Medic evaluator - companie de asigurari
- alex-n
- junior
Medic evaluator - companie de asigurari
Companie de asigurari angajeaza medic evaluator in regim full time sau part time pe perioada determinata. Medicii interesati sunt rugati sa trimita CV pe adresa de email medical@generali.ro
-
- elder
Re: Medic evaluator - companie de asigurari
adica ce fel de medic si ce tre sa evalueze?
-
- elite
Enemy wrote:adica ce fel de medic si ce tre sa evalueze?
cel mai ai naiba(cel mai injurati) medici...aia de la asigurari.
ehe, mai dureaza pana se dezvolta asigurarile medicale private in Romania.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
N-au nicio treabă asigurările obişnuite cu asigurările medicale. Dacă vrei să-ţi faci o asigurare de viaţă, tre să fii evaluat medical, ca să ştie câţi bani să-ţi ia. Dacă ai 80 de ani şi un triplu bypass, ar putea să-şi ia ţeapă.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Melania
- addicted
Firma mea de asigurari mi-a spus exact cat valorez: 122.430 euro. Nu mi-au cerut nici un examen medical; dupa o varsta insa e obligatoriu sa fii evaluat.
-
- elder
punctul e punct, sau e virgula?
- Calico
- addicted
si chestia aia inainte de "sau" ce e?amalia93 wrote:punctul e punct, sau e virgula?
- Calico
- addicted
nu, ca mi-e mila de voi
va plictisiti repede
va plictisiti repede
- 187.92a
- addicted
dac'ai avea condei ar fi ochei
- Calico
- addicted
nu intentionez mereu sa va amuz
- 187.92a
- addicted
- Calico
- addicted
dar reusesc de fiecare data 

- 187.92a
- addicted
dar nu neaparat atunci cand iti propui.
-
- elite
eu daca mor la serviciu, castig 1 000 000 CHF.
- Melania
- addicted
Interesant ar fi sa ne spui ce vei face cu banii pe care i-ai castiga astfel.
- 187.92a
- addicted
adevarul e ca bagi cam peste 1 mil intr-o viata de munca in afara, asa ca 100.000 e cam ciudat de putin. e salariul pe vreo cativa ani doar. ma amuza cat o fi echivalentul la Ro.
- Melania
- addicted
Nu vad legatura.
- 187.92a
- addicted
- alex-n
- junior
vlad s. wrote:N-au nicio treabă asigurările obişnuite cu asigurările medicale. Dacă vrei să-ţi faci o asigurare de viaţă, tre să fii evaluat medical, ca să ştie câţi bani să-ţi ia. Dacă ai 80 de ani şi un triplu bypass, ar putea să-şi ia ţeapă.
E vorba, in principal, de asigurari de viata, dar si de o forma de asigurari private de sanatate. Asigurarile de sanatate respective il au drept beneficiar pe asigurat, acesta primind bani in cazul unei spitalizari sau a unei interventii chirurgicale. Deocamdata, guvernul se screme sa scoata legea asigurarilor private de sanatate cu beneficiar prestatorul de servicii medicale. Dar pina acum nimic.
In rest, e asa cum zici, in mare.
"Sunt masochist! Traiesc in Romania"
- Im
- elite
Fantastic, nu mi-as fi putut imagina asa o chestie.
Si totusi.
O gramada de contracte "asigurare viata" sunt de fapt niste conturi de capitalizare mai complexe, care n-au treaba cu asigurarea vietii împotriva decesului. Prin excludere e mai pertinent sa folosesti "asigurare deces" sau "invaliditate-deces". Ai vazut tu vreo oferta comerciala de asigurare "invaliditate-viata" ?
Dar e drept ca e o chestie de nuanta si uzaj. In SUA îi zice "life insurance" si nu "death insurance", în multe tari UE îi zice "death insurance" pentru ca "life insurance - tradus fireste" e consacrat contractelor de capitalizare de care vorbeam.
Si totusi.
O gramada de contracte "asigurare viata" sunt de fapt niste conturi de capitalizare mai complexe, care n-au treaba cu asigurarea vietii împotriva decesului. Prin excludere e mai pertinent sa folosesti "asigurare deces" sau "invaliditate-deces". Ai vazut tu vreo oferta comerciala de asigurare "invaliditate-viata" ?
Dar e drept ca e o chestie de nuanta si uzaj. In SUA îi zice "life insurance" si nu "death insurance", în multe tari UE îi zice "death insurance" pentru ca "life insurance - tradus fireste" e consacrat contractelor de capitalizare de care vorbeam.
Singura durere suportabilă e durerea altora.
- alex-n
- junior
Re:
Im wrote:Fantastic, nu mi-as fi putut imagina asa o chestie.
Si totusi.
Daca vrei tu sa intri in detalii tehnice, ok. Eu vorbeam de ideea de asigurare nu de cum sunt folosite primele de asigurare (sau mai bine zis investite, astfel incat la sfarsitul contractului, in cazul supravietuirii, sa se obtina profit).
In orice caz, simplificand lucrurile, un contract de asigurare "de viata" reprezinta un instrument de protectie si investitie. Protectia familiei, in cazul decesului, si investitie, in cazul supravietuirii la sfarsitul contractului. Dar, inca o data, obiectul asigurarii este viata asiguratului, in nici un caz decesul. E ca si cum ai spune ca-ti asiguri busitura din aripa de la masina.
"Sunt masochist! Traiesc in Romania"
- Im
- elite
Asa cum spuneai si tu, "asigurare viata" presupune un principiu de acumulare în contul clientului, încasarea e sigura într-o forma sau alta.
"Asigurarea deces" nu are treaba cu acumularea ci cu partajarea riscului. Sumele cotizate sunt pierdute, se topesc la comun, si doar cei cu sinistru încaseaza ceva.
Faza precedenta cu mosuletele de 80 de ani pentru care nu are sens asigurarea "de viata", se refera tocmai la asigurarea "de deces". Pentru ca aia "de viata" nu are treaba cu vârsta sau cu sanatatea, e acumulare, se lucreaza doar cu banii clientului, iar banii nu au vârsta. In schimb nimeni nu o sa-ti asigure "de deces" mosuletul de 80 de ani.
"Asigurarea deces" nu are treaba cu acumularea ci cu partajarea riscului. Sumele cotizate sunt pierdute, se topesc la comun, si doar cei cu sinistru încaseaza ceva.
Faza precedenta cu mosuletele de 80 de ani pentru care nu are sens asigurarea "de viata", se refera tocmai la asigurarea "de deces". Pentru ca aia "de viata" nu are treaba cu vârsta sau cu sanatatea, e acumulare, se lucreaza doar cu banii clientului, iar banii nu au vârsta. In schimb nimeni nu o sa-ti asigure "de deces" mosuletul de 80 de ani.
Singura durere suportabilă e durerea altora.
- Melania
- addicted
Eu v-as angaja.
-
- newbie
Eu am mai lucrat cu asa ceva. Banuiesc ca este vorba de asigurari de viata. Sunt persoane care vor asigurari de viata foarte mari si trebuiesc evaluate. Uneori, ajunge si o evaluare de un medic generalist. Sunt asigurari unde este nevoie de examen de specialitate - cardiologie, pneumologie, ORL, oftalmo etc. Trebuie facut atent examenul pentru ca este vorba de o suma mare de bani.
Pentru un job part-time, merge. Full-time, depinde de salar.
Unele formulare de la firme de asigurare sunt facute cam haotic. Sunt parametri ceruti care nu sunt relevanti pentru starea de sanatate a unei persoane. Formularul e formular si trebuie completat. Formularul, nu e facut de un medic.
Pentru un job part-time, merge. Full-time, depinde de salar.
Unele formulare de la firme de asigurare sunt facute cam haotic. Sunt parametri ceruti care nu sunt relevanti pentru starea de sanatate a unei persoane. Formularul e formular si trebuie completat. Formularul, nu e facut de un medic.