Scrisoare deschisa dr. Chirculescu pt MS

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Chingachgook
addicted
addicted

Re: Scrisoare deschisa dr. Chirculescu pt MS

Postby Chingachgook » Fri Apr 03, 2009 9:31 pm

daca nu accepta e lipsa de inteligenta.
si oare am vrea sa ne reprezinte/ sa lupte pentru drepturi un om lipsit de inteligenta?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Apr 04, 2009 12:30 am

o, da, cu cinici ca voi evolueaza si se schimba Romania... ma faceti sa vreau sa plec din tara, nu din cauza "sistemului", din cauza voastra.

Eu nu cred ca o sa accepte vreun post, nu poti sa schimbi nimic de acolo de sus, prea multe presiuni, prea usor sa cazi iar. Unde e acum e foarte bine. Ma intreb doar daca va pierde sefia de sectie. Si cum, ca e destul de greu sa i se faca asta, trebuie sa demonstreze ca e incompetent, ceea ce e extrem de greu :)
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Sat Apr 04, 2009 12:58 am

B3 eu cred ca, dimpotriva, critica si cinismul nu pot duce decat la schimbarea de care vorbesti. Vremurile in care eram toti de acord cu toti au trecut.
Sunt sigur ca pe dr Chirculescu nu il deranjeaza criticile pentru ca, daca este un tip inteligent, cel mai aspru critic al sau e el insusi.

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Apr 04, 2009 3:10 am

Problema mea este ca in Romania de obicei criticile nu sunt constructive, sunt doar frustrari personale, si mai niciodata critica nu e urmata imediat si de o solutie viabila sau macar de o implicare cat de mica din partea celui care critica. Implicare ce poate sa fie si pur si simplu discutii cu cei din jur si cautarea de solutii, in loc de comentarea-criticarea fara nici o finalitate, de tipul microbist, sau chiar bombardarea cu reclamatii si/sau propuneri a celor responsabili. De exemplu dr. Chirculescu spune in scrisoara sa catre MS ca e intr-un "razboi" continuu cu directorul spitalului caruia ii tot depune reclamatii sau propuneri legate de ce nu merge bine la el in sectie, care raman insa fara raspuns. Adica el a facut "ceva" inainte de a face scrisoarea asta in care critica si continua sa faca si acum ceva, nu a lasat doar scrisoarea. De-abia astept sa vad care e finalul.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Mon Apr 06, 2009 6:30 pm

Melania wrote:Credeti ca dr Chirculescu va accepta un post oferit de minister in urmatoarele sase luni? Eu as paria ca asta se va intampla inainte de a canta cocosul de trei ori. E normal si uman, mi-a spus-o chiar Sfantul Petre.

Şmekerule. Când i s-a oferit sefia comisiei ăleia, una dintre conditiile pe care le-a pus a fost să nu fie angajat al ministerului, să nu ia bani de la el. În al doilea rând, eu aş fi încântat dacă ar primi să lucreze la minister, ar fi un semn bun. Iar cu cinismul nu ne facem griji, te ocupi dumneata de departamentul acesta.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Mon Apr 06, 2009 10:15 pm

e, poi melania se pricepe la desene, schite, ce treaba are dansa cu sistemul medical?
Life's not fair, get used to it

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Mon Apr 06, 2009 10:50 pm

Pc7, arhitecţii români şi-au vândut sufletul în stil mare, nu ca medicii, din păcate clădirile nu au gură să se plângă, săracele.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

morpheus77
junior
junior

Postby morpheus77 » Sat Apr 11, 2009 11:29 pm

vlad stroescu wrote:Pc7, arhitecţii români şi-au vândut sufletul în stil mare, nu ca medicii, din păcate clădirile nu au gură să se plângă, săracele.

Din pacate sunt si extrem de multi doctori care si-au vandut si sufletul si cam tot ce aveau de vandut.Prostitutia medicala( hai sa prescriem pentru ala care ne cotizeaza cel mai mult - screw the patient ) e in floare. Sad but true - dupa cum zice Metallica!

blablaaaa
newbie
newbie

Postby blablaaaa » Sat Apr 11, 2009 11:50 pm

asta e parerea mult vehiculata, dar dupa un sondaj amplu facut de o organizatie (nu stiu exact cum se numeste), increderea romanilor in sistemul de sanatate este mult mai mare decat cel prezentat la televizor sau argumentat pe forumuri si bloguri.
oricat de corupt ar fi un medic, cred cu convingere ca daca ne-am tine uniti si ne-am lasa orgoliile si neincrederea unul in celalalt deoparte, si un spagar s-ar da pe brazda.

daca Dr.Chirculescu accepta postul, ce daca? ce i-ar mai putea aduce? bani, stima, clientela? sunt convins ca e arhiplin cu astea. altceva?

Cyph3r
elder
elder

Postby Cyph3r » Wed Apr 15, 2009 7:12 pm

blablaaaa wrote:altceva?

pai ce altceva..ce vor toti care gusta un gram de putere?
Mai multa putere
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Apr 16, 2009 2:54 am

Si gata, ii consideram pe toti coruptibili, avizi de putere. Nu mai exista idealisti sau oameni care chiar se chinuie sa faca ceva bun, fara nici un interes ridicol, in afara de cel de a isi face meseria ok de exemplu (ma minunez pe zi ce trece cat trebuie sa te lupti pentru dreptul asta in Romania). Cum e unul mai vocal, mai revoltat, iese in fata, gata, il si etichetam ca are vreun interes, ca vrea el ceva, ca sigur i-a iesit lui un post, un ceva, ce, e prost sa faca pe degeaba ?

Mi-e greatza.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Apr 16, 2009 9:17 am

metocloperamid supozitoare 20 mg de 3 ori / zi
inainte de mese
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

swiss
elite
elite

Postby swiss » Thu Apr 16, 2009 10:35 am

b3 wrote:Si gata, ii consideram pe toti coruptibili, avizi de putere. Nu mai exista idealisti sau oameni care chiar se chinuie sa faca ceva bun, fara nici un interes ridicol, in afara de cel de a isi face meseria ok de exemplu (ma minunez pe zi ce trece cat trebuie sa te lupti pentru dreptul asta in Romania). Cum e unul mai vocal, mai revoltat, iese in fata, gata, il si etichetam ca are vreun interes, ca vrea el ceva, ca sigur i-a iesit lui un post, un ceva, ce, e prost sa faca pe degeaba ?

Mi-e greatza.

:) Tipic mentalitate romaneasca, b3, ce vrei sa schimbi? Nu te-ai convins ce ti-am zis eu?
Mentalitatea unui popor(roman) se va schimba in 7-8 generatii si daca am incepe sa numaram de acum, s-ar putea sa prindem si noi perioada aia..cand o sa avem stranepoti.

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Apr 16, 2009 12:25 pm

Zilele trecute citeam ca anul asta au facut 18 ani/au terminat liceul prima generatie care n-a trait nici o zi in comunism si ca o sa inceapa sa se miste lucrurile. Tind sa cred si eu ca e cum zici tu, 7-8 generatii, pentru ca nici post-comunismul n-a fost mai breaz.

Kooks, nu pot sa iau metoclopramid ca ma adoarme :) Sau asta era efectul dorit ? Out of sight, out of mind.

amalia93
elder
elder

Postby amalia93 » Sun Sep 06, 2009 2:05 pm

mai stie cineva ceva de omul asta? am intrat de curiozitate pe blogu' lui si vad ca a incetat sa scrie. mai traieste?

animalutul20

Postby animalutul20 » Fri Oct 02, 2009 5:23 pm

sa vedem ce consigliere o sa-i dea dr.florin chirculescu lui prof. astarastoaie..........ca deocamdata vasilica l-a amenintat pe ionica( recte fostul muistru) ca medici or sa plece din tara datorita grilei de salarizare.

cand posturile in spitale se dau doar pe spaga, cumetrii politice sau diverse favoruri(inclusiv cele care duc la bataturi in genunchi) si cand ai in generatie oameni care au fentat rezidentiatul si acum sunt medici primari de diverse specialitati si ai aflat ca sunt niste cersetori care iau si 10 piei de pe om , cred ca pot rezona cu florin chirculescu( considerat nebun de multi gusati si puhavi,complici la jaf si ajunsi material, cu venituri de mii de euroi din spagi si diverse combinatii -cu firme de farma, cu comisii ministeriale, cu licitatii trucate, cu norme didactice de 50 ore/zi), poti spune: chiar daca am 30 ani sau chiar 40 ani, mai bine plec intr-o tara in care voi fi respectat.

voi fi respectat pt munca mea, pt toti anii de studii si nu ca il legea de salarizare unica in care un sufleur sau un papusar sau un peruchier sau un sef de atelier de reparatii la opera are mai mult decat un medic primar.

:peace:

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Sat Oct 03, 2009 7:25 pm

animalutul20 wrote:voi fi respectat pt munca mea

Care munca brea? Aia de la opt la doishpe?

amalia93
elder
elder

Postby amalia93 » Sat Oct 03, 2009 7:38 pm

animalutul20 wrote:sa vedem ce consigliere o sa-i dea dr.florin chirculescu lui prof. astarastoaie..........

:peace:

ce e asta? de ce sa-i dea chirculescu lui astaroastoaie consiliere?

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Tue Dec 22, 2009 4:02 pm

dr_dr
elder
elder

Postby dr_dr » Tue Dec 22, 2009 4:18 pm

trist dar adevarat :|
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost :)

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Dec 23, 2009 10:17 am

este un trist, corect

b3
elite
elite

Postby b3 » Wed Feb 10, 2010 12:10 am

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Feb 10, 2010 12:13 am

trist dar adevarat :|
cam lung, nu? e mult scris

Im
elite
elite

Postby Im » Wed Feb 10, 2010 12:19 am

Are un stil literar si o analiza filozofica ce îmi aminteste de Vlad (în sens +). :shock:
Singura durere suportabilă e durerea altora.

amalia93
elder
elder

Postby amalia93 » Wed Feb 10, 2010 8:54 am

sper ca nu va esua si vlad cu un " consilier al.." in coada. te apuca si plansul. sa fii anexat in felul asta. si cui!!!pacat. chirculescu a ratat o sansa. pana sa devina anexa de imagine reusise sa fie credibil.

ssss
elder
elder

Postby ssss » Wed Feb 10, 2010 1:19 pm

Profetica doamna Mela cu cucoshul ei.
Reality is an illusion due to lack of wine

drel
senior
senior

Postby drel » Wed Feb 10, 2010 4:39 pm

Eu am mai citit scrisoarea asta si anul trecut tot pe imed, acum e putin cosmetizata cu noutati din anul 2009...era scrisoare catre Eugen Nicolaescu...o sa caut si revin cu informatii daca mai gasesc urme ale vechii scrisori.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Wed Feb 10, 2010 6:02 pm

Eu am esuat deja fara nimic in coada, o fi si asta ceva, nu m-am gandit pana acum.

Cât despre dr Chirculescu, nu e esuat deloc. Deocamdata, e seful unui viitor sindicat. Si cand zic viitor, zic ca deja totul e stabilit, mai ramane o hotarare judecatoreasca sau ceva de genul asta.

Multumesc, Im, sunt onorat.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

amalia93
elder
elder

Postby amalia93 » Wed Feb 10, 2010 11:11 pm

if you say so.
eu propun ca toti consilierii sa inceapa cate un sindicat. in acest fel, din start nu vor exista conflicte, nici macar de interese. va fi pace si armonie si totul e ca si rezolvat. suna foarte frumos sa fii seful unui viitor...orice.
de aceea totul e ca si... minunat.viitor minunat.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Feb 11, 2010 2:03 am

Hm..

Return to “Viata in spital”