Sunt medic rezident anul II pe post in Giurgiu si in acaeasta dimineata am fost anuntata ca spitalul nu a primit decat 55% din bugetul necesar asigurarii salariilor pana la sfarsitul anului.... Directoarea m-a intrebat ce doresc: sa primesc mai putin ca sa ajunga banii pana la sfarsitul anului sau sa ii iau asa si dupa ce se termina D-zeu cu mila? Salariul imi este intarziat in fiecare luna (il iau de pe 20 ale lunii incolo) deoarece pt medicii pe post drumul baniilor este mai anevoios, dar in luna aceasta (apropo de inarzierea pe luna august) s-a schimbat legislatia si pt medicii rezidenti a fost necesara semnarea de catre spital a unui nou contract... pt ca si activitatea noastra a fost incadrata la "prestari servicii" (cel putin asa mi s-a zis).
Intrebarea mea este: mai este cineva in situatia asta? Dupa terminarea baniilor ce ar fi de facut?
Mi s-a spus ca este imposibil ca ministerul sa lase rezidentii fara bani.... dar pana la proba contrarie mai este...
Va multumesc.
bugete spitale date pe jumatate
- b3
- elite
Re: bugete spitale date pe jumatate
S-a facut o rectificare de buget ieri si CNAS a primit o suplimentare de 900 milioane lei, ministerul de inca un miliard si ceva parca. Probabil spitalul va primi si restul banilor in curand. S-a mai intamplat, nu e prima oara cand nu le vireaza toti banii. Anul trecut prin iulie in unele judete nu virasera bani deloc.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
-
- newbie
Multumesc pt lamurire
- b3
- elite
tot pe tema bugete spitale http://www.curentul.ro/2010/index.php/2 ... stene.html
edit: ce comentariu tare

15. 27-08-2010 08:31
de toate
Toate spitalele din subordinea lui Oprescu au primit in ultimele 12 luni peste 58 milioane de euro, asa cum el a declarat. Din 1% banii astia se puteau doata nu cu avertizoare de fum ci cu sistem de declansare automata a apei. In schimb s-a achizitionat ce aveau de vanzare firmele prietene; de ex. la o alta maternitate nu sunt bani de ata chirurgicala dar sunt achizitionate lap-topuri pentru medici si culmea tupeului palm-poduri, ca la chelneri; verificati si vedeti cate zeci de asemenea aparate sunt nedeschise pt.ca nici-un medic nu intra cu dispozitivele astea in salon sau in sala de operatie. S-au rezolvat insa stocurile unor amici si a fost multumit si sefu'.Scris de municipalu'
presupun ca vorbeste de municipal, dupa nick. poate sa confirme cineva ?
edit: ce comentariu tare

15. 27-08-2010 08:31
de toate
Toate spitalele din subordinea lui Oprescu au primit in ultimele 12 luni peste 58 milioane de euro, asa cum el a declarat. Din 1% banii astia se puteau doata nu cu avertizoare de fum ci cu sistem de declansare automata a apei. In schimb s-a achizitionat ce aveau de vanzare firmele prietene; de ex. la o alta maternitate nu sunt bani de ata chirurgicala dar sunt achizitionate lap-topuri pentru medici si culmea tupeului palm-poduri, ca la chelneri; verificati si vedeti cate zeci de asemenea aparate sunt nedeschise pt.ca nici-un medic nu intra cu dispozitivele astea in salon sau in sala de operatie. S-au rezolvat insa stocurile unor amici si a fost multumit si sefu'.Scris de municipalu'
presupun ca vorbeste de municipal, dupa nick. poate sa confirme cineva ?

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.