Certificatul de conformitate
-
- elite
Re: Certificatul de conformitate
Voiam sa mai intreb si eu ceva.
Dupa ce ridic certificatul din G. Vraca, inteleg ca trebuie sa ma duc cu el la Minister, la Serviciul Juridic (etaj ? 3 parca?) ca sa mi se puna o apostila? Mai costa ceva?
Dupa ce ridic certificatul din G. Vraca, inteleg ca trebuie sa ma duc cu el la Minister, la Serviciul Juridic (etaj ? 3 parca?) ca sa mi se puna o apostila? Mai costa ceva?
-
- junior
Mersi frumos vlad s.!
vlad s. wrote:tassonero81 wrote:LAMURITI-MA VA ROG SI PE MINE DACA AM NEVOIE DE CARNET DE REZIDENT PENTRU OBTINEREA CERTIFICATULUI DE CONFORMITATE????
Am fost la dna director Nimereanu care se ocupa de certificate si mi s-a zis ca nu e nevoie sa aduc copie legalizata dupa carnetulde rezident dar vad in listele de pe site-ul ministerului ca in cazul unora scrie lipsa copie legalizata carnet rezident...
Problema este ca suntem multi in primul an de rezi care nu avem carnete desi am platit cei 75 Ron....
Cred că e nevoie doar pt certificatul de conformitate pt specialiști.
- sandman
- senior
drcraciun wrote:Voiam sa mai intreb si eu ceva.
Nu costa nimic.
Life is good
-
- newbie
Buna!
Am si eu o intrebare. Eu in septembrie am licenta si ni s-a zis ca diploma de medic o vom primi anul viitor, in schimb vom primi o adeverinta ce atesta finalizarea facultatii. Pot lua certificatul de conformitate cu aceasta adeverinta sau imi trebuie diploma ?
Am si eu o intrebare. Eu in septembrie am licenta si ni s-a zis ca diploma de medic o vom primi anul viitor, in schimb vom primi o adeverinta ce atesta finalizarea facultatii. Pot lua certificatul de conformitate cu aceasta adeverinta sau imi trebuie diploma ?
- auerbach
- senior
incearca sa o iei la urgenta. intreaba secretarele cat de repede se poate rezolva.
-
- newbie
K. Multumesc mult.
-
- junior
Va rog sa nu ma bodoganiti ca nu am citit tot topicul. Am 2 certificate de conformitate vechi(pt facultate si specialitate), eliberate in septembrie 2007, conform vechii directive. Am inteles ca nu mai sunt valabile. Ca sa le obtin pe cele conform noii directive, este nevoie sa depun din nou toate actele??? Sau rezolv cu o simpla cerere? Multumesc.
-
- junior
Am citit topicul, nu am gasit lamuriri. In plus apare o noua intrebare. Am numai 2 ani vechime neintrerupti de practicare a medicinei in ultimii 5 ani( am terminat rezi in 2006, apoi cateva luni in somaj, apoi cateva luni la un spital privat, iar somaj, apoi functionar public inca un an). Cand terminasem rezi si mi s-a eliberat vechiul certificat, aveam bineinteles 6 ani de practicare. Mi se va elibera noul certificat de echivalare a specialitatii sau va trebui sa astept inca un an?
- matrix
- elder
stie cineva ce se intampla cu dosarele cu acte dupa ce primesti certificatul de conformitate ?
se pare ca am depus la dosar si ORIGINALELE (diploma licenta si bacalaureat) - acum sper sa le mai gasesc la minister sau la directia aia de evidenta informatica de unde am luat certificatul macar sa se fi uitat si doamna aia care verifica dosarele si sa le fi pastrat.
se pare ca am depus la dosar si ORIGINALELE (diploma licenta si bacalaureat) - acum sper sa le mai gasesc la minister sau la directia aia de evidenta informatica de unde am luat certificatul macar sa se fi uitat si doamna aia care verifica dosarele si sa le fi pastrat.
Viata lunga si prospera!
- rouadefoc
- senior
matrix wrote:stie cineva ce se intampla cu dosarele cu acte dupa ce primesti certificatul de conformitate ?
Nu-mi vine sa cred
Si ce te retine sa te duci rapid la Minister sa descalcesti itele?Stai linistit ca totul se pastreaza. ,dar grabeste-te
-
- senior
lamuriti-ma va rog si pe mine unde se depune dosarul ,daca stiti adresa si biroul eventual ca de ridicat am inteles ca se ridica din george vraca, pe site-ul ministerului numai adresa asta de ridicare am gasit-o . Se depun la sediul ministerului(Intr. Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1,
cod 010024, Bucureşti)?
merci!
cod 010024, Bucureşti)?
merci!
- rouadefoc
- senior
sunny2012 wrote:lamuriti-ma va rog si pe mine unde se depune dosarul ,daca stiti adresa si biroul eventual ca de ridicat am inteles ca se ridica din george vraca, pe site-ul ministerului numai adresa asta de ridicare am gasit-o . Se depun la sediul ministerului(Intr. Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1,
cod 010024, Bucureşti)?
merci!
Se depune la Minister, la registratura, pe langa baietica ce pazeste poarta prima usa la dreapta
-
- newbie
Tocmai am primit certificatul si am observat o mica eroare ... este trecut gresit facultatea la cate am terminat in loc de cea de la iasi e trecuta cea de la bucuresti...in rest toate datele sunt corecte...este vreo problema daca il las asa?ma poate lamuri cineva?multumesc
- dexter65
- senior
ca sa nu mai rasfoiesc tot ce s-a scris pe topic, imi poate spune cineva mai repede cat este valabil certificatul de conformitate de la data eliberarii?
a 2-a intrebare este cam cat dureaza pana la eliberarea lui?
-
- newbie
Am vazut ca a aparut pe 10.08.2010 o noua lista la eliberarea de certificate. Unul din proaspetii norocosi ne poate preciza cand a depus dosarul?
-
- junior
-
- junior
gabi2009 wrote:Vesti bune.
http://www.emedic.ro/Articole/3503.htm
Da da...este si un ghid de procedura...sunt trecute si actele care trebuie puse la dosar intr-o anumita ordine....il gasiti pe site
http://www.paginamedicala.ro/stiri-medi ... -DSP_8659/
everybody lies...
-
pai...si care e avantajul???
certificatul de conformitate tot de MS o sa se elibereze. doar ca aplicantul depune documentele si apoi ridica certificatul de la DSP.
eu cred ca asta nu o sa faca decat sa creasca si mai mult termenul de eliberare, prin zilele alocate transportului documentelor.
sper sa ma insel!!!
certificatul de conformitate tot de MS o sa se elibereze. doar ca aplicantul depune documentele si apoi ridica certificatul de la DSP.
eu cred ca asta nu o sa faca decat sa creasca si mai mult termenul de eliberare, prin zilele alocate transportului documentelor.
sper sa ma insel!!!
-
certificat conformitate
Poate cineva sa imi zica ce se intampla daca in tabel apare de refacut adverinta UMF care sunt procedurile?Am tot sunat la minister sa imi zica ce trebuie facut dar nu a raspuns nimeni.Refac si ma duc cu ea personal sau o trimit iarasi prin posta?
- auerbach
- senior
o duci cand mergi dupa certificat, eu asa stiu...
-
Multumesc senior
-
- newbie
Stie cineva daca certificatul de conformitate este recunoscut si in Canada?
-
- newbie
Buna tuturor!
Am si eu o intrebare: stit de cineva care a mers personal la minister si astfel s-a grabit eliberarea certificatului? si daca stiti cumva ceva nume, ceva domni-doamne abordabile de la minister...cu totii stim cum merg lucrurile la noi...
multumesc
Am si eu o intrebare: stit de cineva care a mers personal la minister si astfel s-a grabit eliberarea certificatului? si daca stiti cumva ceva nume, ceva domni-doamne abordabile de la minister...cu totii stim cum merg lucrurile la noi...
multumesc
-
Buna tuturor.
Sunt din Targu Mures. Daca trimit documentele pentru certificatul de conformitate prin posta la Bucuresti, la ce adresa trebuie sa trimit?
Mersi.
Sunt din Targu Mures. Daca trimit documentele pentru certificatul de conformitate prin posta la Bucuresti, la ce adresa trebuie sa trimit?
Mersi.
-
- newbie
Tuni wrote:Buna tuturor.
Mersi.
Iata adresa:
Ministerul Sănătăţii
Intr. Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1, cod 010024, Bucureşti
Multa bafta!
-
- junior
d.d wrote:Stie cineva daca certificatul de conformitate este recunoscut si in Canada?
este un certificat de conformitate conform directivei europene 2005/36/CE, deci doar in europa e bun
-
- junior
dexter65 wrote:ca sa nu mai rasfoiesc tot ce s-a scris pe topic, imi poate spune cineva mai repede cat este valabil certificatul de conformitate de la data eliberarii?
1. nu are data de valabilitate-odata dat e bun mereu
2. conform ministerului dureaza 30 de zile lucratoare. poate si mai mult deoarece e un flux mare de medici la minister care doresc acest certificat
succes
-
- junior
alin80 wrote:Tocmai am primit certificatul si am observat o mica eroare ... este trecut gresit facultatea la cate am terminat in loc de cea de la iasi e trecuta cea de la bucuresti...in rest toate datele sunt corecte...este vreo problema daca il las asa?ma poate lamuri cineva?multumesc
evident ca nu e bun pentru ca pe el scrie ca ministerul te atesta ca ai terminat facultatea la bucuresti cand de fapt pe diploma ta scrie ca ai terminat la iasi. deci cand o sa depui actele in tarisoara in care vrei sa pleci o sa fie o problema. una scrie pe diploma ca facultate si alta in certificat
du-te in audienta la minister in fiecare marti si joi de la orele 11 la 14. du-te la doamna directoare si explica-i acest lucru ca sa ti se elibereze unul corect. si ia-ti si toate actele originale ca sa vada greseala.
in rest succes. probabil o sa dureze ceva sa iti dea altul
-
chloe wrote:Tuni wrote:Buna tuturor.
Mersi.
Iata adresa:
Ministerul Sănătăţii
Intr. Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1, cod 010024, Bucureşti
Multa bafta!
ms.
-
Are cineva formularul online de cerere pentru certificatul de conformitate. De minim o saptamana pagina respectiva de pe ms.ro este "sub constructie".
Mersi.
Mersi.
-
- newbie
Tuni wrote:Are cineva formularul online de cerere pentru certificatul de conformitate. De minim o saptamana pagina respectiva de pe ms.ro este "sub constructie".
Mersi.
Din cate stiu eu, nu functioneaza cererea online.
- b3
- elite
poate mai cititi si ce se scrie in topic inainte sa scrieti. Undeva intre 16 august si 1 septembrie se muta toata treaba cu certificatele de conformitate si alte certificate la DSP-uri, scrie mai sus de ce.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
-
- newbie
Buna tuturor!
multumesc
multumesc
- Just4M3
- newbie
Documente necesare:
* cerere în care se vor preciza şi datele de contact;
* copia actului de identitate;
* copia legalizată după diploma de bacalaureat;
* copie legalizată după Diploma de medic;
* copie legalizată după foaia matricolă;
* adeverinţă eliberată de Facultatea de medicină absolvită în care se precizează perioada în care au fost efectuate studiile universitare;
* copie legalizată după documentele de schimbare a numelui.
Salut,
Mi-am schimbat numele acum vreo 7 ani. Are cineva idee de unde pot sa scot o copie dupa acele documente de schimbare a numelui? De la evidenta populatiei? De la politie?..... Am sunat la minister pana mi-a venit acru si primesc doar legaturi catre numere la care nu raspunde nimeni.
* cerere în care se vor preciza şi datele de contact;
* copia actului de identitate;
* copia legalizată după diploma de bacalaureat;
* copie legalizată după Diploma de medic;
* copie legalizată după foaia matricolă;
* adeverinţă eliberată de Facultatea de medicină absolvită în care se precizează perioada în care au fost efectuate studiile universitare;
* copie legalizată după documentele de schimbare a numelui.
Salut,
Mi-am schimbat numele acum vreo 7 ani. Are cineva idee de unde pot sa scot o copie dupa acele documente de schimbare a numelui? De la evidenta populatiei? De la politie?..... Am sunat la minister pana mi-a venit acru si primesc doar legaturi catre numere la care nu raspunde nimeni.
De ce sa repetam greselile altora cand sunt atatea noi greseli de facut?! ( E valabil si pt. grilele de la rezi )
-
- junior
Stie cineva ce acte sunt necesare pentru schimbarea certificatului de conformitate model vechi (2007) cu cel nou? Multumesc!
- b3
- elite
http://www.dspb.ro/diverse/ghid-documente.php
pt bucuresti actele se depun marti si joi intre 12-16 la sediul dsp, avrig 72-74. tel 021/2523216, 021/2527978 int.127
pt bucuresti actele se depun marti si joi intre 12-16 la sediul dsp, avrig 72-74. tel 021/2523216, 021/2527978 int.127
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
-
- newbie
Cei noi aparuti pe lista afisata pe 25.08 pot preciza cand au depus dosarele?
-
- newbie
salut tuturor!
alta intrebare: cei care am trimis dosarul la Bucuresti, dar locuim in alt oras si inca nu ne aflam pe minunata lista- de unde ne vom ridica certificatele cand vor fi gata?
o zi faina!
alta intrebare: cei care am trimis dosarul la Bucuresti, dar locuim in alt oras si inca nu ne aflam pe minunata lista- de unde ne vom ridica certificatele cand vor fi gata?
o zi faina!
-
- newbie
intrebarea de baza este:
UNDE SE VOR AFISA NOILE LISTE?
ca de pe 25 august pana azi...nimic nimic
UNDE SE VOR AFISA NOILE LISTE?
ca de pe 25 august pana azi...nimic nimic
Return to “Cum pleci din tara”