1)Am inteles ca la facultate sunt afisate salile pentru fiecare serie unde se va da licenta!
Poate sa confirme cineva aceasta informatie???
2)Cand se afiseaza grilele???Care sunt ele(cele de anul trecut, cele de anul asta de la med gen)???
Exista cineva care sa ne poata spuna??? Nu de alta, dar mai sunt doar 4 saptamani!!!
Care e pozitia noii conduceri a facultatii??? Cinteza si Popa ce pozitie au fata de licenta???
Cred ca sunt persoane care deja pot raspunde la aceste intrebari...important e sa se vrea sa se raspunda acum!
Astept feed-back de la voi!
Spor maxim in continuare!!!
Licenta 2004 - Bucuresti
- Gongul
- senior
Licenta 2004 - Bucuresti
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
- alcorsimona
- senior
- Gongul
- senior
uff
Cateva chestii:
1)de la facultate am aflat ca licenta e pe 16, si nu pe 17!!!
2)mai sunt 12 zile si nu stim nimic de licenta de la Bucuresti...este strigator la cer...eu dau pe chir si ma gandesc cu groaza ca e posibil sa nu mai dau din cauza licentei...este clar ca nu se pot invata ambele materii...sunt 399 de pagini fara Angelescu mic...cine sta sa citeasca alte procente si alte clasificari din Angelescu mic dupa ce le-a invatat pe cele din Angelescu mare???...in care tara din lume inveti aceeasi chestie din 2 carti cu un mod de abordare total diferit(ulcer gastric si duodenal din Harri...asta mia- venit in cap)!!!
3)acum ne-au luat ochii ca au scos cartile de rezi, dar problema ramane si e cat se poate de nashpa...sincer eu nu vreau sa am la licenta 6...nu ar fii drept avand in vedere ca toata lumea a luat 10 pana acum...sper sa se rezolve intr-un fel sau altul!!!!
1)de la facultate am aflat ca licenta e pe 16, si nu pe 17!!!
2)mai sunt 12 zile si nu stim nimic de licenta de la Bucuresti...este strigator la cer...eu dau pe chir si ma gandesc cu groaza ca e posibil sa nu mai dau din cauza licentei...este clar ca nu se pot invata ambele materii...sunt 399 de pagini fara Angelescu mic...cine sta sa citeasca alte procente si alte clasificari din Angelescu mic dupa ce le-a invatat pe cele din Angelescu mare???...in care tara din lume inveti aceeasi chestie din 2 carti cu un mod de abordare total diferit(ulcer gastric si duodenal din Harri...asta mia- venit in cap)!!!
3)acum ne-au luat ochii ca au scos cartile de rezi, dar problema ramane si e cat se poate de nashpa...sincer eu nu vreau sa am la licenta 6...nu ar fii drept avand in vedere ca toata lumea a luat 10 pana acum...sper sa se rezolve intr-un fel sau altul!!!!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
- Courage
- junior
Din pacate stim !
Asta nu ne foloseste ba dimpotriva..
http://imed.ro/forum/viewtopic.php?t=1321&start=60
Asta nu ne foloseste ba dimpotriva..
http://imed.ro/forum/viewtopic.php?t=1321&start=60