kile?!
sau la ghiseul de informatii:

nu va suparati unde pot gasi dosarul cu grile online?
sau
nu va suparati unde pot gasi un formular tip cu grile online?
NU MA BAGATI IN SEAMA ! SUNT DOAR CINIC SI RAU.
O fi de la vreme? Sau de la REZIDENTIAT 2004?!
-
- junior
oopsminded wrote::!: Pentru cei care au contestata grile:E vreo grila din cele contestate de voi care a ramas in baza de date sau care a fost corectata?
M-a batut gandul de mai multe ori sa contest cateva grile perfect valabile sa vad daca le scot, dar nu m-a lasat inima. Oricum imi confrunt si eu lista de contestatii cu fisirele lor infecte si mai postez atunci.
Nici o grila dintre cele pe care eu le-am contestat nu a fost corectata. Pur si simplu le-au eliminat pe cele contestate. Eu am gasit si grile corecte care au fost scoase - probabil ca cineva a facut ce pe tine nu te-a lasat inima

In conditiile astea puteam sa contestam ce grile aveam noi chef, ca oricum nimeni nu statea sa le verifice. Imi pare rau doar ca am pierdut timpul ca sa scriu motivatia la fiecare grila contestata.
- Hawkeye
- senior
-
- senior
pai in afara de alea intradevar gresite noi am considerat "gresite" grile cu cifre, nasoale, cu amanunte duse pana la extrem...asta nu inseamna ca ei sunt de acord cu noi pt ca e clar ca nu s au uitat deloc peste ele........iar in alea 60 % o sa faca cum stiu ei grile....poate chiar n or sa afle in viata lor ca s au eliminat grile de genu asta sau ca noua nu ne plac nu ne convin nu leconsideram obiective pe cele cu cifre
- Gongul
- senior
parere
Eu zic ca grilele s-au scos daca au avut un anumit numar de contestatii...eu cred ca 5 pe grila..."analiza" contestatiilor in asta a constat: grila Cxxxxxxx cate contestatii are?-> 5 ->scoate-o!!!
Si cand ma gandesc ca am facut document in word cu aproape 1000 de grile si toate MOTIVELE CONTESTATIEI!!!.....of, of ,of, ce bataie de joc!
Spor maxim in continuare!
Si cand ma gandesc ca am facut document in word cu aproape 1000 de grile si toate MOTIVELE CONTESTATIEI!!!.....of, of ,of, ce bataie de joc!
Spor maxim in continuare!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
- ChrisP
- senior
Re: parere
Gongul wrote:Eu zic ca grilele s-au scos daca au avut un anumit numar de contestatii...eu cred ca 5 pe grila..."analiza" contestatiilor in asta a constat: grila Cxxxxxxx cate contestatii are?-> 5 ->scoate-o!!!
Am trimis eu cateva grile cu procente (corecte) si le-au scos ...
- ChrisP
- senior
Re: rezidentiat 2004
doctoritz wrote:Este o problema.La Hep acute virale sunt doar 43 de intrebari cu complemet simplu.Cele cu complement multiplu au fost excluse din carte.
Tu ti-ai batut joc de subiectul asta si ai contestat teste in prostie?
E super !

- Chingachgook
- addicted
pai n'auzi ca nu se procedeaza inca in nici-un fel?
poate mai incolo, prin decembrie o sa fie functional saitu.
kooksee
poate mai incolo, prin decembrie o sa fie functional saitu.
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- OneMoreSmartGuy
- newbie
umbla un zvon la un moment dat pe forum cum c-ar fi doar 40% de grile la prima vedere, acum vad ca se vorbeste despre 60%. pana la urma care e varianta adevarata? cat despre grilele eliminate, fraieri am fost ca n-am contestat vreo 12 000, in felul asta ne ramaneau asa putine de invatat pe de rost! 

Fight fire with fire!
-
- junior
Pai "Domnul Razboiu"-adicatelea ministrul a anuntat de o groaza de timp ca se dau la prima vedere 60%;sau ai citit un topic ultra vechi sau ai fost in Hawaii si nu ai mai fost in legatura cu ce se mai anunta pe aici. 

Sã creezi ca un Demiurg, sã poruncesti ca un Rege, sã muncesti ca un Sclav - Constantin Brâncusi.