Daca ce am zis eu e adevarat sau neadevarat nu decide moderatorul. Si nici Doftoroiu sau vmc. Eu mi-am spus si argumentat un punct de vedere, voi altul, nu e un concurs de poplularitate si un om civilizat ar trebui sa respecte parerea celorlati, chiar daca nu sunteti de acord cu ea.
Nu stiu de unde-ai scos faza ca chirurgii n-ar vorbi cu pacientii sau n-ar avea nevoie de germana. E o aberatie din punctul meu de vedere.
Comentariul cu babele si telenovelele nu-si are rostul, e un atac la persoana complet aiurea, dar vad ca iar recidivezi cu jignirile si certurile. Daca asta e modul tau "civilizat" de a zice ca spaniola e mai usoara, da, ai dreptate, spaniola e mult mai usoara ca germana. Nu vad ce legatura are.
vmc wrote:spital in Barcelona unde insa nu am auzit sa se opereze nici un sef de stat, prefera Germania in spitale de la tara, naiba stie de ce
Pai tocmai s-a operat regele la Hospital Clinic din Barcelona, naiba stie de ce n-a preferat un spital de la tara din Germania.
Felicitari vmc, ma bucur ca tu castigi 6500 de euro, vad ca asta iti da o satisfactie personala imensa, urmeaza acum sa-ti iei un bmv. Hai sa ne batem in salarii mai mari, care a trebuit sa invete limba mai grea, care lucreaza la un spital mai bun.
N-are nici o legatura cu discutia, dar asa stie vmc sa se certe. Si apoi tot ea tipa ca sunt mesaje offtopic. Germania asta vad ca te face foarte uracios si agresiv.

Cateodata chiar mi-e dor de o conversatie decenta cu pacientul, despre fibrilatia lui atriala.... 
Mi se pare ridicol sa intri si sa dai o replica(sa te certi) pe forum iar administratorului sa i se ceara sa faca pe arbitru.Multi au uitat cum se numeste topicul asta,asa ca scrieti cum a facut ala,cum a procedat ala,ce tre sa faci cu aia,unde tre sa mergi.Iar asta nu ca ma trezesc dimineata si imi iau doza de informatii de pe acest forum,ci uneori iti mai da o idee,o varianta.