salut!
Vand o frumusete de monitor AcerView de 14 inch. Se alimenteaza direct din calculator deci faci si economie la o priza in camera...
500k.
kooksee
vand monitor
- Chingachgook
- addicted
vand monitor
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted
salut!
oricum, eu zic sa-l luati pe al meu, e mai frumos plus ca e si plin de incarcaturi spirituale, ca in ultimii 4 ani a locuit cu mine.
kooksee
oricum, eu zic sa-l luati pe al meu, e mai frumos plus ca e si plin de incarcaturi spirituale, ca in ultimii 4 ani a locuit cu mine.
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- b3
- elite
Dati si garantie la el ? Macar 90 de zile acolo, daca se arde sa nu va injur. 

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
-
- junior
- Chingachgook
- addicted
Bai, imi pare rau, eu nu am avut doritori si prin urmare l-am aruncat pe geam de la etajul 5. Si pe cuvantul meu ca mergea.
Daca vrea careva filmuletul cu obiectul zburand si facandu-se tandari da-ti un mesaj.
kooksee
Daca vrea careva filmuletul cu obiectul zburand si facandu-se tandari da-ti un mesaj.

kooksee
- Luci Sandor
- senior
Nu era mai simplu sa il dai de pomana?
nu arunca lucrurile care pot fi utile altcuiva, doneaza pe Freecycle Bucuresti
- Chingachgook
- addicted
Mai era p'aci un topic despre o jena de calculator datul lui de pomana.
De cat sa ma injure ala, as fi preferat sa-l vand sa am macar o imagine de afacerist veros.
Dar oricum sentimentul de american milionar pe care l-am avut face toti banii.
kooksee
De cat sa ma injure ala, as fi preferat sa-l vand sa am macar o imagine de afacerist veros.
Dar oricum sentimentul de american milionar pe care l-am avut face toti banii.
kooksee