Stagii rezidentiat
- miha_9.11
- newbie
Stagii rezidentiat
Imi poate spune cineva cum se procedeaza in cazul in care doresc sa fac stagiile in orasul in care locuiesc si nu in centrul universitar ales. Multumesc.
-
- junior
Re: Stagii rezidentiat
si eu as vrea sa stiu, in data de 10 feb unde trebuie sa mergem(cei care au luat loc in cele 1500 suplimentate)? la spitalul platitor unde suntem incadrati sau la centru universitar de care apartinem, in condiitiile n care spitalul este in alt oras??stie cineva cum se procedeaza, multumesc!!
It is possible to store the mind with a million facts and still be entirely uneducated.
- miha_9.11
- newbie
Pe 10 mergi la DSP -ul din centrul universitar ales cu dovada incadrarii la spitalul platitor.
-
- senior
miha_9.11 wrote:Imi poate spune cineva cum se procedeaza in cazul in care doresc sa fac stagiile in orasul in care locuiesc si nu in centrul universitar ales. Multumesc.
daca orasul natal este centru universitar medical, atunci se poate cu detasare si/sau transfer. de obicei se poate obtine initial mai usor detasarea si apoi transfer, eventual in anii mari (dupa anul III).
daca nu, si esti pe orice alta specialitate decat m.f., atunci nu prea se poate in mod oficial sa faci stagiile in orasul in care locuiesti. inainte (pana in urma cu 4-5 ani) lucrurile erau mai flexibile, acum nu mai este asa. poate in viitor, pentru ca deja se cam calca in picioare rezidentii in unele clinici.
succes!