Sunt medic rezident anul 2 , chirurgie, dar de vreo 3 luni mi s-a declansat o boala de care habar nu aveam ca as avea-o!!!

mica sirena wrote:..sindrom de tunel carpian..am facut tratam cu corticoizi, dar nu mi-a trecut, am facut si kineto si, nimic...
Bogdan R. wrote:mica sirena wrote:..sindrom de tunel carpian..am facut tratam cu corticoizi, dar nu mi-a trecut, am facut si kineto si, nimic...
Tratamentul cu corticosteroizi nu e prea eficient.
O banala operatie cu durata sub 20 de minute va poate salva cariera.
mateig wrote: 20 daca o face un rezident
anap wrote:buna seara
sunt rezidenta anul 2 si vreau sa imi schimb specialitatea, dar din cate imi aduc aminte noua specialitate nu mai era dupa punctajul meu. am fost la DSP si mi-au zis sa scriu o cerere catre minister si sa invoc motive medicale, sa atasez o adeverinta medicala si sa le trimit la bucuresti la resurse umane.
daca si-a mai schimbat cineva specialitatea.....e destul sa scriu din motive medicale sau trebuie sa dau detalii? cat dureaza pana primesc ordinul de schimbare a specialitatii? ce alte probleme pot sa apara? e suficienta cererea? mai trebuie si alte acte?
multumesc frumos
o seara buna
anap wrote:v-ati calmat? v-ati spus oful? pasul? sistemul atat de bine reprezentat de asa colegi verticali, cu piatra in mana, e razbunat? vai ce mi-ati spus-o! evident in necunostinta de cauza....dar mai conteaza? hai sa dam cu cuvintele! e vina mea recunosc ca plec urechea si imi pierd din timp cu voi....era o intrebare, puteati raspunde nu nu se poate decat daca ai avut nota de specialitatea noua sau mai dai o data rezidentiatul, simplu, la obiect, dar cum sa nu dam putin cu noroi? noi justitiarii, care stim tot si n-am gresit nici macar o data.
ati citit partea cu DSP? cu raspunsul de acolo, d-aia am intrebat.
nu sunt atat de bine informata, nici despre locuri pe post care apoi se desfiinteaza, nici despre transferuri, detasari, adica nu eram informata, acuma am mai aflat, specialitatea asta noua era si la nota mea, am verificat doar ca pe post, d-aia nici n-am luat-o atunci. m-am justificat? veti dormi mai bine? ca sistemul e aparat de voi, stimati colegi.
stiu tentatia e mare, interpretarile multiple, iar noroiul la indemana oricui. multumesc pt pilde, oamenii beti macar is sinceri, iar de restul ce sa zic? poate doar ca raspunsurile va oglindesc atat de bine si de tare....poate.
cu deosebita consideratie.....pa!
spuneti ce doriti! pietre, pilde, injurii......e oglinda voastra!
anap wrote:ati citit partea cu DSP? cu raspunsul de acolo, d-aia am intrebat.
marmotul wrote:pai daca ai luat cu punctaj mare (ceea ce nu prea cred) poti schimba pe o specialitate la care ultimul loc luat a fost luat cu o nota mai mica decit a ta.
altfel, dai iar rezi
b3 wrote:^ nu stiu sigur daca asa e, dar la psihiatrie ziceau ca poti schimba oricand si ca ar fi singura la care ai voie sa schimbi oricand.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests