Ciprian90 wrote:La admitere o sa aveti destule intrebari care sunt identice cu textul din carte, deci trebuie tocit. Asta va obisnuieste pt facultate

OMG
Ciprian90 wrote:La admitere o sa aveti destule intrebari care sunt identice cu textul din carte, deci trebuie tocit. Asta va obisnuieste pt facultate
Georgy wrote:Buna!
As avea si eu o nelamurire si imi cer scuze daca aceasta intrebare a mai fost pusa. Examenul de admitere de la Carol Davila contine grile din culegeri?
Neal wrote:ina explică-mi şi mie cum e cu admiterea fiind olimpic.
Forumul asta ce are de pică câte un veac?
ina09 wrote:Salutare! S-a mai inscris cineva ca olimpic? Mie mi-au spus ca nu trebuie sa mai fac nimic fiindca am fost admisa pe baza diplomei de olimpiada, dar mi se pare prea usor...
Liz wrote: Am fost astazi la inscrierea pentru admitere si am ramas socata de lipsa de organizare a facultatii. Era in holul principal ca in gara, stateau oamenii la cozi sub forma de gramezi, copii, parinti, inclusiv un caine care se plimba nonsalant pe hol printre oameni.
De ce este atata bataie de joc la inscrierile astea si in general cu admiterea?
Caut de saptamani bune listele de anii trecuti cu notele luate si sunt absolut imposibil de gasit. Plus ca, la majoritatea facultatilor, pe site-urile lor, in afara de informatiile complete legate de admiterile din anii trecuti (liste, respinsi, etc) se pot gasi si bilanturi ale fiecarei zile de admitere. Exista undeva si nu am reusit eu sa le gasesc?
Nu e un capat de lume, pot sa traiesc si fara sa stiu cati s-au inscris sau ce note s-au luat in alti ani, dar era totusi interesant sa existe si pe site-ul de la medicina lucrurile astea, sa vedem macar asa pentru sufletul nostru care e concurenta.
O alta intrebare este daca o sa se afiseze pe site repartizarea in sali si celelalte detalii legate de ziua concursului de admitere, sau le aflam tot de la facultate?
Dmndash wrote:bafta multa celor care dau maine admitere
andrei.n wrote:..dar pana ce vom da noi admiterea mai e...
bebecita wrote:A fost greu examenul? Ce s-a intamplat cu chimia,asa urate au fost grilele?
andrei.n wrote:da..mai am 1 an. este prost organizat...are informatii foarte bune, desi sunt cateva mici greseli. Logic ca vom invata si dupa manualul asta, dar sunt multe reactii si multe alte chestii care nu sunt in manual si din ce m-am uitat pe grile sunt ceva reactii care nu sunt nici macar amintite... tu ai dat acum?
ex_nunc wrote:eu am dat acum.am luat 90 de puncte si daca nu invatam(in ultimele zile ce-i drept de acolo mai mult) cred ca mai greseam vreo 5-6 grile fiindca erau exact de acolo si in alta parte nu stiu unde le-ai mai putea gasi.
sfat:invatati manualele alea de pe site,in cea mai mare parte si faceti culegerea de grile la chimie,cap-coada
dark1one wrote:care-i treaba cu rezultatele de la admitere? se mai afiseaza si pe site sau trebuie sa ne ducem la facultate sa le vedem? sau s-au afisat deja pe site si nu le-am vazut eu?
andrei.n wrote:da..mai am 1 an. este prost organizat...are informatii foarte bune, desi sunt cateva mici greseli. Logic ca vom invata si dupa manualul asta, dar sunt multe reactii si multe alte chestii care nu sunt in manual si din ce m-am uitat pe grile sunt ceva reactii care nu sunt nici macar amintite... tu ai dat acum?
.clara. wrote:andrei.n wrote:da..mai am 1 an. este prost organizat...are informatii foarte bune, desi sunt cateva mici greseli. Logic ca vom invata si dupa manualul asta, dar sunt multe reactii si multe alte chestii care nu sunt in manual si din ce m-am uitat pe grile sunt ceva reactii care nu sunt nici macar amintite... tu ai dat acum?
da am luat 94.Vei vedea ca manualul de chie e chiar bine structurat pe langa cartea de bio care chiar e plina de greseli. cat despre culegerile de grile:cea de la chimie are multe in afara programei dar macar te ajuta sa intelegi mai bine iar cea de la bio e plina de greseli.
in orice caz daca te pregatesti nu ai cum sa nu iei nota mare.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests