Spor la invatat!

elfstone wrote:Grilele de la examenul de Licenta al facultatiii de Medicina / UMF-CD vor fi dintre:
A. grilele publicate pe rezidentiat2004.ro, din baza de date pentru medicina de familie, corespunzand tematicilor alese
B. grilele publicate pe rezidentiat2004.ro, din baza de date pentru medicina de familie, corespunzand tematicilor alese si create de centrul nr. 1 (Bucuresti)
C. grilele publicate pe rezidentiat2004.ro, din baza de date pentru medicina de familie, corespunzand tematicilor alese, precum si grile la prima vedere intr-o proportie ce va fi stabilita la un moment dat.
D. grilele publicate pe rezidentiat2004.ro, din baza de date pentru medicina de familie, corespunzand tematicilor alese si create de centrul nr. 1 (Bucuresti), precum si grile la prima vedere intr-o proporite ce va fi stabilita la un moment dat.
E. alte grile, ce sunt create acum special de cadrele universitare de la UMF-CD
La Timisoara si Craiova, de exemplu, grilele pt Licenta sunt publicate pe net.Gongul wrote:Am auzit ca fiecare centru din tara a scos deja grile(mai mult sau mai putine in functie de pretentia centrului) in afara de Bucuresti!
Ori sunt multi care dau tot felul de zvonuri,ori nu sunt eu la curent cu ce se intampla
Cum fiecare centru?Pai la Iasi nu s-au scos grile,cel putin nu stiu eu.Stie cineva ceva de grilele de la Iasi?
![]()
Madi wrote:Nu. Daca e G1, e de anul trecut. O Grila de Bucuresti e de forma: G11... Prima cifra e anul, a doua e centrul.
Sper ca am fost coerenta...
Madi wrote:Ce sa se centralizeze daca materia nu e aceeasi? Cele 35 subiecte ramase din cele de MF difera in functie de centru, cum ar putea fi aceleasi grile???
Acest document este construit pe baza propunerilor transmise de institutiile de învatamânt superior si facultatile cu profil medico-farmaceutic uman care organizeaza examen de licenta pentru promotia 2003. Documentul contine, în forma lor originala, subiectele pentru componenta nationala a examenului de licenta.
Users browsing this forum: No registered users and 42 guests